حمید امینی نوشته شده:با سلام .................... من ی دوو سیلو مدل 81 دارم ................ که مصرف سوختش بالاست ............ البته مشکلی در مورد کار کرد موتور ماشینم ندارم .... و ضمنا محل نصب مخزن کانیستر و شیر ان کجای موتور واقع شده ................... لطفا دوستان اهل فن من رو راهنمایی کنن ....... ....... فکر کنم مصرف سوختش بین 12 تا 14 در 100 کیلومتر هستش در شهر .......... منتظر راهنمایی تون هستم ............ممنون

سلام و خوش آمد به شما
1-
اگر ماشینتون سنسور اکسیژن داره , کثیفیش و یا پوسیدگیش باعث بالا رفتن مصرف میشه
2-
بعضی ماشینها خصوصاً دووها یک پتانسومتر هم داره که مصرف سوخت رو کنترل میکنه . با کمی چرخوندنش به چب یا راست و تست کردن میشه فهمید مصرف کم میشه یا نه . اگر تاثیر چندانی نداشت پس باید در بهترین حالت تنظیم بشه
3-
رگولاتور سوخت هم بعد از این همه سال حتماً رسوب گرفته و باعث بالا رفتن فشار سوخت شده که نتیجه اش بالا رفتن مصرف , دوده زدن شمعها و یا حتی ریزش آب و دوده از اگزوز میشه
خصوصاً با بنزینهای غیر استاندارد ایران
جاش کنار موتور هست . در بعضی ماشینها کنار باک , در بعضی داخل باک مثل ماتیز
باید باز بشه
با رعایت تمام نکات ایمنی (سیگار و موبایل ممنوع - کار با بنزین در فضای بسته ممنوع چون بخار بنزین به شدت قابل انفجار هست - بچه کوچک نزدیکتون نباشه ) خوب تکونش بدین تا بنزینهاش در بیاد
بخوابونینش توی مقداری محلول انژکتور شور تا داخلش پر بشه و توی محلول باشه تا 5 یا 6 ساعت و هر یک ساعت تکونش بدین تا رسوبها حل بشه
بعدش با محلول انژکتور شور نو دوباره شستشوش بدین و بتکونینش . اگر بتونین با هوای فشرده هم
از لوله ی ورودیش هوا بزنین داخلش خیلی مفیده تا رسوبها خارج بشه و درست عمل کنه
بعدش با
رعایت همه نکات ایمنی نصبش کنین و بستهاش رو درست نصب کنین . مبادا شیلنگهاش نشتی داشته باشه
اگر وضعش خیلی خراب باشه باز هم فشار سوخت به اندازه کافی افت نمیکنه
راهِ اصولیش اینه که با فشازسنج مخصوص فشار سوخت چک بشه که آیا در حد استاندارد هست یا نه ؟
4-
بسته بودنِ بیش از حدِ دهنه ی شمع هم باعث بالا رفتن مصرف میشه اما ماشین در سرما زودتر روشن میشه . تنطیمش کنین که در حد استاندارد باشه . معمولاً باید 1.2 MM تا 1.5MM باشه
5-
برق ضعيف هم تا حدی باعث بالا رفتن مصرف میشه
اما مهمترین عوامل بالا رفتن مصرف همون رگولاتور و سنسور اکسیژن و پتانسومتر هست =============================
مخزن کانیستر کنار موتور هست و حجمش معمولا به بزرگی یک پارچ آب هست
ظاهراً کانیستر ماشینتون این شکلیه
[External Link Removed for Guests] این کانیستر اسپرو هست
[External Link Removed for Guests]شیرش هم معمولاً بغل دستش هست
شیلنگی که بخار بنزین رو از مخزن کانیستر میبره به منیفولد هوا , اول میره به شیر برقی کانیستر و از شیر میره به منیفولد اگر کانیستر نداره پس احتمالاً اصلاً نداشته و یا بعداً برداشتنش
ماتیزهای ایران اصلا کانیستر براش نصب نشده برای کم کردن مخارج تولید اما ماتیزهای اونطرف آب و اروپا کانیستر داره
=====================
این تاپیک رو هم اگه دوست داشتین تدریجاً بخونین . پول توشه .
topic-t107118-300.html