کمک در مورد استارت 206 تيپ 5

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث فنی و تخصصی مرتبط با خودرو و وسايل نقليه بحث و تبادل نظر کنيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

کمک در مورد استارت 206 تيپ 5

پست توسط FARIDAN »

با سلام
دوستان عزیز لطفا کمکم کنید بعد از چند ساعتی که از خاموش شدن ماشینم میگذرد و میخوام استارت بزنم استارت گیر میکند و خود به خود میزند تا وقتی که سر باطری را جدا کنم و بعد دوباره خودبه خود درست میشود البته دزدگیر استارت زن روی ماشینم هست ولی آن را هم غیر فعال میکنم باز هم این مشکل را دارم با نمایندگی هم در میان گذاشتم گفتند که یا از دزدگیر است یا از استارت که باید عوض بشود لطفا راهنمایی کنید (206 تیپ 5) با تشکر
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

FARIDAN,

دوست عزیز اگه دزدگیر استارت زن دارید احتمال خیلی زیاد ایراد از همون هست ، درسته غیرفعال میکنید اما بصورت مکانیکی هنوز مرتبط هست.

باید به متخصص نشون بدید یا همان جایی که دزدگیر را بستید .

البته نمایندگی هم اگر وارد باشه میتونه تشخیص بده.

موفق باشید
Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

من با سمند این مشکلو داشتم استارت که میزدی گیر میکرد تا سر باطری رو در می آووردی ولی مشکل از اتوماتیک استارت بود که گیر میکرد ...

به یه باطری سازی مراجعه کن برات تست میکنه اگر مشکل از اتوماتیک استارت نبود 100% مال دزدگیره .
New Member

Re: کمک در مورد استارت 206 تيپ 5

پست توسط ramin-.z »

FARIDAN نوشته شده:با سلام
دوستان عزیز لطفا کمکم کنید بعد از چند ساعتی که از خاموش شدن ماشینم میگذرد و میخوام استارت بزنم استارت گیر میکند و خود به خود میزند تا وقتی که سر باطری را جدا کنم و بعد دوباره خودبه خود درست میشود البته دزدگیر استارت زن روی ماشینم هست ولی آن را هم غیر فعال میکنم باز هم این مشکل را دارم با نمایندگی هم در میان گذاشتم گفتند که یا از دزدگیر است یا از استارت که باید عوض بشود لطفا راهنمایی کنید (206 تیپ 5) با تشکر
ارسال پست

بازگشت به “مباحث فنی و تخصصی خودرو”