مشكلات فني خودرو پاژن

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث فنی و تخصصی مرتبط با خودرو و وسايل نقليه بحث و تبادل نظر کنيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

مشكلات فني خودرو پاژن

پست توسط vahid reza »

باسلام
دوستان آيا كسي در مورد مشكلات فني پاژن كه شركت مرتب توليد ميكنه داره ؟ لطفا اگر كسي در اين خصوص اطلاعي ميتونه به من بده ممنون ميشم .
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های ارسالی: 326 بار
سپاس‌های دریافتی: 1085 بار

Re: مشكلات فني خودرو پاژن

پست توسط HITMAN_KU »

دوست من اتومبیل پاژن محصولی است از شرکت خودروسازی مرتب(مرتب خودرو)که قدیمی ترین خودرو ساز خصوصی ایران بوده و برجا بودن آن از پیش از انقلاب تا به امروز خود یک معجزه است در مورد اتومبیل پاژن باید خدمت شما عرض کنم که همان اتومبیل لندروور انگلیسی بوده البته با موتو 6 سیلندر هیوندایی(3000 سی سی خورجینی) این موتور به قول آذربایجانیها هیکلی چخدی اما غیرتی یخدی چون بر عکس حجم زیادش فقط 160 اسب قدرت داره و این یعنی فاجعه(موتو 2 لیتر 4 سیلندر مزدا 3 150 قدرت داره).این اتومبیل شاسی بلند و 4 چرخ محرک بوده و مصرف سوخت آن هم بالاست.قیمت آن هم در حدود 18 تا 20 میلیون(بسته به مدل 2 در یا 4 در یا پیکاب) در کل نمیشه به این ماشین نمره قبولی داد اگه عشق کوهستان داری باید بری دنبالش(البته در مورد آن هم این ماشین اونقدا تحفه نیست) همیجوری با این پول یه ماشان سواری بخری خیلی بهتره
New Member

پست توسط SI@VASH »

دوست عزيز
من پاژن دارم و قبول دارم اين خودرو سازي با توجه به پولي كه گرفته هيچ كاري واسه ماشين نكرده
ولي درست نيست كه بگي تحفه اي نيستتصویر
من هر روز كه ماشينمو ميبينم قربون صدقش ميرمتصویرتصویرتصویر
البته نا گفته نماند بذار حرفم رو كامل كنم ، من كلي خرجش كردم تا ماشين شده باك 85 ليتريش كه سريع خالي ميشد بزرگش كردم gld اونو دارم يعني وانتي 4 در
و باك اضافه رو گذاشتم اون پشت
ارتفاش رو بردم بالا
سيستم صوتيش اشغاله (راديو رو به زور ميگيره ) وسط سندلي هاي عقب رو باند گذاشتم 2-3 تا و آنتنش رو با آنتن لي سيم عوض كردم
چرخاش رو بزرگ كردم آخه توكل گير ميكرد
براش هود گذاشتم تا تو رود خاموش نشه
سيلندر هاش رو تراش دادم(حجمش رو زياد كردم)
كلي گارد بستم تا ماشين شد
به هر حال از اين ماشين بد نگيد
من بليزر و آهو و نيسان پاترول و رنج رور هم داشتم ميخواستم لند رور بگيرم كه با پاژن آشنا شدم
از بين اينا پاژن رو ترجيح ميدم
البته منو رفيقام آخر هفته ها به كوير و كوه و بعضي وقتا تو تابستون ساحل ميريم
شايد برا كسي كه اين كارا رو نميكنه مناسب نباشه
ببخشيد سرتونو درد آوردم آخه من پاژن رو مثل پسرم دوست دارم
New Member

پست توسط offroad »

با سلام خدمت همه ی دوستان
حافظ هستم از گرگان.
حدوده 10ساله که 2دیفرانسیل سوارم.تویوتا، پاترول ،جیپ صحرا ،کاام و لندرور قدیمی داشتم.الان هم پاژن مدل 1380 دودر موتور پاترول،گیربکس هیوندای دارم.

درسته،خودروهای شرکت مرتب خودرو اشکالات زیادی دارن اما با یکم حوصله و خلاقیت برطرف میشن.الان پاژن رنج قیمتی خوبی داره وبه نسبت پولش کاراییش خوبه.مرتب خودرو تلاش زیادی کرده تا اشکالات فنی رو برطرف کنه و خیلی هم موفق بوده اما نباید از این شرکتها انتظارمعجزه داشت.
امکاناتی مثل شیشه یا آینه برقی و...برای کسایی که مدام به کوه و جنگل وگل و...میرن زیاد مهم نیست.بنابراین شاید مهمترین مشکل این ماشینها اتاق ضعیف و پرسرو صداوسیستم ضعیف ترمزهاش باشه(بجز اونهایی که ABSدارن).که برای برطرف کردن اینها هم راههایی هست.
این ماشین هم ماشین کوه و بیابونه هم سواری و هم جاده رو خوبی داره.
وقتی در حالت 4چرخه بسیار قابل کنترله و بخاطر گیربکسش زور زیادی داره
ظاهری شیک و جم وجور داره و در هر مدلیش خوش استیل و جوون پسنده.
تمام قطعاتش با قیمت خوب در بازار پیدا میشه و درصورت حوصله داشتن،کارهای اضافیه خوبی میشه روش انجام داد.
جا داره وهندلینگ خوبی داره و براحتی در ترافیک و جاهای تنگ قابل کنترله
اگه یکم دست به آچار باشین درصورت خرابی تو جاده یا کوهستان براحتی قابل تعمیره(برعکس ماشینهای جدید)
راننده دید بسیارخوبی به بیرون داره
در مناطق ورطوب خیلی دیر زنگ میزنه
در اخر باید بگم اگه دنبال اسپرت کردن هستین و offroad براتون مهم نیست،ماشینهای بهتره دیگه ای هم هستن.اما اگه دنبال کوه و بیابون رفتنین به نسبت قیمتش ماشین خوبیه اگه اتفاقی براش بیوفته دل صاحبش زیاد نمیسوزه اما اگه ماشین گرون قیمتی داشته باشین شایذ نشه جبرانش کرد یا هزینیه زیادی رو دستتون بزاره.
ارسال پست

بازگشت به “مباحث فنی و تخصصی خودرو”