درود بر دوستان گرامي
به تازگي قصد خريد خودرو در حدود قيمت 20 تا 30 ميليون تومن كرديم ولي نميدونيم كه چه ماشيني بهتره (البته ماشين صفر كيلومتر)
فعلا پژو 206 تيپ 2 داريم.
در ضمن خواسته هام از ماشين رو در زير ذكر كردم.
1. راحتي (چون خانواده ما 5 نفر داره)
2. وسايل ارزان قيمت
3. مصرف سوخت پايين
4. ايمني بالا
5. زيبايي
6. داشتن امكانات (آپشن) مختلف و جديد
7. سرعت و شتاب خوب و قدرت بالا
8. عمر بالا (يعني بعد از چند ماه به خرج نيفتيم)
9. قابليت استفاده در شهر و جاده
و هر چيزي كه فكر ميكنيد لازمه يك خودروي بسيار خوب هست .
پيشاپيش از راهنمايي شما سپاس گذاري مي كنم.
درخواست راهنمايي براي خريد خودرو
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 1938 بار
- سپاسهای دریافتی: 1909 بار
Re: درخواست راهنمايي براي خريد خودرو
از نظر ایمنی و خانوادگی بودن مطمئنا مگان و زانتیا بهترینن .... کلا ماشین های اروپایی خیلی امن هستن گرچه خیلی قیافه خاصی ندارن ... ولی در کل بین همه اینا فقط مگان و مزدا 3 ماشین روز دنیا هست ...که مزدا اصلا ماشین خانوادگی نیست
قابل اعتماد ترینشون مگان هست
قابل اعتماد ترینشون مگان هست
در روح و جان من میمانی ای وطن
-
- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 36 بار
- سپاسهای دریافتی: 140 بار
- تماس:
Re: درخواست راهنمايي براي خريد خودرو
اگر قراره نو بخری بهترین انتخاب فعلآ Mazda 3 هست و بعد از اون مگان 2000 ولی قیمت هر دو بالا 30 هست !
ولی من اگر جای شما بودم یه ماشین دست دوم کم کار کرده و از کلاس بالا تری رو انتخاب می کردم ، اول اینکه افت قیمت ماشین های بالای 40 میلیون
خیلی زیاده و دوم اینکه عموما این ماشین ها زیاد استفاده نمیشن و کلآ زیاد کار نمی کنن و تمیزش راحت گیرمیاد .
در کل تو رنج قیمت 24 تا 30 مگان 1600 و هیوندا آوانته رو میتونید انتخاب کنید و با پرداخت بیش از 30 میلیون مزدا 3 و مگان 2000 عالین .
ولی من اگر جای شما بودم یه ماشین دست دوم کم کار کرده و از کلاس بالا تری رو انتخاب می کردم ، اول اینکه افت قیمت ماشین های بالای 40 میلیون
خیلی زیاده و دوم اینکه عموما این ماشین ها زیاد استفاده نمیشن و کلآ زیاد کار نمی کنن و تمیزش راحت گیرمیاد .
در کل تو رنج قیمت 24 تا 30 مگان 1600 و هیوندا آوانته رو میتونید انتخاب کنید و با پرداخت بیش از 30 میلیون مزدا 3 و مگان 2000 عالین .