با سلام به همه اساتید
مدتیه موقعی که ماشینم میخواد دنده عوض کنه یه تکون غیرعادی به ماشین میده و به قول معروف ماشین لگد میزنه!!!
وقتی ماشین خاموش بوده تا نیم ساعت خیلی نرم دنده عوض میکنه ولی انگار که کار میکنه مشکلی واسش بوجود میاد.
در ضمن فقط موقع تعویض دنده 1به 2 اینطوری میشه
ممنون از راهنماییتون.
بدانیم که میداند.................ببینیم که میبیند!!!!!!!
مشکلات گیربکس اتوماتیک
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- محل اقامت: IRAN
- سپاسهای ارسالی: 2144 بار
- سپاسهای دریافتی: 7632 بار
- تماس:
Re: مشکلات گیربکس اتوماتیک
سلام
چراغ چک گیربکس روشن می شه؟
بزرگ ترين گناه ترس است .
امام علي (عليه السلام)
- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
, این مورد که اشاره کردید از شایع ترین مشکلات هست که برای گیربگس های اتومات به وجود میاد .چه در موتور و یا سواری
اگر مدل ماشین شما 206 تیپ 6 هست بهتره به نمایندگی مراجعه کنید.چون گیربگس های 206 رو با دیاگ های خاص چک میکنند و مشکل یابی میکنند.مشکلات تامین روغن گیربکس شایع ترین دلیل برای این موضوع هست.
اگر مدل ماشین شما 206 تیپ 6 هست بهتره به نمایندگی مراجعه کنید.چون گیربگس های 206 رو با دیاگ های خاص چک میکنند و مشکل یابی میکنند.مشکلات تامین روغن گیربکس شایع ترین دلیل برای این موضوع هست.

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
-
-
-
HORLIKAN نوشته شده:سلام
SHAHRAM نوشته شده:mehdi_1359, این مورد که اشاره کردید از شایع ترین مشکلات هست که برای گیربگس های اتومات به وجود میاد .چه در موتور و یا سواری
با تشکر از راهنماییتون
چراغ چک روشن نیست
ماشین ماکسیماست
- محل اقامت: ا يران - تهران - منطقه 11
- سپاسهای ارسالی: 844 بار
- سپاسهای دریافتی: 779 بار
- تماس:
سلام
آقا من یه 206 تیپ 6 مدل 85 دارم
3 ماه پیش که داشتم می اومدم از کرمانشاه به تهران نزدیکای همدان از گیربکسش روغن به شدت نشد کرده بود بیرون که شانس آوردم تو همدان تعمیرکار اتومات ( نمایندیگی ایران خودرو !!!!) بود یه بازدیدی ازش کرد و گفت مشکلی نداشته و واسه زیادی واسکازینش بوده ( در صورتی که من هیچ وقت واسکازین گیربکسم رو عوض نکرده بودم )
هیچی راه افتادم آخرای جاده ساوه انگار که یکی ماشین رو از پشت گرفته بود یهو ولش می کرد با یه بد بختی بردمش پیش سارو و برادران یه یک میلیون ششصدی خرجش شد ( الان فاکتورش همراهم نیس ولی بخواینم می نویسم چه چیزایی رو عوض کرده ) ماشین رو که تحویلم داد اومدم کرمانشاه نزدیکی های کرمانشاه دوباره همون طوری شده یعنی انگار از عقب یکی ماشین رو گرفته شتابش کم میشه یهو شتاب می گیره ماشین تا سرده خوب کار می کنه ولی 1 ساعت که باهاش کار می کنم گرم میکنه همون طوری می شه !!!
کسی هست بدونه مشکل از موتور یا از گیربکسه یا خلاصه چه مشکلی داره ماشین؟؟؟

آقا من یه 206 تیپ 6 مدل 85 دارم
3 ماه پیش که داشتم می اومدم از کرمانشاه به تهران نزدیکای همدان از گیربکسش روغن به شدت نشد کرده بود بیرون که شانس آوردم تو همدان تعمیرکار اتومات ( نمایندیگی ایران خودرو !!!!) بود یه بازدیدی ازش کرد و گفت مشکلی نداشته و واسه زیادی واسکازینش بوده ( در صورتی که من هیچ وقت واسکازین گیربکسم رو عوض نکرده بودم )

هیچی راه افتادم آخرای جاده ساوه انگار که یکی ماشین رو از پشت گرفته بود یهو ولش می کرد با یه بد بختی بردمش پیش سارو و برادران یه یک میلیون ششصدی خرجش شد ( الان فاکتورش همراهم نیس ولی بخواینم می نویسم چه چیزایی رو عوض کرده ) ماشین رو که تحویلم داد اومدم کرمانشاه نزدیکی های کرمانشاه دوباره همون طوری شده یعنی انگار از عقب یکی ماشین رو گرفته شتابش کم میشه یهو شتاب می گیره ماشین تا سرده خوب کار می کنه ولی 1 ساعت که باهاش کار می کنم گرم میکنه همون طوری می شه !!!
کسی هست بدونه مشکل از موتور یا از گیربکسه یا خلاصه چه مشکلی داره ماشین؟؟؟

پیش این عمری که ما داریم ، مرگ را باید عروسی خواند !!
-
اگه کاسه نمد ها همه سالم هستن احتمالا نشت روغن بخاطر خرابی توربین هست.اینم که میگی هی میگیره و ول میکنه بخاطر اینه که روغن ماشین کم میشه و صفحه های شافت حرکت میسوزه که باید گیربکس تعمیرشه