سلام.
من پارس elx دارم.
مي خواستم بدونم كه 2000 هست يا 1800 .
آخه من شنيدم كه 2000 هم داره.
آيا وجود داره و اگه هست چه فرقي داره؟
از كجا بفهمم؟
سوال در موردموتور پارس elx
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت
-
-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
-
- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 36 بار
- سپاسهای دریافتی: 140 بار
- تماس:
-
- تماس:
-
D - GH نوشته شده:پارس 2000 cc نداریم ولی اگر خواستی رو زانتیا 2000 رو کم کنی 30000 هزار تومان خرج کن و یک توربو شارژر نصب کن تا
از یه موتور 1800 cc قدرتی معادل 150 تا 160 HP رو دور 5500 بگیری ( قدرت اصلی این موتور 110 HP رو دور 5500 با بنزین سوپر هست )
آقا ميشه توضيح بيشتري بدي؟
به موتور ماشين فشار نمي آيد؟
از نظر راهنمايي رانندگي مشكلي نداره؟
بهترين سايت براي دانلود
[External Link Removed for Guests]
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6707 بار
- سپاسهای دریافتی: 12101 بار
- تماس:
-
- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 36 بار
- سپاسهای دریافتی: 140 بار
- تماس:
Mohammad 1985 نوشته شده:شاید منظورش 300000 یا 3 میلیون بوده!
شرمنده اشتباه شد 300000 هزار تومان بود .
من خودم من خودم یه مدل HKS با فشار متوسط رو حدود 230،000 هزار تومان خریدم برای 206 .
توربو شارژر هیچ فشاری رو موتور نمیاره و فقط راندمان موتور رو تا 15% بالا میبره که جادوی اون رو در گردنه ها حس میکنید فقط تنها عیبی که داره مصرف سوخت رو یکم بالا میبره
و باید فیلتر هوا رو هم عوض کنید + تغیراتی که تو سیستم خروجی گاز اگزوز از موتور داده میشه که در کل حدود 300000 برای من تموم شد .
پلیس هم هیچ مشکلی برای شما درست نمیکنه و در کل میشه گفت اکثر ماشین های وارداتی از توربو شارژر استفاده میکنن و به زودی هم سمند با توربو شارژر به بازار میاد
که توسط ایران خودرو به نام سمند تنفس معمولی و پر خوران معرفی خواهد شد .
ولی موقع خرید سعی کن از توربو شارژر ها با توان متوسط به پایین استفاده کنی چون توربو های پر قدرت صدای خیلی زیادی دارن و مصرف رو هم خیلی خیلی بالا میبرن !!
من خودم این عکس ها رو از یه سایت دیدم و رفتم این کا رو کردم .
-
- تماس:
D - GH,
دوست عزیز این عکسها مربوط به 206 TwinTourbo هست یعنی 2 توربوشارژر و کلی مخلفات دیگر.
مطمئن باشید این چیزی که شما نصب کردید توربو نیست چون اگه اینگونه بود به یک رادیات مخصوص توربو نیاز داشتید که در جلوی فن ماشین قرار میگیره (در عکس شماره 2 که گذاشتید معلوم هست)
اگر این رادیات رو بخواهید قرار بدید حتما باید یا جلوی سپر رو ببرید یا سپر رو عوض کنید جوری که این رادیات توش جا بشه.
به هر حال موضوع تاپیک چیز دیگریست ، لطفاً دیگه در این زمینه ادامه ندید ، پیشنهادی اگر به این دوستمون دارید در پی.ام مطرح کنید.
با تشکر
دوست عزیز این عکسها مربوط به 206 TwinTourbo هست یعنی 2 توربوشارژر و کلی مخلفات دیگر.
مطمئن باشید این چیزی که شما نصب کردید توربو نیست چون اگه اینگونه بود به یک رادیات مخصوص توربو نیاز داشتید که در جلوی فن ماشین قرار میگیره (در عکس شماره 2 که گذاشتید معلوم هست)
اگر این رادیات رو بخواهید قرار بدید حتما باید یا جلوی سپر رو ببرید یا سپر رو عوض کنید جوری که این رادیات توش جا بشه.
به هر حال موضوع تاپیک چیز دیگریست ، لطفاً دیگه در این زمینه ادامه ندید ، پیشنهادی اگر به این دوستمون دارید در پی.ام مطرح کنید.
با تشکر

دوستان عزيز در موردي كه شما گفتي سمند قراره اينجوري توليد بشه و ماشينهاي وارداتي همه اينجوري هستند متاسفانه اشتباه است اولا اون نوع موتور يا همان موتور ملي كه پايه گاز سوز هست قرار است در سري هاي بعدي توليد به سيستم سوپر شارژ (نه ) توربو شارژ مجهز باشه .
در ثاني بر خلاف نظر شما اولا ميزان مصرف سوخت در بهترين حالات كه خود كارخانه اين سيستم را نصب مي كند 15 درصد افزايش خواهد داشت .

در ثاني بر خلاف نظر شما اولا ميزان مصرف سوخت در بهترين حالات كه خود كارخانه اين سيستم را نصب مي كند 15 درصد افزايش خواهد داشت .