موتور شور

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث فنی و تخصصی مرتبط با خودرو و وسايل نقليه بحث و تبادل نظر کنيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

موتور شور

پست توسط mozafar »

سلام
محلول موتور شور که با مارکهای مختلف در تعویض روغنیها است برای شستشوی داخل موتور به کار میره . اگه از دوستان کسی این کار رو انجام داده. به نظر شما خوبه موثره . در کار موتور صدای موتور و در کل ایا بعد از استفاده ایا تغییر محسوسی در موتور ایجاد میشود.
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

mozafar جان

منظورتون از موتور شور را متوجه نشدم ، اگه منظورتون اکتان بوستر یا شستشوی انژکتور هست ، باید عرض کنم که نسبتاً تاثیر خوبی دارند . و باعث بهبود راندمان خودرو میشوند اما درصدای موتور تاثیری ندارند.

موفق باشید :razz:
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط mozafar »

Mohsen1001 نوشته شده:mozafar جان

منظورتون از موتور شور را متوجه نشدم ، اگه منظورتون اکتان بوستر یا شستشوی انژکتور هست ، باید عرض کنم که نسبتاً تاثیر خوبی دارند . و باعث بهبود راندمان خودرو میشوند اما درصدای موتور تاثیری ندارند.

موفق باشید :razz:

kنه محسن جان منظورم شستشوی انژکتور نیست . این کار به این صورت هست که ابتدا مقدار یک یا دو لیتر از روغن کثیف ماشین را از طریق پیچ کارتل خارج میکنند بعد به همین مقدار از محلول موتور شوی را از محل ورود ی روغن داخل موتور میریزند بعد ماشین را روشن میکنن 15 دقیقه یا بیشتر . موتور روشن میماند در این مدت این محلول داخل موتور را تمیز میکند . بعدش هم که پیچ کارتل رو باز میکنن تا روغن کثیف کاملا خارج سود .این چیزی بود که من از تعویض روغنی شنیدم .
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: navidsilver@mcn.com
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط N@AVID »

سلام :

موتور شور به دو دسته تقسيم مي شه :
شتشوي داخل موتور - شتشوي بدنه يا جاداره بيروني موتور
محلول زادو كه يك موتر شوي داخلي است بسيار مناسب است زيرا باعث باز سازي قطعات داخلي نيز مي شود .
[External Link Removed for Guests]
زماني كه مي خواهي روغن را عوض كنيد موتور شور را داخل موتور مي ريزيد و مي گذاريد كار كند بعد كلان روغن را تخليه مي كنيد .
من هم انژكتور شور و هم موتور شور رو امتحان كردم ... آب توي هاون كوبيدن است ... پول زيادي داريد امتحان كنيد !
توصيه نمي كنم ... خرج بي خودي است .
يک روز با تو يک روز بر عليه تو ... روزي که با تو ست مغرور نشو ... روزي که بر عليه توست مايوس نشو
ارسال پست

بازگشت به “مباحث فنی و تخصصی خودرو”