آیا موتور سمند و پژو پارس موتور 405 هستش؟
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
djmosaken جان
آپشنهايي كه در سمند وجود داره در 405 وجود نداره و همينطور از نظر طراحي سمند بالاتر از 405 قرار ميگيره
آپشنهايي كه در سمند وجود داره در 405 وجود نداره و همينطور از نظر طراحي سمند بالاتر از 405 قرار ميگيره
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 10 بار
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 49 بار
با سلام ،
خوب همانطور كه مدير عزيز سايت فرمودند سمند از نظر طراحي و آپشنها بالاتر از پژه 405 هست و از نظر آئروديناميك هم ضريب اصطكاك پايينتري نسبت به 405 داره و اين باعث ميشه كه در مسافتهاي طولاني و سفرها مصرف بنزين كمتري داشته باشه در ضمن گير بكس سمند مقداري از نظر ضريب دنده ها با 405 متفاوت هست بطوريكه بعنوان مثال حد اكثر سرعتي كه با دنده 4 سمند ميتوان رفت بيشتر از 405 ميباشد ....
در ضمن بنده خودم سمند دارم با رينگ و لاستيكهاي پهن و اسپرت شده و به قولي خوابيده ... واقعا از فرمانپذيري و هندلينگ عالي سمند در سرعتهاي بالا و دور زدنها در سرعت بالا بدون وا ماندگي عقب ماشين لذت ميبرم .... واقعا سمند هندلينگ عالي دارد ...
اين مشكل در اكثر اتومبيلهاي داخلي مثل پرشيا و 405 و ساير خيلي مشهود هست .
موفق و شاد باشيد .
خوب همانطور كه مدير عزيز سايت فرمودند سمند از نظر طراحي و آپشنها بالاتر از پژه 405 هست و از نظر آئروديناميك هم ضريب اصطكاك پايينتري نسبت به 405 داره و اين باعث ميشه كه در مسافتهاي طولاني و سفرها مصرف بنزين كمتري داشته باشه در ضمن گير بكس سمند مقداري از نظر ضريب دنده ها با 405 متفاوت هست بطوريكه بعنوان مثال حد اكثر سرعتي كه با دنده 4 سمند ميتوان رفت بيشتر از 405 ميباشد ....
در ضمن بنده خودم سمند دارم با رينگ و لاستيكهاي پهن و اسپرت شده و به قولي خوابيده ... واقعا از فرمانپذيري و هندلينگ عالي سمند در سرعتهاي بالا و دور زدنها در سرعت بالا بدون وا ماندگي عقب ماشين لذت ميبرم .... واقعا سمند هندلينگ عالي دارد ...
اين مشكل در اكثر اتومبيلهاي داخلي مثل پرشيا و 405 و ساير خيلي مشهود هست .
موفق و شاد باشيد .
درون كوچه قلبم چه غمگينانه ميپيچدصداي تو كه ميگفتي به جز تو دل نيمبندم-فريب وعده هايت را ندانستم ولي اكنون به يادوعده هاي توميان گريه ميخندم
-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
-
- محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
- سپاسهای ارسالی: 403 بار
- سپاسهای دریافتی: 1073 بار
- تماس:
Mohsen1001 نوشته شده:DjBoMBoX, مقدار سرعتي که يک ماشين ميره ملاک برتر بودنش نيست. چون در سرپاييني هر قدر به ماشين گاز بديد ميره.
بله سمند 220 تا ميره البته نه در کفي !
من که نگفتم هر ماشینی که بیشتر بره بهتره.چرا حرف توو دهن بچه ی مردم میزاری.
من گفتم سمند 220 میره.
حالا به نظر شما سمند بهتره یا 405؟
-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
دوستان با عرض معذرت كه تو حرفاتون پيچيدم بايد بگم فرق اساسي 405 با سمند در طراحي و شتاب و اين چيزها مشهوده ولي ابديت بودن سمند در هر 6 ماه به نسبت خودروهاي ساخت داخل بالاتر و سريعتر بوده و براي ايران خودرو مهم اينه كه اين محصول در خانواده هاي ايراني و حتي خارجي جا باز كنه براي همين زود به زود ابديت مي شه ؛ نكنه ديگش تو سرعته ؛ درسته حدس زده مي شه 405 تا 190 رو به خوبي مي ره ولي سمند تا 220 هم شده كه سرعت بگيره ولي اينو مد نظر داشته باشيد كيلومترهاي ساخت داخل از ضريب اشتباه 1 كيلومتر تا 20 كيلومتر اشتباه داره چه در خودروهاي سبك و چه د رخودروهاي سنگين .... ولي من چون در ايران خودرو مشغول به كار هستم مطمئنم با سمند تا 210 كيلومتر براحتي مي شه سرعت گرفت و حتي همكارهاي خودم تا 215 رو تو جاده هاي معمولي باهاش سرعت گرفتند . از نظر قيمت 405 خيلي گرونه اونم بخاطر بازار گرمي اين خودرو هستش و بدنه 405 از كلاس A طراحي شده و مردم فكر مي كنند اين خودرو هم ايمن تره و هم شيك تر در صورتي كه سمند ثابت كرده بدنش و طراحيش هم بهتره و هم ايروديناميك تر ... هميشه يادتون باشه پول دادن به ماشين مثل اب و اتيشه و حفظ جون ادم واجب تر از ثزوتشه كه سمند به مراتب جون ادم رو بيشتر از 405 حفظ مي كنه 

my GF kill me if I speak with U
-
- سپاسهای ارسالی: 42 بار
- سپاسهای دریافتی: 192 بار
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 42 بار
- سپاسهای دریافتی: 99 بار
- تماس:
سلام
JASON عزیز چی میکشه با اون ارتفاع تو این خندق های شهر مادر
در مورد سمند و خانواده پژو بلوک سیلندر در تمامی موارد یکی هستن و فغیراتی تو سر سیلندر دارن ای ال اکس که سر سیلندر 16 سوپاپ داره پرشیا معمولی و 405 یکی هستن فقط پرشیا کیفیت قطعاتش بهتر هستش سمند هم ضریب تراکمش یادمه با 405 تفاوت داشت که باعث افزایش قدرت سمند به 100 اسب شده بود (405 98 اسب بخار بود)الانو نمیدونم شاید 405 و سمند رو یکی کرده باشن ولی تا یک سال پیش اینجوری بود
فقط بزرگترین مشکل سمند ترمز ضعیف اون نسبت به 405 و پرشیا هستش که من شنیدم تو سمند های جدید با نصب بوستر های 10 اینچی تقریبا این مشکل رفع شده
JASON عزیز چی میکشه با اون ارتفاع تو این خندق های شهر مادر

در مورد سمند و خانواده پژو بلوک سیلندر در تمامی موارد یکی هستن و فغیراتی تو سر سیلندر دارن ای ال اکس که سر سیلندر 16 سوپاپ داره پرشیا معمولی و 405 یکی هستن فقط پرشیا کیفیت قطعاتش بهتر هستش سمند هم ضریب تراکمش یادمه با 405 تفاوت داشت که باعث افزایش قدرت سمند به 100 اسب شده بود (405 98 اسب بخار بود)الانو نمیدونم شاید 405 و سمند رو یکی کرده باشن ولی تا یک سال پیش اینجوری بود

فقط بزرگترین مشکل سمند ترمز ضعیف اون نسبت به 405 و پرشیا هستش که من شنیدم تو سمند های جدید با نصب بوستر های 10 اینچی تقریبا این مشکل رفع شده

- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 49 بار
mach1, عزيز ،
آره بخدا راست ميگي با اين خيابوناي درب و داغون و پر از چاله ....
DjBoMBoX, گرامي ،
من با سمندم بيشتر از 190 تا نرفتم .. ولي فكر كنم با احتساب اندازه رينگ در واقع چيزي حدود 210 كيلو متر ميشد .... اما من ترسيدم نتونم اين هيولا رو جمعش كنم .. خودت كه ميدوني سمند مثل تانك ميمونه !!! ولي حس و حالي ميده ..انگار راننده فرمول يك هستي !!!! هندلينگ عالي ... فرمانپذيري توپ ...
به خاطره بگم از رانندگي بعضيا .... البته مربوط به راننده دختر يا زن بود كه با من تو راه شمال كل انداخت !!! ماشينش يه پرشياي ترو تميز بود ... منم خواستم ببينم چقدر راننده هستش ... باورتون نميشه تا حالا همچين راننده كله خرابي نديده بودم ... توي يه پيچ منو گرفت من موندم پشت ماشينها تو ترافيك طوري كه حدود بيست تا ماشين افتاد جلو و منم زدم به سيم آخر انداختم تو خاكي سمت راست وقتي از خاكي پيچيدم جلوش ... واي اين خانوم خيلي ديوونه شد و وقتي خنده هاي منو ديد ديوونه تر شد ... چشمتون روز بد نبينه هي خواست سبقت بگيره منم تا ميومد سبقت بگيره مينداختم تو خط سبقت ازم جا ميموند نميدونم چرا ولي انگار بلد نبود دور دنده ها رو براي دنده معكوس تنظيم كنه تا ماشين بكنه براي سبقت ...
واي اين خانومه خيلي ديوونه بود حتي تو تونل هم سبقت ميگرفت و چند بار ماشينهاي روبرو رو فرستاد تو خاكي .. ولي من ازش جلو افتادم و حدود دو كيلومتر جلوتر بودم بعد از مدتي زدم بغل و پياده شدم تا بياد رد شه.... منم موقعي كه رد شد براش دست زدم .... خلاصه روز جالبي بود و خطرناك ... آخه اين كارا خيلي خطرناكه ... از اين كارا نكنيد خيلي ريسك داره
شاد باشيد
آره بخدا راست ميگي با اين خيابوناي درب و داغون و پر از چاله ....
DjBoMBoX, گرامي ،
من با سمندم بيشتر از 190 تا نرفتم .. ولي فكر كنم با احتساب اندازه رينگ در واقع چيزي حدود 210 كيلو متر ميشد .... اما من ترسيدم نتونم اين هيولا رو جمعش كنم .. خودت كه ميدوني سمند مثل تانك ميمونه !!! ولي حس و حالي ميده ..انگار راننده فرمول يك هستي !!!! هندلينگ عالي ... فرمانپذيري توپ ...
به خاطره بگم از رانندگي بعضيا .... البته مربوط به راننده دختر يا زن بود كه با من تو راه شمال كل انداخت !!! ماشينش يه پرشياي ترو تميز بود ... منم خواستم ببينم چقدر راننده هستش ... باورتون نميشه تا حالا همچين راننده كله خرابي نديده بودم ... توي يه پيچ منو گرفت من موندم پشت ماشينها تو ترافيك طوري كه حدود بيست تا ماشين افتاد جلو و منم زدم به سيم آخر انداختم تو خاكي سمت راست وقتي از خاكي پيچيدم جلوش ... واي اين خانوم خيلي ديوونه شد و وقتي خنده هاي منو ديد ديوونه تر شد ... چشمتون روز بد نبينه هي خواست سبقت بگيره منم تا ميومد سبقت بگيره مينداختم تو خط سبقت ازم جا ميموند نميدونم چرا ولي انگار بلد نبود دور دنده ها رو براي دنده معكوس تنظيم كنه تا ماشين بكنه براي سبقت ...

واي اين خانومه خيلي ديوونه بود حتي تو تونل هم سبقت ميگرفت و چند بار ماشينهاي روبرو رو فرستاد تو خاكي .. ولي من ازش جلو افتادم و حدود دو كيلومتر جلوتر بودم بعد از مدتي زدم بغل و پياده شدم تا بياد رد شه.... منم موقعي كه رد شد براش دست زدم .... خلاصه روز جالبي بود و خطرناك ... آخه اين كارا خيلي خطرناكه ... از اين كارا نكنيد خيلي ريسك داره

شاد باشيد
درون كوچه قلبم چه غمگينانه ميپيچدصداي تو كه ميگفتي به جز تو دل نيمبندم-فريب وعده هايت را ندانستم ولي اكنون به يادوعده هاي توميان گريه ميخندم