ترفندي براي عوض نكردن استپ موتور

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث فنی و تخصصی مرتبط با خودرو و وسايل نقليه بحث و تبادل نظر کنيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

ترفندي براي عوض نكردن استپ موتور

پست توسط mahnd »

سلام دوستان
من يه تجربه در مورد استپ موتور دارم كه بد نيست عنوان كنم اول اينكه استپ موتور زماني رو به خرابي ميره كه اون ميله وسطش لق بشه (زماني كه براي تميز كردن بازش ميكنن ميتونيد ببينيدش و كارش تنظيم دور موتور با عقب و جلو رفتن هست) البته اگه زياد لق بزنه ديگه خراب شده وبايد عوض بشه - خوب با اين مقدمه زماني كه شما ديدد اون ميله يكم لق ميزنه بهتره بديد دور موتور رو روي يك حد ثابت حدود 800 يا 900 تنظيم كنن و استپ موتور رو از مدار خارج كنن يعني سيم پشتش رو جدا كنن با اين كار هم از شر مشكلات استپ موتور راحت ميشيد هم ماشينتون نرمال كار ميكنه البته اين رو هم بگم كه تعويض استپ موتور حدود 50000 تومان خرج داره (نوع خوبش) كه اونم معلوم نيست چقدر كار كنه و مثل فابريكش نميشه پس اين ترفند بهتر و كم هزينه تر خواهد بود
روي ماشين من كه جواب داده و الان هم راضي هستم (ماشينم پارس هستش)
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط mozafar »

سلام
من خيلي وقته اين کار رو کردم . زماني که موتور در دور ارام گاز ميخورد.اما هميشه نگرانم که مشکلي پيش نياد.

ميگن استپر کار تنظيم هواي ورودي موتور رو انجام ميده . به هر ميزان که ماشين گاز بخوره ايي سي يو از طريق سنسور

دريچه گاز سيگنال دريافت ميکنه و ميزان پاشش سوخت و هوايي که در سيلندر با بنزين مخلوط مشه رو تنظيم ميکنه که

دومي رو استپر انجام ميده.به اين طريق که از ايي سي يو فرمان ميگيره که چند ميليمتر جلو و عقب بره که هوا وارد موتور

بشه. حالا وقتي استپر ثابت بشه مقدار معيني هوا وارد ميشه که در نتيجه براي روشن شدن موتور و شتاب ان ايي سي يو

مقدار پاشش بنزين رو زياد ميکنه و اين يعني مصرف بالا. وديگر اينکه استپر کار ساسات رو ميکنه که در روز هاي سرد مجبور

به زدن استارت هاي زياد ميشيم. اما اگر به گفته بعضي ديگر کار استپر فقط تنظيم دور ارام موتور باشه که من بعيد ميدونم

پس کارخانه چرا اونو ثابت نکرده و چرا از طريق رابطي به ايي سي يو وصل ميشه.وچند ميليمتر فضاي جابجايي داره

پاسخ بر ميگرده به اينکه ما جزييات کار استپر رو تمام و کمال و دقيق بدونيم اگه شما از اين موضوع اطلاعي کسب کرديد

لطفا مرا هم بي خبر نذاريد.
ارسال پست

بازگشت به “مباحث فنی و تخصصی خودرو”