.
هرگز سوزن یا چیز نوک تیز دیگه ای نزنین داخلِ ورودیِ هوای سنسور مپ وگرنه دیافراگمِ داخلش پاره میشه و سنسور به فنا میره .
سنسور مپ از قطعاتِ گرانقیمت هست
.
عکس دیافراگم داخلِ سنسور مپ:
.

.
[External Link Removed for Guests]
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت
MOHAMMAD_ASEMOONI نوشته شده: چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۸, ۱۰:۵۴ ب.ظ سلام
.
سوزن یا چیز نوک تیز دیگه ای نزنین داخلِ ورودیِ هوای سنسور مپ وگرنه دیافراگمِ داخلش پاره میشه و سنسور به فنا میره .
سنسور مپ از قطعاتِ گرانقیمت هست
.
عکس دیافراگم داخلِ سنسور مپ:
.
![]()
.
[External Link Removed for Guests]
سلام خدمت دوستان و اقا محمد عزیز.خواستم نتیجه استفاده از زرد چوبه رو اعلام کنم فقط ببخشید دیر شد.نتیجه موفقیت امیز بود و دیگه ماشین آب کم نمیکنه.ممنون از راهنمایی شما.MOHAMMAD_ASEMOONI نوشته شده: پنجشنبه ۴ مهر ۱۳۹۸, ۱۲:۱۸ ق.ظerfan dehghan نوشته شده: دوشنبه ۱ مهر ۱۳۹۸, ۱۰:۱۰ ب.ظ سلام بر دوستان.
بنده تازه عضو این کلوپ شدم.
ممنون میشم دوستانیکه تجربه دارند من رو راهنمایی کنند.
.
من تازه واشر سرسیلندر عوض کردم چون هم خیلی آب کم میکرد و هم قدرت ماشین کم شده بود.
بعد از تعویض واشر سرسیلندر متوجه شدم باز هم مقداری کمی آب کم میکنه و قطرات آب در خروجی اگزوز مشهوده.
خواستم طبق گفته بعضی ها از زردچوبه استفاده کنمچون احتمال نشت میدم.
خواستم بدونم چه مقدار زرد چوبه و چه موقع به رادیاتور اضافه کنم؟
و اینکه اصلا کار درستی هست یا نه ؟
وباز هم اینکه مایع نشت گیر بهتره یا زرد چوبه؟ تشکر فراوان.خودروی بنده ماتیز هست.
سلام و خوش آمد به شما
.
خیلی جاها در سایتهای خارجی نوشته که زردچوبه نشتی سیستم رادیاتور رو متوقف میکنه
.
حتی همون محلول نشت گیر پریستون رو هم که بنده استفاده کردم و بسیار کارآمد هست , داخلش دانه های ریزی شبیه فلفل سیاهِ پودر شده هست
.
در گوگل بنویسید
radiator leak stop turmeric powder YouTube
تا کلیپهاش در یوتیوب رو ببینید
.
قبلاً که سایت تیونینگ تاک بودش بنده مطالب زیادی در تاپیک ماتیز نوشتم که تعدادیش در مورد جاهایی بود که کولانت ازش نشت میکنه در ماتیز
به هر حال اگه نشتی رو پیدا نکردین و مبدارش کمه پس یک استکان نشت گیر میتونه برای امتحان و نتیجه گیری مناسب باشه البته اگر کولانت تمیز هست وگرنه اول باید سیستم شستشو داده بشه و بعدش کولانت نو با یک استکان نشت گیر استفاده بشه .
روشش هم روی قوطیش نوشته شده
.
اما در مورد زردچوبه مسئولیتش با خودتونه
مقدارش هم بهتره نصف استکان باشه برای شروع و تست
با موتور کاملاً سرد , درب قمقمه رو باز کنین و موتور رو روشن کنین و کمی گاز رو بگیرین و زردچوبه رو کم کم بریزید توی قمقمه
بعدش دربش رو ببندین و محکم کنین
.
بهتره به لبه ی قمقمه و رزوه هاش و واشر درب قمقمه گیریس بمالین . این کار خیلی تاثیر داره در نرم بشته و باز شدنش و تا آخر محکم شدنش و طول عمرش
.
بعدش چند روز صبر کنین و ببینین آیا نشتی کاهش داشته ؟
.
.
اما موضوع تعویض سرسیلندر , امیدوارم سرسیلندر اصلی رو نگه داشته باشین چون یکی از بهترین سرسیلندرهای دنیاست و به این سادگی خراب نمیشه
فریب نخورید و نفرستینش تراشکاری
کم قدرت شدن موتور به هزار و یک چیز بستگی داره که همگی قابل بررسی و تست هست تا بیخودی قطعه عوض نکنین . اون هم سرسیلندر !!!
شاید که عجله کردین
.
.
===================================
.
.
دوستان , به نفعتون هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی هم آسایش و آرامش هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا إن شاء الله .
.
چند نمونه
.
توصیه های بسیار مهمِ امنیتی
.
topic-t112046-168.html
.
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
.
topic-t107118-1008.html
.
topic-t106890-96.html
.
برنامه های بسیار مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی
.
topic-t122336-24.html
.
جسارتاً و با عرض معذرت, آموزش توبه :
topic-t71295.html
مهاجر تنها نوشته شده: پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۸, ۱۰:۲۹ ق.ظ
سلام علیکم
.
تبریک بابت میلاد مسعود حضرت پیامبر و امام صادق علیهما السلام
راهی برای تمیز کردن مپ سنسور هست؟
.
اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم
سلام خدمت دوستان و اقا محمد عزیز.خواستم نتیجه استفاده از زرد چوبه رو اعلام کنم فقط ببخشید دیر شد.نتیجه موفقیت امیز بود و دیگه ماشین آب کم نمیکنه.ممنون از راهنمایی شما.MOHAMMAD_ASEMOONI نوشته شده: پنجشنبه ۴ مهر ۱۳۹۸, ۱۲:۱۸ ق.ظerfan dehghan نوشته شده: دوشنبه ۱ مهر ۱۳۹۸, ۱۰:۱۰ ب.ظ سلام بر دوستان.
بنده تازه عضو این کلوپ شدم.
ممنون میشم دوستانیکه تجربه دارند من رو راهنمایی کنند.
.
من تازه واشر سرسیلندر عوض کردم چون هم خیلی آب کم میکرد و هم قدرت ماشین کم شده بود.
بعد از تعویض واشر سرسیلندر متوجه شدم باز هم مقداری کمی آب کم میکنه و قطرات آب در خروجی اگزوز مشهوده.
خواستم طبق گفته بعضی ها از زردچوبه استفاده کنمچون احتمال نشت میدم.
خواستم بدونم چه مقدار زرد چوبه و چه موقع به رادیاتور اضافه کنم؟
و اینکه اصلا کار درستی هست یا نه ؟
وباز هم اینکه مایع نشت گیر بهتره یا زرد چوبه؟ تشکر فراوان.خودروی بنده ماتیز هست.
سلام و خوش آمد به شما
.
خیلی جاها در سایتهای خارجی نوشته که زردچوبه نشتی سیستم رادیاتور رو متوقف میکنه
.
حتی همون محلول نشت گیر پریستون رو هم که بنده استفاده کردم و بسیار کارآمد هست , داخلش دانه های ریزی شبیه فلفل سیاهِ پودر شده هست
.
در گوگل بنویسید
radiator leak stop turmeric powder YouTube
تا کلیپهاش در یوتیوب رو ببینید
.
قبلاً که سایت تیونینگ تاک بودش بنده مطالب زیادی در تاپیک ماتیز نوشتم که تعدادیش در مورد جاهایی بود که کولانت ازش نشت میکنه در ماتیز
به هر حال اگه نشتی رو پیدا نکردین و مبدارش کمه پس یک استکان نشت گیر میتونه برای امتحان و نتیجه گیری مناسب باشه البته اگر کولانت تمیز هست وگرنه اول باید سیستم شستشو داده بشه و بعدش کولانت نو با یک استکان نشت گیر استفاده بشه .
روشش هم روی قوطیش نوشته شده
.
اما در مورد زردچوبه مسئولیتش با خودتونه
مقدارش هم بهتره نصف استکان باشه برای شروع و تست
با موتور کاملاً سرد , درب قمقمه رو باز کنین و موتور رو روشن کنین و کمی گاز رو بگیرین و زردچوبه رو کم کم بریزید توی قمقمه
بعدش دربش رو ببندین و محکم کنین
.
بهتره به لبه ی قمقمه و رزوه هاش و واشر درب قمقمه گیریس بمالین . این کار خیلی تاثیر داره در نرم بشته و باز شدنش و تا آخر محکم شدنش و طول عمرش
.
بعدش چند روز صبر کنین و ببینین آیا نشتی کاهش داشته ؟
.
.
اما موضوع تعویض سرسیلندر , امیدوارم سرسیلندر اصلی رو نگه داشته باشین چون یکی از بهترین سرسیلندرهای دنیاست و به این سادگی خراب نمیشه
فریب نخورید و نفرستینش تراشکاری
کم قدرت شدن موتور به هزار و یک چیز بستگی داره که همگی قابل بررسی و تست هست تا بیخودی قطعه عوض نکنین . اون هم سرسیلندر !!!
شاید که عجله کردین
.
.
===================================
.
.
دوستان , به نفعتون هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی هم آسایش و آرامش هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا إن شاء الله .
.
چند نمونه
.
توصیه های بسیار مهمِ امنیتی
.
topic-t112046-168.html
.
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
.
topic-t107118-1008.html
.
topic-t106890-96.html
.
برنامه های بسیار مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی
.
topic-t122336-24.html
.
جسارتاً و با عرض معذرت, آموزش توبه :
topic-t71295.html
jagvar300 نوشته شده: یکشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۸, ۸:۳۹ ق.ظ با سلام خدمت اساتید محترم
ماشین من هنگامی که سرده استارت میزنم صدای شرشر اب میده اول کم بود بعد زیاد شد پیچ هوا گیری بخاری رو باز کردم اب میاد هوا نداره ضمنا پارسال واشر عوض کردم تعمیر درست حسابی کردم کلافه شدم
البته یه مدت از ترموستات هوا میکشید مال خودش پلاستیکی بود عوض کردم آلومینیومی انداختم ترموستات عوض کردم دوبار باز هم اب میداد تا که چسب مزدا زدم بستم دیگه اب نمیده از هیچ جا نشتی هم نداره شلنگ منبع انبساط رو عوض کردم نو انداختم البته شیلنگ قبلیش رو چسب مزدا زده بودم هوب بود اگزوز عوض کردم مکانیک دستش خورد شلنگ شکست عوض کردم این دفعه چسب نزدم چند بار بردم مکانیک دست زده بالای رادیات میگه گرمه هوا نداره که میگه شرشر اب مهم نیست کلافه شدم یکی راهنمایی کنه ممنون میشم ضمنا برا هوا گیری از بغل سیلندر ماشین باید روشن باشه یا خاموش و اگه میشه طریقه هوا گیری رو کامل بزارید ممنون میشم
Hos ein نوشته شده: پنجشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۸, ۸:۱۹ ب.ظ درود بر دوستان گرامی
ماشبن بنده روآ سال مدل ۸۹ مییباشد
مدتی هست که ماشین صبح و یا هنگام سرد بودن دیر روشن میشه و بعد از روشن شدن هم بد کار میکنه و نمیشه پا رو از روی گاز برداشت
لذا خاموش میشه
ولی محض گرم شدن همه چی مرتب میشه
در هوای آفتابی و گرم هم هیچ گونه مشکلی نداره حتی اگر یک هفته هم خوابیده باشه باز هم با تک استارت روشن میشه
نمیخوام هزینه الکی انجام دهم و مرتب این قطعه و اون قطعه رو تعویض کنم بابت همین دیگه با مشکلش خو گرفتم و کسی جز خودم نمیتونه سر صبح روشنش کنه و باهاش رانندگی کنه
از طرفی هم ماشین از صفر دست خودم بوده و هیچ جای موتورش هنوز آچار نخورده
چند ماه پیش بردم دیاگ زدم و تعمیرکار گفت خطای سنسور دیچه گاز میزنه
لذا ولتاژ درستی به ای سی یو ارسال نمیکنه و دلیل بد کار کردن در هوای سرد و صبح ها همینه
( البته دیاک فقط روی بنزین این خطا رو میزد و روی گاز که قرار میدادم این خطا رو اعلام نمیکرد لذا اعتماد و تعویض نکردم )
زیاد اهمیت ندادم و تا الان هم باهاش کنار اومدم
ولی مسافرت کاری در پیش دارم و باید درستش کنم
لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم ؟
یه دونه سنسوز دریچه گاز هم تهیه کردم ولی هنوز نصبش نکردم
الان سنسور خودش رو باز کردم بفرمایید چطور باید تستش کنم
آیا طبق توضیحاتی که دادم ایراد از همین میباشد ؟
سپاسگزار از توجه شما میباشم