افت دور موتور از 10 و خاموش شدن آن

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث فنی و تخصصی مرتبط با خودرو و وسايل نقليه بحث و تبادل نظر کنيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

افت دور موتور از 10 و خاموش شدن آن

پست توسط jalal382 »

سلام . من یک سمند ال ایکس مدل 84 دارم که اخیرا هنگام کم کردن سرعت دور موتور کاهش پیدا می کنه و ماشین خاموش می شه و هنگامی که دنده عوض میکنم و گاز می دم ماشین بعد از چند ثانیه وقفه یکمرتبه گاز می خوره . نشون نمایندگی دادم ضظاهرا خوب متوجه نشد (بعد از اینکه استپر و شمع و وایر شمع و... امتحانی عوض کرد.).و در آخر گفت عیب مال ecu ماشینه(دستگاه دیاگ عیبی نشان نداد).
نظر شما چیه؟ آیا میشه برنامه داد به ecu و عیب رفع بشه؟ یا اصلا عیب مال ecu نیست؟تصویر
New Member

Re: افت دور موتور از 10 و خاموش شدن آن

پست توسط dastaran »

من هم جدیداً مشکلی شبیه به این پیدا کردم (ال ایکس 86)

گاهی اوقات (بستگی به سردی و گرمی موتور هم نداره - شده بعد از طی 40 ، 50 کیلومتر یهو اینجوری شده ) اگر پا را از روی گاز بر دارم دور موتور افت میکنه و خاموش میشه . گاهی اوقات کمی صبر میکنم و با تامل و کمی مکث سوئیچ را بسته و باز میکنم درست میشه . گاهی اوقات هم نه درست نمیشه
کسی میدونه ماشین چشه؟
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

ایراد بجز استپر موتور، میتونه از تنظیم ECU هم باشه که برای گرم کردن خودرو، میزان هوا و بنزین رو به نسبت مناسب مخلوط نمیکنه و این باعث افت ناگهانی دور موتور و خاموش شدن ماشین میشه. پیش از دیاگ کردن، میتونی از بنزین سوپر همراه یک افزاینده مناسب اکتان هم استفاده کنی، احتمالا خیلی بهتر خواهد شد.

يا حق
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط gony »

احتمالا نا حالا مشکلت حل شده ولی به نظر من باید سنسور سرعت ماشینتو عوض کنی چون اگه خراب بشه تو سرعت بالا ترمز بگیری ماشینت خاموش میشه البته اینکه میگید ماشین یهویی گاز میخوره مال استپر موتوره و اینکه سوییچو بازو بسته میکنید و ممکنه درست بشه احتمالا شما استپر رو قبلا باز کردید و تمیز کردید بعد تایمینگش نکرددید به همین علت اینطوری میشه
New Member

پست توسط elena118 »

سلام

ماشین من هم 206 هستش . وقتی دور موتور پایین میاد . خاموش میشه . گاهی بلافاصله استارت می زنم روشن میشه . گاهی 2 یا 3 بار می زنم روشن میشه . و گاهی هم بعد 10 دقیقه یا بیشتر بایید صبر کنم تا استارت بزنم روشن شه . حتی وقتی در حال حرکت هم نیست . و ایستاده هم خاموش میشه .که موقع خاموش شدن . تو صفحه نمایش همه آمپر ها سر جاشون نشون میده . یعنی پایین نمایان . باطری ماشین هم تازه عوض کردم نو هستش . تست موتور هم بردم . به دستگاه انداختن گفتن موترش هیچ ایرادی ندازه. میشه لطفا کسی راهنمایی کنه . به تعمییر گاه زیادی بردم . اما نفهمیدن از چیه . نمیدونم شاید چون خانوم جدی نمی گیرن . مخصوصا موقع رد شدن از چهار راه و پشت چراغ قرمز زیاد خاموش میشه . و این جور جا ها هم که مردم عجله داران زود برن مصیبت میشه . لطفا کسی بگه از چشه
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 205 بار
سپاس‌های دریافتی: 256 بار

پست توسط cross2007 »

سلام
ماشین شما مدل چنده؟ آیا تا حالا فیلتر بنزین رو تعویض کردین؟
New Member

پست توسط sa-sh »

[quote="elena118"]سلام

من هم مشکل این خانوم دارم
ماشین من هم 206 هستش . وقتی دور موتور پایین میاد . خاموش میشه . گاهی بلافاصله استارت می زنم روشن میشه . گاهی 2 یا 3 بار می زنم روشن میشه . و گاهی هم بعد 10 دقیقه یا بیشتر بایید صبر کنم تا استارت بزنم روشن شه . حتی وقتی در حال حرکت هم نیست . و ایستاده هم خاموش میشه .که موقع خاموش شدن . تو صفحه نمایش همه آمپر ها سر جاشون نشون میده . یعنی پایین نمایان . باطری ماشین هم تازه عوض کردم نو هستش . تست موتور هم بردم . به دستگاه انداختن گفتن موترش هیچ ایرادی ندازه. میشه لطفا کسی راهنمایی کنه . به تعمییر گاه زیادی بردم . اما نفهمیدن از چیه . نمیدونم شاید چون خانوم جدی نمی گیرن . مخصوصا موقع رد شدن از چهار راه و پشت چراغ قرمز زیاد خاموش میشه . و این جور جا ها هم که م
ردم عجله داران زود برن مصیبت میشه .
فیلتر بنزین رو هم جدیدا عوض کردم
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط elyas.jm »

با سلام
ماشین من آریو اس300 هست ، الان یک ماهی میشه وقتی کولر روشنه توی تعویض دنده ها که دور میاد پایین خصوصا توی ترافیک یا مسیرهای شهری دور موتور شدیدا افت پیدا میکنه و صدای تق تق سوپاپها در میاد و دوباره دور برمیگرده به حالت طبیعی ولی بدون کولر این اتفاق نمی افته ، فیلتر بنزین عوض کردم دریچه گاز هم سرویس شده .
لازمه بگم موتور ماشین از نوع دریچه گاز برقیه و استپ موتور نداره . این اتفاق چه با موتور سرد و چه گرم می افته ، ماشین 22000تا کارکرد داره

با تشکر از دوستان لطفا راهنمایی بفرمائید .
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: تبریز
سپاس‌های ارسالی: 1772 بار
سپاس‌های دریافتی: 846 بار

پست توسط ho3ein2000 »

jalal382 نوشته شده: یک‌شنبه ۱۰ آبان ۱۳۸۸, ۹:۲۲ ق.ظسلام . من یک سمند ال ایکس مدل 84 دارم که اخیرا هنگام کم کردن سرعت دور موتور کاهش پیدا می کنه و ماشین خاموش می شه و هنگامی که دنده عوض میکنم و گاز می دم ماشین بعد از چند ثانیه وقفه یکمرتبه گاز می خوره . نشون نمایندگی دادم ضظاهرا خوب متوجه نشد (بعد از اینکه استپر و شمع و وایر شمع و... امتحانی عوض کرد.).و در آخر گفت عیب مال ecu ماشینه(دستگاه دیاگ عیبی نشان نداد).
نظر شما چیه؟ آیا میشه برنامه داد به ecu و عیب رفع بشه؟ یا اصلا عیب مال ecu نیست؟تصویر
با سلام
بهتره ای سی یو رو با یک نمونه مشابه موقتی عوض کنی بببینی درست میشه یا نه
اگر درست شد بدید تعمیرش کنند
این ایراد از ایراد داشتن یکی از انژکتور ها هم بوجود میاد

خدا یاور بنده اش هست~ تا وقتی که بنده یاور برادرش باشه
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 120 بار
سپاس‌های دریافتی: 327 بار

پست توسط مهاجر تنها »

elyas.jm نوشته شده: یک‌شنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۷, ۱:۳۹ ق.ظ با سلام
ماشین من آریو اس300 هست ، الان یک ماهی میشه وقتی کولر روشنه توی تعویض دنده ها که دور میاد پایین خصوصا توی ترافیک یا مسیرهای شهری دور موتور شدیدا افت پیدا میکنه و صدای تق تق سوپاپها در میاد و دوباره دور برمیگرده به حالت طبیعی ولی بدون کولر این اتفاق نمی افته ، فیلتر بنزین عوض کردم دریچه گاز هم سرویس شده .
لازمه بگم موتور ماشین از نوع دریچه گاز برقیه و استپ موتور نداره . این اتفاق چه با موتور سرد و چه گرم می افته ، ماشین 22000تا کارکرد داره

با تشکر از دوستان لطفا راهنمایی بفرمائید .

سلام
مشکل سیستم شما احتمالا از مپ سنسور می باشد یک دیاگ بزنید یا امتحانی مپ سنسور را تغییر بدهید نتیجه راببینید
احتمال دیگر ای سی یو می باشد که پیام نمی دهد زمانی که کمپرسور کولر روشن می شود باید دور موتور بالا ببرد که ظاهرا این کار را انجام نمی دهد

در بندگی خداوند کریم موفق باشید :razz:
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 120 بار
سپاس‌های دریافتی: 327 بار

پست توسط مهاجر تنها »

من هم مشکل این خانوم دارم
ماشین من هم 206 هستش . وقتی دور موتور پایین میاد . خاموش میشه . گاهی بلافاصله استارت می زنم روشن میشه . گاهی 2 یا 3 بار می زنم روشن میشه . و گاهی هم بعد 10 دقیقه یا بیشتر بایید صبر کنم تا استارت بزنم روشن شه . حتی وقتی در حال حرکت هم نیست . و ایستاده هم خاموش میشه .که موقع خاموش شدن . تو صفحه نمایش همه آمپر ها سر جاشون نشون میده . یعنی پایین نمایان . باطری ماشین هم تازه عوض کردم نو هستش . تست موتور هم بردم . به دستگاه انداختن گفتن موترش هیچ ایرادی ندازه. میشه لطفا کسی راهنمایی کنه . به تعمییر گاه زیادی بردم . اما نفهمیدن از چیه . نمیدونم شاید چون خانوم جدی نمی گیرن . مخصوصا موقع رد شدن از چهار راه و پشت چراغ قرمز زیاد خاموش میشه . و این جور جا ها هم که م
ردم عجله داران زود برن مصیبت میشه .
فیلتر بنزین رو هم جدیدا عوض کردم
[/quote]

سلام
قدرت پمپ بنزین را با دستگاه چک کنید
New Member

پست توسط پراید۹۲ »

سلام دوستان
ماشینم پراید ۹۲ هست.
الان چند روز هست استارت میزنم روشن میشه ولی بعد خاموش میشه.
تقریبا همه سنسوراشو عوض کردم. ولی درست نشد.
مکانیکه میگه باید ببری ecu رو تعمیر کنند. چون دیاگ دیگه هیچ مشکلی نشون نمیده.
ممنون میشم راهنماییم کنین. خستم کرده دیگه
ارسال پست

بازگشت به “مباحث فنی و تخصصی خودرو”