(206SD (Help

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث فنی و تخصصی مرتبط با خودرو و وسايل نقليه بحث و تبادل نظر کنيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

(206SD (Help

پست توسط P.K »

سلام دوستان ،
قصد من از به راه انداختن اين تاپيك معرفي اس دي نبود فقط ميخواستم از اساتيد خواهش كنم كه راهنمايي كنم
من قصد خريد ماشين دارم و از اس دي هم خيلي خوشم اومده اما خيلي ازش بد شنيدم كسي دليل قاطعي براي رد اين ماشين ارائه نكرد فقط كلا" ميگفتن ماشين خوبي نيست يا همون 206 رو برداشتن يه صندوق چسبوندن تهش شده شده طراحي ايراني يا ... !! :shock:
خلاصه راهنماييم كنيد كه واقعا" ماشين خوبي هست يا ... ؟ :-(
(اطلاعاتي هم كه در ميذارم از سايت ايران خودرو گرفتم و فقط براي اينه كه قضاوتتون دقيقتر باشه :-) )

پيشاپيش ممنون :(

------------------------------------------------------------------------------
تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر
يا علي ............. P.K
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: ..مازندران..
سپاس‌های دریافتی: 75 بار

پست توسط ghadami2005 »

به نظر من نميشه گفت ماشين بديه يعني هيچ ماشيني نيست که به خودي خود بد باشه اين نوع استفاده و انتظاري که ما از يه ماشين داريم اونو بد يا خوب ميکنه.

اگه شما مجردي و بقول معروف بدرو هم هستي که اميدوارم نباشي به نظر من 206تيپ 5 بهتر از اينه

ولي اگه متاهل هستي وزياد هم اهل گاز دادن نيستي به نظر من يه sd اتومات خيلي خوبه

مزايا (کلي ):

امکانات خوب و از همه مهمتر اينکه هنوز جواد نشده و دست همه نيست

معايب(کلي):

به نظر خودم بعلت اينکه فاصله دو محور جلو و عقب اصلا تغييري نکرده در نماي جانبي يه نمه تو ذوق ميزنه و همچنین جای پا در ردیف پشت تغییری نکرده . :razz:

البته بنده فقط نظر شخصيمو گفتم
"لشگر گوسفندان که توسط يک شير اداره ميشود,ميتواند لشگر شيران را که توسط يک گوسفند اداره ميشود ,شکست دهد."
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

P.K جان

کی گفته که این ماشین بدرد نمیخوره ؟ :eek: با چه دلیلی ؟ چون صندوق بهش چسبوندن ماشین خوبی نیست ؟ :grin:

دوست عزیز

این ماشین بر پایه همون 206 های هاچبکی هست که در ایران و همه جای دنیا موجوده و تمام امکانات هم همون هست بغیر از یکسری تغییرات که عرض خواهم کرد.

تولید این ماشین توسط فرانسه تایید شده و پول نجومی هم از ایرانخودرو بخاطر اعطای حق آن گرفته (حدود 500 میلیون دلار) و ایرانخودرو را مجبور کرده که درتمام تستهای فنی و امنیت این ماشین را تست کند ، یکیش در موسسه تست پورشه آلمان.

پس از جهت فنی و امنیت و امکانات هیچ مشکلی نداره و حتی در بعضی زمینه ها بهینه نیز شده مثل سیستم اینتیک (ورودی هوا) و سوخت رسانی و...

سیستم تعلیق این خودرو هم از 206 GTI استفاده شده ، همون دو لوله کمانی شکل که از عقب ماشین مشخص است به چرخها هدایت شده.

همین سیستم 1.200.000 قیمتش هست و با اضافه شدن ان باعث نرم شدن بینظیر ماشین در دست اندازها و پایداری در پیچها و تکانهای شدید شده و بسیار مطلوب است.

از نظر امکانات رفاهی هم که عالی هست ، 2 ایربگ ، ABS ، کولر دیجیتال ، چهار چرخ دیسک ، موتور قدرتمند 110 اسبی و... (بغیر از مدل V20 )

تنها مشکلی که این ماشین داره طراحی صندوق عقبش هست که واقعاً ضعیف کار شده مخصوصا که ارتفاعش هم زیاد هست ، البته این مساله با کمی کم کردن ارتفاع خودرو تا حدود زیادی بهبود میبخشه.

بنظر من توی این رنج قیمت بدون شک بهترین انتخاب است.

این چند عکس را هم ببینید :

تصویر
تصویر

اینم ماشین دوستم پژمان از تیونینگ تاک

تصویر

سوالی بود درخدمتم :D
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

پست توسط osilatoria »

توضیحات محسن جان کاملا عالی بود من فقط نظر شخصی ام رو میگم :

من خودم قصد خرید این ماشین رو داشتم از جهتی که مثل 206 معمولی دست همه نیست و هم اینکه پس از اینکه ارتفاع اش میاد پایین شبیه مگان میشه . اما با چندتا از دوستام که صحبت کردم نظرم عوض شد . دوستان من می گفتن تو که می خوای باهاش تو شهر رانندگی کنی و نیازی به صندوق نداری چرا اولا پول بیشتر میدی و ثانیا مزیت ای که 206 معموای نصبت به سایر ماشین ها داره اینه که به خاطر سایز کوچک خود میشه به راحتی همه جا (بویژه رد جاهایی با فضای کم) ماشین رو پارک کرد . اما SD مسلما این ویژگی رو نداره .

در نهایت اینکه باید به نیاز خودتون نگاه کنید . همونطور که دوست خوبم ghadami2005 گفتن اگر برای داخل شهر ماشین میخواین 206 تیپ 5 و اگر ماشینی میخواین برای خانواده که بشه باهاش سفر رفت ، پیکنیک رفت و . . . SD انتخاب خوبیه . :-)
 تصویر 
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط P.K »

سلام
از همه دوستان منونم واسه راهنمايهاشون ، :(
من مجردم ولي با sd خيلي حال ميكنم بيشتر ميخواستم بدونم اگه بين شما كسي اس دي داره ازش راضيه يا نه ؟
يا اگه جايي از مزايا و معايبش شنيده بهم بگه ؟ :-(
كه تا حدودي محقق شد ، خلا صه از همتون ممنونم. و هنوز منتظره نظرهاي كارشناسانتون هستم :razz:
يا علي ............. P.K
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط درودبرايران »

علاوه بر نکات خوبي که دوستان گفتن، من اينو اضافه مي کنم که در تعداد زياد مسافرت با SD از 206 معمولي هم سختتره. هم از بالا براي سر و هم از پايين براي پا فضا تنگتر شده که اين با توجه به صندوقدار بودن و هدف خانوادگي بودن عجيبه...
به نظر شخصي من البته بزرگترين مشکلش قيافۀ بشدت بي ريختشه که دوستان گفتن چرا. با هزار جور تيونينگ و کاهش ارتفاع هم ناشيگري توي طراحيش مشخصه و من مگان رو قطعاً از اين لحاظ ترجيح ميدم. شايد اون پول زيادي که پژو بابت ليسانس SD از ايران خودرو گرفته بخاطر همين آبرويي باشه که از پژو با اين ماشين رفته! :grin:
بايد امشب بروم...
Commander
Commander
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

درودبرايران محترم

این گفته ، که فضای سرنشینان عقب از بالا و پایین ( پا ) کم شده بهیچ وجه صحت نداره بلکه همون حالت هاچبک در این ماشین هم اعمال شده و فضا بیشتر نشده.

ببخشید مگان چه ربطی به این ماشین داره ؟ :?

قیمت دو مدل مگان 23 و 29 هست درصورتیکه SD گرونترینش 16 تومن هست ، باید با ماشینهای هم قیمت مقایسه کنید :shock:
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط درودبرايران »

در مورد فضا من تجربۀ خودم رو گفتم چون هم توي 206 معمولي و هم توي SD 6 نفره (!) مسافرت کرديم...

در مورد مگان هم فقط مقايسۀ قيافه کردم و کاري به قيمتش ندارم. در ضمن در ارتباط با حرف آقاي osilatoria که گفتن اگه ارتفاعش کم بشه شبيه مگان ميشه :-)
بايد امشب بروم...
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط P.K »

من نميدونم چرا با وجود اينكه همه شما از طراحيش گله دارين من از ظاهرش خوشم اومده !!!!!! :::P

حتما"از بد سليقگي منه ؟! :::P ::ss
يا علي ............. P.K
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

Mohsen1001, شما از پيش فروش اين خودرو اطلاعات نداريد؟ :-o
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Commander
Commander
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

SHAHRAM عزیز

شرایط فروش شهریور ماه ایران خودرو اینگونه هست :

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “مباحث فنی و تخصصی خودرو”