سلام بر آقایون و خانوم ها من میخوام یه ماشین زیر 10میلیون بخرم که از هر لحاظ (قدرت-سرعت-قیافه و...)خیلی باحال باشه و خوب کار کنه به نظر شماها کدوم یکش هم مزایای زیاد وهم معایب کم داره و قیمت قطعاتش ارزونه و زود پیدا میشه ؟ خواهش میکنم زود جواب بدید خیلی حیاتیه 1-mvm110
2-پراید صبا
3-پژو روا
4-پراید 141ساده
5-پراید141دولوکس
6-سیناد1
7-سیناد2
هرکی در مورد هرکدوم اطلاعات کاملی داره منو راهنمایی کنه خیلی ممنونم
دوستان متاسفانه بنده با سابقه بدي كه دارم در تصادف با پرايد واقعا تاكيد دارم هر ماشيني مي خريد بخريد مگر پرايد واقعا امنيت در حد صفره اگه خواستيد PM بديد تا بگم چي شده ولي اگه به امنيت و جون خودتون اهميت ميدهيد از خير پرايد بگذريد .
سلام ببينيد من منظورم از خريد ماشين خريد يه صفر کيلومتر هستش نه کارکرده چون معلوم نيست چه بلايي سر ماشين بيچاره اوردن در ضمن نظرتونو در مورد mvm هم بديد چون در کل ماشين بدي نيست اگه اطلاعي در مورد معايبش دارين ممنون ميشم منو راهنمايي کنيد .
من که در مورد MVM هيچگونه اطلاعات ندارم ولي نظر من هم نظر اقا محسنه. زير 10 ميليون فقط پرايد بدرد ميخوره.
البته اگه احتياط مي کني و قول ميدي که هيچ وقت صداي بوق سرعتش را نشنوي
در امنیت پایین پراید شکی نیست ، اما توی این رنج قیمت متاسفانه انتخاب بهتری باقی نمیمونه
jody جان
ام.وی.ام به هیچ وجه توصیه نمیشه چون واقعاً از لحاظ ایمنی در سطح پایینی هست بطوریکه اگر نتایج تستهای تصادفش را ببینید دیگه سراغش نمیرید.
همچنین کیفیت بسیار پایین قطعات که شاید ظاهر خوبی داشته باشند اما از لحاظ باطنی مشکل زیادی دارند.
به نظر منم با شرايطي که گفتين پرايد البته با فرمان هيدروليک مناسبترين گزينه باشه.من تقریباً 2ساله دارم و راضيم.فقط با سيستم ترمزش تا رسيدن گارانتي مدارا کنيد
زندگی دیدن یک باغچه از شیشه مسدود هواپیماست خبر رفتن موشک به فضا لمس تنهایی ماه فکر بوییدن گل در کره ای دیگر
اولا با تشکر از همه ي شما که تاحالا به من کمک کرديد ثانيا از پرايدهاي موجود در بازار (صفر کيلومتر) کدوم بهتره ممنون ميشم بيشتر توضيح بديد 1-پرايدصبا
2-پرايد نسيم ساده
3-پرايد نسيم دوگانه سوز
4-پرايد 141 ساده
5-پرايد 141 دولوکس