افت دور موتور از 10 و خاموش شدن آن

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث فنی و تخصصی مرتبط با خودرو و وسايل نقليه بحث و تبادل نظر کنيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

New Member

Re: افت دور موتور از 10 و خاموش شدن آن

پست توسط java77 »

دوستان سلام
من ال 90 مدل آذر 96 دارم، یکی دو ماهه که بعد از حدود 1ساعت رانندگی وقتی بخوام دنده عوض کنم یا ترمز بگیرم، تا پا روی کلاچ میذارم دور موتور میوفته و ماشین خاموش میشه، ولی بعدش با استارت روشن میشه،
ماشین گارانتی داره و بردم نمایندگی دیاگ زده میگه طوریش نیست، برو وقتی مشکلت دایمی شد بیا...
تو رو خدا یکی راهنمایی کنه
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 120 بار
سپاس‌های دریافتی: 327 بار

پست توسط مهاجر تنها »

به نام خدا
سلام
سنسور سرعت را چک کنید معمولا کم کم که می خواد خراب بشه این گرفتاری را ایجاد می کنه
فشار پمپ بنزینو چک کنید داغ که می کنه بعضی اوقات بازی در میاره
New Member

پست توسط alireza853 »

سلام ، ماشین من آردی انژکتوری هست مدل 82 ، یک بار داشتم میرفتم شمال ، وسط راه ماشین پنج دقیقه خاموش شد و روشن نشد ، ولی بعدش روشن شد و رفتیم شمال 
اما دو روز بعد این مشکل بوجود امد که اگر به ماشین گاز ندم ماشین خاموش میشه ، فشار پمپ بنزین هم خوب و مناسب بود ، مشکل از چی میتونه باشه ؟ ممنون 
New Member

پست توسط Sajad1142 »

با سلام من تندر 90 مدل 96 دارم و هنوز 14 کار کرده اخیرا هنگامی که ماشین کار میکنه و داغ میشه در ترافیک وموقعی که در جا کار میکنه به یکبار دور موتور میوفته و خاموش میشه و از زمانی که شروع به این مسئله میکنه موتور درشت کار میکنه و لرزش داره ولی وقتی هنوز سرده و یا در حرکت مشکلی نداره از زمانی که این مشکل شروع شده آمپر آبمم خیلی بالا میره که فن به کار میوفته آمپر میاد پایی البته یکبار خیلی رفت بالا چراغ آب هم روشن شد نمایندگی رفتم عیبشو نفهمیده لطفا اگر کسی میدونه مشکل چیه راهنمایی کنه
ممنون
Major
Major

پست توسط مهاجر تنها »

Sajad1142 نوشته شده: شنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۷, ۱۰:۲۴ ق.ظ با سلام من تندر 90 مدل 96 دارم و هنوز 14 کار کرده اخیرا هنگامی که ماشین کار میکنه و داغ میشه در ترافیک وموقعی که در جا کار میکنه به یکبار دور موتور میوفته و خاموش میشه و از زمانی که شروع به این مسئله میکنه موتور درشت کار میکنه و لرزش داره ولی وقتی هنوز سرده و یا در حرکت مشکلی نداره از زمانی که این مشکل شروع شده آمپر آبمم خیلی بالا میره که فن به کار میوفته آمپر میاد پایی البته یکبار خیلی رفت بالا چراغ آب هم روشن شد نمایندگی رفتم عیبشو نفهمیده لطفا اگر کسی میدونه مشکل چیه راهنمایی کنه
ممنون

به نام الله
سلام دوست گرامی
به احتمال قریب به یقین مشکل شما برقی می باشد که ظاهرا موتور سه کار می کند پیش یه تون اپ قوی بروید وایرها و شمعها و همچنین کوئل را تست کنید زماتی که موتور سه کارکنه امپر هم بالا میره اگر دست به اچار بودید طریق تست کردن راخدمتتون عرض می کردم
Major
Major

پست توسط مهاجر تنها »

alireza853 نوشته شده: شنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۷, ۱۲:۴۶ ب.ظ سلام ، ماشین من آردی انژکتوری هست مدل 82 ، یک بار داشتم میرفتم شمال ، وسط راه ماشین پنج دقیقه خاموش شد و روشن نشد ، ولی بعدش روشن شد و رفتیم شمال 
اما دو روز بعد این مشکل بوجود امد که اگر به ماشین گاز ندم ماشین خاموش میشه ، فشار پمپ بنزین هم خوب و مناسب بود ، مشکل از چی میتونه باشه ؟ ممنون 

یا الله
سلام دوست گرامی
خیلی اوقات پمپ بنزین روبه سوختن که میره فشارش خوبه اما گیر می کنه مدل 82اردی پمپش زیر ماشینه لذا در معرض اب و گرمای شدیده بخاطر همین زود می سوزه من این گرفتاری را با تعویض باک اردی با روا حل کردم که وقت نشد توضیحاتش را بگذارم
سنسور سرعت هم اگر رو به موت باشه این گرفتاری ایجاد میشه که خاموش میشه ماشین و فقط با گاز دادن روشن می مونه
New Member

Re: افت کلیه عقربه صفحه کیلومترو ثابت شدن آن

پست توسط Bahram bayat »

با سلام پراید ۸۹ دارم چند روز پیش تو جاده وایر هام اتصال بدنه میکرد بعدش امپر هام هی صفر میشدند همشون بعد چند کیلومتری که تو راه بودم کلا امپر ها ثابت شدند دیجیتال هم رفت .روز بعدش وایر گرفتم تعویض کردم سر باطری برداشتم دوباره جا زدم امپر ها اومد اماتو دنده دو یا وقتی گاز فشار میدم قطع ووصل میشن (یا هی کیلومتر صفر میشه یا ثابت میمونه)دوباره دیجیتال قطع شد امپرها ثابت شدند .لطفا دوستان فنی یه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
New Member

پست توسط Bahram bayat »

با سلام دوستان
پراید ۸۹ دارم امپرهاش قفل میکنه سرباطری جدا میکنم دوباره روشن میشه اما هر وقت گاز نمیدم عقربه ها صفر میشه بعد یه مدت ثابت میشن از وقتی شروع شد که وایر هام به بدنه برق میداد عقربه ها افت میکرد وایر تعویض کردم اماعقربه ها درست نشدند ثابت هسنتد
New Member

پست توسط نیما پارس تندر. »

سلام . ماشین من پارس تندر مدل ۹۷ هست و تازه چند روزه تحویل گرفتم . مشکلش اینه که وقتی ماشین گرم میشه و چند کیلومتری حرکت میکنم باهاش ، بعد که میخوام دنده عقب بگیرم ماشین خاموش میکنه ! کسی میدونه مشکل کجاست ؟
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط Setare68 »

سلام من 206 تیپ 2 مدل 90 دادم مشکل ماشینم اینه که هنگام روشن کردن دور موتور میاد پایین زیر 10 و ماشین خاموش میکنه استارت میزنم باز خاموش میشه باید ده بار استارت بزنم اخر هم خودم تا یه دیقه گاز بوم به ماشین که دیگه خاموش نکنه میزآرم گرم میشه یهو بین راه هم که در حال حرکت هستم پشت ترافیک که میمونم گاز نمیخوره ماشین خاموش میشه موقعه کولر گرفتن هم ماشین خاموش میکنه علت چیه ممنون.
آخرین ويرايش توسط 4 on Setare68, ويرايش شده در 0.
Major
Major

پست توسط مهاجر تنها »

Setare68 نوشته شده: سه‌شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸, ۷:۲۹ ق.ظ سلام من 206 تیپ 2 مدل 90 دادم مشکل ماشینم اینه که هنگام روشن کردن دور موتور میاد پایین زیر 10 و ماشین خاموش میکنه استارت میزنم باز خاموش میشه باید ده بار استارت بزنم اخر هم خودم تا یه دیقه گاز بوم به ماشین که دیگه خاموش نکنه میزآرم گرم میشه یهو بین راه هم که در حال حرکت هستم پشت ترافیک که میمونم گاز نمیخوره ماشین خاموش میشه موقعه کولر گرفتن هم ماشین خاموش میکنه علت چیه ممنون.
به نام خدا
سلام
اول از همه استپر را چک کنید(معمولا نوسان از این قطعه می باشد)
سنسور دریچه گاز را چک کنید
احتمال دارد ای سی یو هم به هم ریخته باشه که بدید برنامه اش را چک کنند
اگر درست کردید برگردید و در سایت مرقوم فرمائید
عیبش از چه بوده
موفق باشید
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط Setare68 »

مهاجر تنها نوشته شده: شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸, ۱۲:۴۰ ق.ظ
Setare68 نوشته شده: سه‌شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸, ۷:۲۹ ق.ظ سلام من 206 تیپ 2 مدل 90 دادم مشکل ماشینم اینه که هنگام روشن کردن دور موتور میاد پایین زیر 10 و ماشین خاموش میکنه استارت میزنم باز خاموش میشه باید ده بار استارت بزنم اخر هم خودم تا یه دیقه گاز بوم به ماشین که دیگه خاموش نکنه میزآرم گرم میشه یهو بین راه هم که در حال حرکت هستم پشت ترافیک که میمونم گاز نمیخوره ماشین خاموش میشه موقعه کولر گرفتن هم ماشین خاموش میکنه علت چیه ممنون.
به نام خدا
سلام
عیبش از چه بوده
موفق باشید

مهاجر تنها نوشته شده: شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸, ۱۲:۴۰ ق.ظ
به نام خدا
سلام
عیبش از چه بوده
موفق باشید
سلام ممنون بابت پاسخگویی بردم چک کردم گفتن سنسور اکسیژن و سنسور مپ خطا داده فعلا خطاشو برطرف کرد اگه درست نشد گفته باید تعویض بشه
ارسال پست

بازگشت به “مباحث فنی و تخصصی خودرو”