تازه ترين اخبار

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث فنی و تخصصی مرتبط با خودرو و وسايل نقليه بحث و تبادل نظر کنيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
پست: 25
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۴ خرداد ۱۳۸۸, ۸:۳۵ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 94 بار
سپاس‌های دریافتی: 25 بار

تازه ترين اخبار

پست توسط asadzadeh »

تندر سایانا رونمایی شد پس از رونمايي از مدل فيس ليفت شده تندر-90 در شركت پارس خودرو، روزگذشته آپكو (شركت خودروهاي سفارشي ايران‌خودرو) تندر-90 آپشن شده را با اعمال تغييراتي در نماي سپرهاي جلو و عقب، تعويض جاي پلاك، تغيير چراغ‌هاي عقب و جلو، تريم داخل اتاق و نصب امكاناتي همچون آينه‌هاي جانبي راهنمادار تاشو، ترمز دستي، دسته دنده، پدال‌هاي اسپرت و سيستم صوتي و تصويري با نام تندر سايانا رونمايي كرد.
X12 رونمایی شد ؛ معرفی رانا ایران خودرو
شركت ايران خودرو ، در راستای توسعه برند ملی و پلاتفرم خود ، با حضور وزيران صنايع و معادن و رفاه و تامين اجتماعی ، نمايندگان مجلس شورای اسلامی ، مديران صنعت و مديران گروه صنعتی ايران خودرو و خبرنگاران رسانه های داخلی و بين المللی ، دومين خودرو با برند ملی ايران با نام رانا را به بازار ايران و جهان معرفی كرد.
مهندس عليرضا محمدی ، مدير پروژه خودروی رانا در زمينه اهداف توليد محصول جديد ايران خودرو گفت : توليد محصولی جديد با ظاهر منحصر به فرد ، قیمت پایین تر از خودروهای هم خانواده و برخوردار
تحویل محصولات پارس خودرو با مدل 88
از مورخه 1 اسفند ماه 1387 اسناد تحویلی تمامی محصولات پارس خودرو با مدل 88 تنظیم و تحویل مشتریان می شود.
به نظر سایت، قیمت روز بازار محصولات فوق با توجه به اینکه هنوز در سال 1387 به سر می بریم، با قیمت روز بازار مشابه همان خودرو با توجه به عدم بهبود بازار معاملات، تفاوت چندانی نخواهد داشت لذا به نظر می رسد افرادی که اتومبیل های صفر کیلومتر 1387 دارند، با توجه به روزهای چندانی که تا پایان سال جاری نمانده، باید برای فروش زودتر اقدام نمایند.
محصولات پارس خودرو شامل تندر 90، ماکسیما، مگان، وانت پیکاپ، رونیز و ...

پراید 231، محصول جدید سایپا، با طراحی منحصر به فرد، باب میل ایرونی
پراید ملی واقعا چیست؟ طبق گفته بذرپاش، مدیر عامل سایپا در این خودرو از نسل کاملا جدید پلت فرم این شرکت استفاده شده است. در نحوه نام گذاری محصولات جدید هم نسل پلت فرم که شامل قوای محرکه، تعلیق و شاسی خودرو هستند در شماره اول می آید به این ترتیب در 231 عدد 2 یعنی پلت فرم که در اینجا نسل دو استف عدد وسط یعنی سه هم به معنی نوع بدنه خودرو است که در اینجا سه یعنی سدان و شماره آخر نیز ورژن خودرو است، اما آنچه که پلت فرم جدید خوانده می شود آیا به واقع پلت فرم جدیدی است. چند سالی که خودروسازان داخلی تنها بر روی پلت فرم هایی که دارند مانند پژو 405 خودرو طراحی می کند. نمونه بارز آن سمند خودروری ملی ایران خودرو است که با کمی تغییرات بر روی پلت فرم 405 نشسته است و حال پیکان جدید قرار است بر روی پلت فرم 206 و پراید ملی یا همان 231 نیز قرار است بر روی پلت فرمی که ترکیبی از پراید و ریو است بنشیند.
طبق اطلاعات ارائه شده توسط برخی مدیران سایپا مانند ناظمی مدیر بخش استراتژیک این شرکت با مواردی که در اختیار دارد اقدام به خلق محصولات جدید می کند. پراید ملی هم ترکیبی است از سیستم تعلیق ریو، سیستم ترمز پراید و قوای محرکه که نیز تا حدود زیادی همان پراید است، البته در سیستم تعلیق ریو و سیستم ترمز پراید تغییراتی انجام شده. اندازه این خودرو هم کمی بزرگتر از پراید و کمی کوچک تر از ریو است. بر اساس اعلام شرکت مگاموتور، موتور پراید ملی یا سایپا 231 درای حجم 1500 سی سی است که 80 اسب بخار قدرت دارد. (28 درصد بیش از پراید) طبق اعلام این شرکت این موتور 8 درصد مصرف کمتری نسبت به پراید دارد. شرکت مگاموتور این پیشرانه را به کمک شرکت FEV آلمان توسعه داده که 6 میلیارد تومان صرف تحقیق و 22 میلیارد تومان هم صرف هزینه تولیدش شده است.
منبع: دنیای خودرو، امین آزاد. عکسهای کاملتری از مینیاتور در صفحه کاغذ دیواری
طرح متفاوتی از لوگان داچیا در ایران
اکثر قطعات این اتومبیل از نمایندگی رنو در کشور آلمان خریداری و پس از دریافت از طریق پست DHL روی یک دستگاه اتومبیل تندر ٩٠ E1+CP+SP ساخت شرکت پارس خودور نصب گردیده که از نظر امکانات نظیر E2+LP و از حیث چهره بسیار متفاوت با نمونه های موجود داخلی است. مضافا به اینکه صرف نظر از ظاهر اتومبیل که به شکل اسپورت جلوه نمایی می نماید، فضای داخل کابین به شکلی دچار تغییرات گردیده که سرنشین آن هرگز احساس نمی کند سوار بر خودروی تندر ٩٠ شده و بیشتر حسی شبیه به سوار شدن بر روی خودروهای وارداتی چند ده میلیون تومانی احساس می شود. لازم به ذکر است که مبلمان این اتومبیل از چرم طبیعی و 11 تکه می باشد که بر قسمتی از صندلی راننده کپسول اطفاء حریق نصب گردیده و با توجه به فرمان چرم و چوب شده و طرح چوبکاریهای روی داشبورد و فضایی بسیار شیک و زیبایی را بوجود آورده. این اتومبیل ظرف روزهای آینده بطور کامل (عکس، فیلم و گزارش) به نمایش گذاشته خواهد شد.


قطعات و لوازم جانبی این اتومبیل طی چند ماه به مرور توسط شهرام کفایی جمع آوری و بر روی اتومبیل نصب گردیده که در چندین موارد، تغییر چهره کابین به طور ابتکاری و برای اولین بار در ایران انجام شده. - سایت اتو کاپری
مصاحبه خبری با آقای کربل - مدیر عامل شرکت رنو پارس (به نقل از روزنامه دنیای اقتصاد) - يکشنبه ٢٨ مهر ١٣٨٧ ١٣:٥٦ [جزییات خبر]
انتخاب هیات مدیره جدید صنف فروشندگان اتومبیل در مورخ سوم آذر 1387 برگزار شد.
متعاقبا اسامی هیات مدیره جدید، پس از شمارش آراء به اطلاع شما خواهد رسید.
ارسال پست

بازگشت به “مباحث فنی و تخصصی خودرو”