پژو 206 با موتور tu3a

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث فنی و تخصصی مرتبط با خودرو و وسايل نقليه بحث و تبادل نظر کنيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 24 بار
سپاس‌های دریافتی: 91 بار

پژو 206 با موتور tu3a

پست توسط aliaminfar »

کسی در باره این نوع موتور 206 می دونه ؟ :shock:
ناپلئون بناپارت : کساني که روح ناميد دارند مقصرترين مردم هستند.
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط motmot »

اين موتور که در حال حاضر بر روي 206 تيپ 2 نصب ميشه تنها تفاوتش با موتور 206 تيپ2 و3 مدل TU3JP/L4 درحجم موتور است که از 1360 سي سي به 1400 سي سي ارتقا يافته است.البته مصرف سوخت نيز در سيکل ترکيبي از 7 ليتر در 100 کيلومتر به 9/6 و در سيکل برون شهري از 5/5 به 4/5 کاهش يافته است
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 24 بار
سپاس‌های دریافتی: 91 بار

پست توسط aliaminfar »

با توجه به این نکته یعنی فقط تیپ دو میدن بیرون ؟
ناپلئون بناپارت : کساني که روح ناميد دارند مقصرترين مردم هستند.
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط djmerikhi »

دوست عزيز مهمترين تفاوت به گفته خود شركت پژو كاهش نسبت تراكم مي باشد كه به حدود 9.5 رسيده البته طبق ادعاي اونها اين كار ور براي سازگاري با بنزين مورد مصرف در ايران انجام داده اند ولي بنده به شخصه فكر مي كنم با توجه به كاهش قدرت صورت گرفته يه جورايي دارن سر ايران كلاه ميزارن ؟؟
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط motmot »

تا جايي که من اطلاع دارم چند ماهي ميشه که شرکت ايران خودرو شرايط فروش براي T3 و T5 نداره و فقط T2 باموتور TU3A رو تو برنامه فروش گذاشتند البته يک سري T3 پيش فروش از قبل دارند که هنوز تحويل ندادند و تو همين بهمن ماه شرايط تبديل به پژو GLX 405 رو براش گذاشتند. در رابطه با نسبت تراکم که دوستمون اشاره کردن بايد بگم نسبت تراکم فرقي نکرده بد نيست يه سر به سايت ايران خودرو بخش مشخصات فني پژو 206 بزنيد
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط djmerikhi »

عزيز برادر بنده اين حرفي كه گفتم از كاتولوگ فني ارسالي خود شركت فرانسه مي باشد نه سايت ايران خودرو براي اطلاعات بيشتر به سايت شركت پژو در فرانسه بريد مي توانيد تاييديه اين اطلاعات را بگيريد . :D
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط motmot »

ببخشيد من نميدونستم 206 هاي موجود در بازار ايران مستقيما از فرانسه وارد ميشن به همين دليل ادرس سايت ايران خودرو رو دادم . دوستان همه مراجعه کنيد به سايت پژو در فرانسه . براي ترجمه ي مطالب هم از دوستمون djmerikhi کمک بگيريد :-)
ارسال پست

بازگشت به “مباحث فنی و تخصصی خودرو”