مقايسه بين پرايد و پژو آردی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث فنی و تخصصی مرتبط با خودرو و وسايل نقليه بحث و تبادل نظر کنيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

من همیشه دنبال ماشین دیفرانسیل عقب میگشتم زمانی پولم نه به BMW میرسید و نه بنز بلخره آردی خریدم
ولی خدایش درمقایسه با پراید چیزی کم نداشت فقط !

معایب :

1 - مصرفش یکم بالاست
2 - وقتی تو بلوار می خوای دور بزنی باید یه دنده عقب هم بگیری چون پیچش فرمونش خیلی کم بود .
3 - به خاطر فنربندی نرمی که داشت تا 4 نفر سوار ماشین میشن ارتفاع ماشین خیلی پایین میاد و انبار اگزوز
همش میخورد رو مانع . ( با عوض کردن رینگ و لاستیک با 405 مشکلش حل شد )
4 - صندوق عقبش زیاد جا نداشت .

برتری ها :

کولر خوبی داشت ( نه مثل پراید باد بزن ، تازه اونم برای 5 دقیقه چون بیشتر شد آمپرت از آخر هم رد میکنه )
داخلش صدای موتور میاد ولی تو دست انداز ها صدای داشبورد پلاستیکی پراید رو نمیده که لاقل از این جهت خوبه .
داخل ماشین جادار هست .
ترمزش نسبت به پراید خیلی خوبه مخصوصآ اگر لاستیک ها رو عوض کرده باشی .
اگر یکم وارد باشی سر پیچ ها یه نمه دریفت هم میزنه :-)
درسته نسبت به پراید شتابش پایین تره ولی وقتی ماشین پر از بار و سنگین باشه زیاد تاثیر روش نداره در صورتی
که 4 نفر نشستن تو پراید دیگه نه خبری از شتاب هست و نه خبری از سرعت بالا 110 .

در آخر هم من با این ماشین تصادف کردم و همونجور فروختمش 3 تومان ، ولی از نظر امنیت هم بد نیست چون
با اون تصادفی که من کردم اگر پراید بود فقط پیچاش مونده بود :?
New Member
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

Re: مقايسه بين پرايد و پژو آردی

پست توسط Farhad azareion »

سلام دوستان
من تازه وارد این تایپیک شدم و از بحث خوشم اومده گفتم هم با هم صحبت کنیم هم من چند تا رفیق خوب پیدا میکنم
راستش من خودم یه آردی مدل 83 دارم و از صفر دست خودمه بدون رنگ هم هست من خیلی توی رانندگی خونسرد هستم و به ماشین اصلا فشار نمی آرم بلکه با توجه به قابلیت های ماشین ازش استفاده میکنم ماشین من بجز لنت های ترمزش و لاستیک های برف پاکنش همه چیزش فابریکه و دست نخورده پس بحث بد بودن لوازم آردی واقعا صحت نداره.
من راجع به پراید هم نظر مثبتی داشتم فقط از سیستم تهویه مطبوعش (هم کولر و هم بخاری) خوشم نیومد کولرش واقعا ضعیف و غیر قابل استفادس و بخاریش هم قابل مقایسه با آردی نیست. برای من که بچه کوچیک دارم اینها خیلی مهم هست. اگه بخاری اردی رو درجه آخر بزاری نمیتونی تو ماشین بشینی اینو واقعا جدی میگم و میتونید امتحان کنید همچنین اردی دریچه های تنظیم هوا و امکانات بیشتری نسبت به پراید داره و کنسولش خیلی خیلی قشنگتره!
به هر حال با توصیه یکی از دوستام یه پروانه 6 پر روی موتور آردیم نصب کردم (بطور فابریک جاشو داره) و الان دیگه آمپرم از خط اول بالاتر نمیره و بعضی روزها اصلا فنش روشن نمیشه. به هر حال با تنظیم موتوری که سال 1384 انجام دادم