عيب يابی خودرو

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث فنی و تخصصی مرتبط با خودرو و وسايل نقليه بحث و تبادل نظر کنيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4718 بار
سپاس‌های دریافتی: 8751 بار

Re: عيب يابي خودرو

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

yasin20202 نوشته شده:سلام , خسته نباشید
ماشین من هنکامی که روشن میکنی و وایستادی یه صدایی شبیه به درگیر بودن استارت میده و خودش هی قطع و وصل میشه و وقتی که صدا میده اگه کلاچ رو میگیری دیگه صدا قطع میشه
هنگام راه افتادن و یا حرکت کردن دیگه اون صدارو نمیده مشکل میتونه چی باشه (بعضی وقت ها اصلا اون صدا رو هم نمیده)؟؟
ممنون میشم جواب بدید

سلام , سلامت باشید
با این اطلاعات کم و از توی نت نمیشه پی برد چی هست دقیقاً
شاید واقعاً از استارتر باشه . از زیر صداش بهتر قابل تشخیص هست

ممکن هم هست از بلبرینگ کلاچ باشه که دائم تماس داره با دیسک و خراب شده و به صدا افتاده چون بلبرینگ کلاچ طراحی نشده که دائم بچرخه
برای مطمئن شدن , اگر کلاچ رگلاژ داره باید کاری کنین که کمی پائینتر بگیره تا مطمئن بشین بلبرینگ اصلا تماس نداره با دیسک
اگر موقعی که در حرکتید , با پای چپ هم کلاچ رو فقط کمی فشار دادین و دور موتور رفت بالا پس کلاچ خیلی بالا میگیره و بلبرینگ دائم داره میچرخه
روش تستِ رگلاژ کلاچ :
برایِ اطمینان از درست رگلاژ بودنِ کلاچ باید این دو آزمایش ساده رو انجام بدین
1- ماشین روشن , پا تا آخر روی کلاچ , بزنین دنده یک , حالا بدون گاز دادن خیلی آرام پا رو بردارین .
باید تا سه سانت کلاچ درگیر نشه یعنی اصلاً نباید صدای موتور تغییر کنه . این یعنی که سه سانت قبل از به ته رسیدنِ پدال , کلاچ کاملاً دیسک و صفحه رو جدا میکنه یعنی کلاچ خوب هست
2- در یک خیابون خلوت با دنده دو برونید , بعدش همونطور که پاتون روی گاز هست با پای دیگه خیلی آرام روی پدالِ کلاچ فشار بدین.
باید تا حدود چهار سانت کلاچ اصلاً عمل نکنه . اگر خیلی کمتر از چهار سانت کلاچ عمل میکنه پس کلاچ خیلی بالا تنظیم شده و ممکنه به بلبرینگ کلاچ صدمه بزنه .
اگر این دو تست انجام شد یعنی کلاچ درست رگلاژ هست
================================

البته با گشتن دنبال صدا هم میتونین مکانش رو پیدا کنین
اگر از گیربکس باشه پس از زیر بهتر شنیده میشه یعنی روی چاله (گود)
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

New Member
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط kakimar »

سلام
وقت شما بخير
ماشين من مزدا 323 هست مدل 81.زماني که ماشين رو خريدم ، فروشنده گفته بود براي اينکه ماشين در اثر جوش آوردن واشر سرسيلندرش نسوزه 4 تا سوراخ ريز دور ترموستات ايجاد کردم تا اگر ترموستات مشکلي براش پيوش اومد واشر سرسيلندر رو نسوزونه.در ضمن گفت که کمي مصرف سوخت بالاتر ميشه و ماشين درير تر گرم ميشه ، اما به امنيتش مي ارزه.
راستش ميخوام ماشين رو ببرم نمايندگي و ترموستات رو تعويض کنم.
نظر شما اساتيد چيه؟
ماشين خام سوزي هم داره و مصرفش يه مقدار بالاست ، بردم نمايندگي شمع ها رو عوض کردم اما تاثير چنداني نداشت.اگه راهنمايي بفرماييد ممنون ميشم.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

kakimar نوشته شده:سلام
وقت شما بخير
ماشين من مزدا 323 هست مدل 81.زماني که ماشين رو خريدم ، فروشنده گفته بود براي اينکه ماشين در اثر جوش آوردن واشر سرسيلندرش نسوزه 4 تا سوراخ ريز دور ترموستات ايجاد کردم تا اگر ترموستات مشکلي براش پيوش اومد واشر سرسيلندر رو نسوزونه.در ضمن گفت که کمي مصرف سوخت بالاتر ميشه و ماشين درير تر گرم ميشه ، اما به امنيتش مي ارزه.
راستش ميخوام ماشين رو ببرم نمايندگي و ترموستات رو تعويض کنم.
نظر شما اساتيد چيه؟
ماشين خام سوزي هم داره و مصرفش يه مقدار بالاست ، بردم نمايندگي شمع ها رو عوض کردم اما تاثير چنداني نداشت.اگه راهنمايي بفرماييد ممنون ميشم.

سلام
در تاپیک صرفه جوئی پاسخ داده شد
topic-t107118-336.html

همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده

تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط محمدعیسایی »

سلام
من یه سمند مدل 84 دارم که در دمای زیر صفر صبح که همه جا یخ زده تک استارت روشن میشه و فقط تا گرم شدن دود سفید میکنه و بعد هم برطرف میشه نه دود آبی میکنه نه سیاه و نه هیچ صدای اضافی و نه لرزش داره نه بخار روغن داره نه یک قطره روغن ازش میریزه اما اخیرا آلارم میداد که فشار روغن پایین است رفتم مکانیکی گفت اصلا تو ماشین شما روغن نیست و همه جا رو هم چک کرد ایرادی ندید و گفت احتمالا یا روغنی که تو ماشین ریختی از بین رفته و نامرغوب بوده یا طرف حواسش نبوده در حین که روغن عوض کرده پیچ کارتر رو بسته و دیگه چیزی هم نگفته بشما من روغن توتال 20-50 ریخته بودم. خلاصه رفتم دوباره روغن ماشینو عوض کردم و بهران ریختم به توصیه مکانیک . حالا کلا گیج شدم و نفهمیدم بالاخره چطور شده ایا ماشین من خرابه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

محمدعیسایی نوشته شده:
سلام
من یه سمند مدل 84 دارم که در دمای زیر صفر صبح که همه جا یخ زده تک استارت روشن میشه و فقط تا گرم شدن دود سفید میکنه و بعد هم برطرف میشه نه دود آبی میکنه نه سیاه و نه هیچ صدای اضافی و نه لرزش داره نه بخار روغن داره نه یک قطره روغن ازش میریزه
اما اخیرا آلارم میداد که فشار روغن پایین است رفتم مکانیکی گفت اصلا تو ماشین شما روغن نیست و همه جا رو هم چک کرد ایرادی ندید و گفت احتمالا یا روغنی که تو ماشین ریختی از بین رفته و نامرغوب بوده یا طرف حواسش نبوده در حین که روغن عوض کرده پیچ کارتر رو بسته و دیگه چیزی هم نگفته بشما من روغن توتال 20-50 ریخته بودم.

خلاصه رفتم دوباره روغن ماشینو عوض کردم و بهران ریختم به توصیه مکانیک . حالا کلا گیج شدم و نفهمیدم بالاخره چطور شده ایا ماشین من خرابه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

سلام
1- دود سفید از کولانت هست . کولانت یعنی ضد یخ
آیا موتور کولانت کم میکنه ؟
2- شما نوشتین توی موتور روغن نبود
بعدش نوشتین رفتین روغن رو عوض کردین
روغن بود توی موتور یا نبود ؟
کار کردن موتور بدون روغن حتی برای چند دقیقه باعث سایش و گرمای شدید و صدمه ی شدید میشه
اگر بدون روغن بوده , چقدر بدون روغن کار کرد ؟

===================================
درضمن وقتی تعمیرکار یا تعویض روغنی داره کار میکنه باید مثل عقاب همه چیز رو زیر نظر بگیرین تا مطمئن بشین کار اشتباه انجام نمیده

تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط محمدعیسایی »

سلام . اولا تشکر میکنم
روغن در حد یک لیتر مونده بود چون سر پیچها که ماشین یه بر میشد این آلارم رو میداد و مشخص بود ایل پمپ خالی میشد و مجدد که در جای صاف و بدون شیب قرار میگرفت همون مقدار کم روغن به ایل پمپ میرسیده و الارم نمیداد و حدود دوهفته این الارم رو میداد که روز اخر دیگه تند تند الارم میداد که سریع رفتم تعمیرگاه و ماشین رو چک کرد و گفت روغن نداره و بعد همونجا رفتم تعویض روغنی و یک لیتر بیشتر نمونده بود و روغن بهران پیشتاز 20-50 ریختم که خود مکانیک گفت والا من نمیدونم ولی میگفت اون روغنها بدرد این ماشین نمیخوره و از بین میره تو سرعت بالای 100 و فقط بهران بریز الانم هیچ مشکلی نداره ماشینم نه دود میکنه نه بخار روغن داره و نه چیز دیگری فقط نگرانم که چه اتفاقی افتاده بوده که اگر واقعا مشکلی جدی هست برطرفش کنم و یهو یه جایی لنگم نکنه
در مورد اون سوال هم که فرمودید خیر چون منطقه ما خیلی سرد هست و ماشین هم بیرون تو کوچه هست صبحها یخ میزنه ماشین و تا کاملا گرم میشه اون دود سفید هم دیگه نمیاد ضد یخ هم اول پاییز کامل ریختم چون رادیات رو نو کردم و اصلا هم اب کم نکرده
New Member

پست توسط judo.2007 »

سلام نمیدونم سوالم جایی درستی مطرح کردم یا نه عذر خواهی میکنم پیشاپیش
مدل ۸۵ پارس دارم دوهفته هست که کل موتور سیلندر و ..غیر از سر سیلندر رو عوض کردم ماشین دوگانه هست۱. هنگام شتاب گیری پر گاز در حالت بنزین از دور موتور ۲۵۰۰ تا ۳۸۰۰ یک صدای فلز مانندی انگار زنجیر بهم میخورد از اطراف موتور میاد وقتی دور موتور به ۴ ۰۰ میرسه قطع میشه و در تمامی دنده ها هم هست ،منتها در حالت cng همچین چیزی وجود نداره یا دست کم صداش به قدری نیست که من بشنوم و در حالت در جا نیز صدایی وجود نداره مشکل از کجا میتونه باشه من میخام سفر برم ایا ریسک داره و میتونه مشکل جدی باشه؟۲ . روغن تازه ریختم و پس از طی ۸۰۰ کیلومتر حدودا بیش از نیم لیتر روغن موتور کم کردم در حالیکه روغن سوزی ندارم موتور بخار ندارد اگزوز دود ندارد و آب روعن قاطی نمیکند با توجه به اینکه من اکثرا با حالت گاز رانندگی میکنم ایا این کاهش روغن طبیعیست ؟جای نگرانی نیست؟باید سرریز کنم؟اگر جواب اری است از چند کیلومتر به چه میدار سر ریز کنم؟باتشکر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

judo.2007 نوشته شده:سلام نمیدونم سوالم جایی درستی مطرح کردم یا نه عذر خواهی میکنم پیشاپیش
مدل ۸۵ پارس دارم دوهفته هست که کل موتور سیلندر و ..غیر از سر سیلندر رو عوض کردم ماشین دوگانه هست۱. هنگام شتاب گیری پر گاز در حالت بنزین از دور موتور ۲۵۰۰ تا ۳۸۰۰ یک صدای فلز مانندی انگار زنجیر بهم میخورد از اطراف موتور میاد وقتی دور موتور به ۴ ۰۰ میرسه قطع میشه و در تمامی دنده ها هم هست ،منتها در حالت cng همچین چیزی وجود نداره یا دست کم صداش به قدری نیست که من بشنوم و در حالت در جا نیز صدایی وجود نداره مشکل از کجا میتونه باشه من میخام سفر برم ایا ریسک داره و میتونه مشکل جدی باشه؟۲ . روغن تازه ریختم و پس از طی ۸۰۰ کیلومتر حدودا بیش از نیم لیتر روغن موتور کم کردم در حالیکه روغن سوزی ندارم موتور بخار ندارد اگزوز دود ندارد و آب روعن قاطی نمیکند با توجه به اینکه من اکثرا با حالت گاز رانندگی میکنم ایا این کاهش روغن طبیعیست ؟جای نگرانی نیست؟باید سرریز کنم؟اگر جواب اری است از چند کیلومتر به چه میدار سر ریز کنم؟
باتشکر

سلام
به این سایت خوش آمدید
اول گاز بدین و زیر موتور و اطرافش دنبال صدا بگردین
اگر صدا از داخل موتوره پس ظاهراً مشکل از ناک هست یعنی زود جرقه زدن شمعها که باعث ضربه زدن به سر پیستونها میشه و در دور بالا هم موتور هم نرم نیست و ویبره داره یعنی لرزش بسیار شدید
سنسور ناک وصله ؟ سالمه ؟

تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

New Member

پست توسط judo.2007 »

درود
نخیر این مدل ناک سنسور نداره اس ال ۹۶
تو درجا هئچ صدایی نداره
امروز که بنزین کمتر شد صدا هم کمتر شد!
در حرکت پا رو از گاز بر میدارم صدا قطع میشه
یخوده بیشتر دقت کردم صدا شّیه شر شر بسیار فشرده آب هم شبیه هست!
در سی ان جی به هیچ وجه صدا ندارد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

سلام دوستان
آیا تا حالا این مشکل براتون پیش اومده ؟
اگر بله , چطوری حل شد ؟
ماشین وقتی سرده خوب استارت میخوره , باتری هم سالم و قوی هست اما ماشین روشن نمیشه
اما با یک هل فوراً روشن میشه !!!
بعد از چند دقیقه کار کردن هم اگر خاموش کنین دیگه با تک استارت روشن میشه

اگر این مشکل رو شخصاً تجربه کردین لطف کنین بگین چطوری حل شد
با تشکر

تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

حمید امینی نوشته شده:

با سلام

ماشین من دوو سیلو هستش
بخاری ماشین خوب کار نمیکنه و گرمای مطلوبی نداره چه باید بکنم ؟

چطور میشه رادیات بخاری رو شستشو داد ؟
ممنون از شما

سلام
ترموستات داره ؟ آمپر حرارت در نزدیکی وسط و ثابت هست ؟ یا با حرکت کردنِ ماشین و ایستادنش آمپر بالا پائین میشه ؟
====================================
اگر حرارت موتور نرمال هست پس سیستم خنک کننده مشکلی نداره و فقط باید از ریختن آب معمولی در رادیاتور خودداری بشه
اما اگر مدتها از آب معمولی استفاده شده پس باید سبستم شستشو بشه و بعدش از کولانت استفاده بشه .
کولانت مخلوط آب مقطر درجه یک و ضد یخ استاندارد هست که در تاپیک صرفه جوئی مفصلاً در موردش مطلب نوشته شده
=========================
برای شستن سیستم خنک کننده , میشه از محلول رادباتور شور طبق دستورش استفاده کرد
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
معمولاً با موتور سرد , این محلول ریخته میشه توی منبع انبساط و 10 یا 15 دقیقه موتور کار میکنه با 1200 دور در دقیقه و سپس با رعایت نکات ایمنی آب رادیاتور از شیلنگ پائین رادیاتور کشیده میشه و آب فیلـتر شده ی تمیز ریخته میشه و دوباره موتور 5 دقیقه کار میکنه و آبش کشیده میشه و سپس کولانت ریخته میشه توی سیستم
===================================
اگر رسوبات توی رادباتور خیلی زیاد باشه پس باید باز بشه و سیخ بخوره که اگر لوله هاش بر اثر استفاده از آب معمولی خوردگی پیدا کرده باشه ممکنه با سیخ زدن سوراخ بشه
در این صورت خرید رادیاتور نو اقتصادی تر هست

برای دیدن کلیپهاش در یوتیوب بنویسید
How to Quick Flush Your Cars Cooling System

تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

New Member
نمایه کاربر
محل اقامت: مهر شهر - کرج- روبروی کاخ مروارید
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط حمید امینی »

با دروذ و سلام خدمت دوست گرامی : اقای اسمونی ............... ماشین من ترموستات داره و همیشه امپر روی وسط ثابته و مشکلی از این بابت ندارم و مایع خنک کن سیستم سیرکوله کولانت نیست ولی خودم اب دوبار جوشیده کتری و نصف محتوای داخل رادیاتور رو ضد یخ ریختم و هیچوقت از اب شیر لوله کشی استفاده نمیکنم .............. ویک قطره هم کم نمیکنه ...........................................................................از راهنمایی شما ممنونم ................ رادیاتور بخاری رو شستشو میدم البته به همون روش که گفتید .............
ارسال پست

بازگشت به “مباحث فنی و تخصصی خودرو”