مشکل شتاب گیری در 206 تیپ2

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث فنی و تخصصی مرتبط با خودرو و وسايل نقليه بحث و تبادل نظر کنيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

Re: مشکل شتاب گیری در 206 تیپ2

پست توسط mebaa »

دوستان مرسی از اینهمه توجه ،

در آخر کاشف به عمل اومد که باید قبل از روشن کردن صبر کنم تا کیلومتر اندازه ماشین کیلومتر رو نشون بده ، یعنی وقتی روشن میکنی اول یه آچار نشون میده بعد یه نوشته شبیه oooooooooooooooooF نشون میده و بعد کیلومتر کارکرد ماشین رو نشون میده ، در این زمان باید استارت زد ،
.
.
اینطوری مشکلم حل شد.تصویر
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط amirb52 »

سلام.من یه 206 تیپ 2 داشتم .وقتی به 30000 تا رسید گاز خورش خوب شد.به نحوه آب بندی ربط داره. تو دریچه گاز برقی عادی هست.
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 375 بار
سپاس‌های دریافتی: 550 بار

پست توسط panda64 »

دوست عزیز همه عواملی که دوستان گفتند مهم هستند اما برای حل مشک خفهگی(خصوصا در دنده معکوس اگر دیده شود)شما باید به تعمیر کار بگوید استپر موتور را تمییز کند یا اگه لازم بود تعویض کند
Major II
Major II
سپاس‌های دریافتی: 23 بار

پست توسط دایی میلاد لافراری »

شمع ها وایر چک کن عوض کن - فیترهوا عوض کن - سیستم برق بادستگاه چک کن- دیاگ بزن - پمپ بزنین داخل باک چک کن ضعیف نشده باشه - باد چرخ هار چک کن فعلا نگاه کن انشالله درست بشه
New Member

پست توسط simorg30 »

تصویرسلام،اوللا که کاتالیز بسیارمهم هستش بازدیدش،من خودم 206مدل82دارم دیروز کاتالیزو دادم بازش کردن فک نمیکنم تاحالا بازشده بوده باشه همش آب شده بود نمیدونم دود چجوری ردمیشده ولی تعویض کردم یه کاتالیز شرکتی که توش بجای اون آجرا توری داشت گذاشتم 140تومن شد ولی خیییلی فرق کرد هم شتاب هم نفس هم آمپر آب روی هشتاد بالا نمیادش،موتور فککنم خیلی کمتر داغ میشه،سنسور اکسیژن دیرتر خراب میشه،البته چیزای دیگه هم توی شتاب وکپ کردن 206تاثیر داره،مثلا مغزی پمپ بنزین که فشار بنزینو تامین میکنه وچیزای دیگه،دوستان شمارمم میزارم یه موقع سوالی چیزی***
New Member

پست توسط simorg30 »

mebaa نوشته شده:
gsm_nazari نوشته شده: صبحها یا هر وقتی که چها پنج ساعت میخوابه باید یه کم روشن بمونه تا گرم بشه وگرنه خاموش میشه وقتی هم لحظه اول گاز میدی پت پت میکنه خاموش میشه . دستگاه هم زدن چیزی نشون نمیده هرکه بتونه ایرادشو بگه یه هدیه خوب پیشم داره

سلام ، آقا ماشین منم اینطوریه ... منم اصلن با این قضیه نمیتونم کنار بیام ، جانه هرکی دوست دارید اگه کسی میدونه چشه به منم بگه ، ماشین های دوتا از دوستام هم همین ایراد رو داره ، خیلی مسخرست بخدا
پیش هرکیم میبری نمیدونه چشه ، کـــــــــــــــــــمــــــــــــــــــک لـــــطـــــفـــــن....تصویر

سلام آقا ماشینتونو چیکارش کردین خراب بود درست شد،میدونم برا چن سال پیشهتصویر
New Member

پست توسط simorg30 »

تصویر
simorg30 نوشته شده:
mebaa نوشته شده:
gsm_nazari نوشته شده: صبحها یا هر وقتی که چها پنج ساعت میخوابه باید یه کم روشن بمونه تا گرم بشه وگرنه خاموش میشه وقتی هم لحظه اول گاز میدی پت پت میکنه خاموش میشه . دستگاه هم زدن چیزی نشون نمیده هرکه بتونه ایرادشو بگه یه هدیه خوب پیشم داره

سلام ، آقا ماشین منم اینطوریه ... منم اصلن با این قضیه نمیتونم کنار بیام ، جانه هرکی دوست دارید اگه کسی میدونه چشه به منم بگه ، ماشین های دوتا از دوستام هم همین ایراد رو داره ، خیلی مسخرست بخدا
پیش هرکیم میبری نمیدونه چشه ، کـــــــــــــــــــمــــــــــــــــــک لـــــطـــــفـــــن....تصویر

سلام آقا ماشینتونو چیکارش کردین خراب بود درست شد،میدونم برا چن سال پیشهتصویر

ببین مهربون،باس چنتا کار انجام بدی
سنسوراکسیژن
دیاگ
پمپ بنزین
فیلر
کاتالیز
New Member

پست توسط majid920 »

mef.2008 نوشته شده: چهارشنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۰, ۱۱:۴۳ ب.ظ سلام.من یه 206 تیپ 2 دارم که وقتی شتاب میگیره انگار خفه میکنه درست شتاب نمیگیره.ینی انگار بیش از حد فشار میاد بهش.تا دورای 3.5 تا 4.5 درست شتاب نمیگیره تصویرهمینکه 4.5 رد کرد یدفه انگار همه چی حله شدید شتاب میگیره تصویر.کلافم کرده یکی میگه کاتالیزور گرفته یکی میگه از صفحه کلاجه خلاصه هرکی یه چیزی میگه.من صفحه کلاج رو عوض کردم و یدونه والوو انداختم بهش ولی فرقی نکرد.خواهشا کمکم کنین تصویر
New Member

پست توسط majid920 »

احتمالا از سنسور اکسیژن هست و حتما از واشر سوزوندنت اطمینان باش چون مال منم همینطور بود تو دور بالا میرفت شاید مال توام واشر سوزونده ابو به پیستون میریزه
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4677 بار
سپاس‌های دریافتی: 8718 بار

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

سلام
معیوب بودنِ یک یا چند وایرشمع می‌تونه باعث کلی مشکلات بشه

دیر روشن شدن ، ریپ زدن در حرکت ، صدای تقه و انفجار در اگزوز ، کاهش قدرت موتور ، کاهش شتاب ، افزایش مصرف سوخت و غیره

باید با اهم متر ، مقاومت وایرها رو به صورت تک تک اندازه گیری کنید

مقاومت کمتر از ۵۰۰ اهم خوب نیست و پارازیت میندازه روی رادیو و کامپیوتر

مقاومت بیش از ۵۰۰۰ اهم ( ۵ کیلو اهم ) هم خوب نیست و معنیش اینه که یا وایر بنجل هست و یا نیم سوز شده
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط mohammadasadi1 »

سلام
برای من هم همین مشکل رو داشت . دستگاه چیزی رو نشون نمیداد ولی مصرف بنزینش هم بالا بود
بعد اینکه منیفولدش رو عوض کردم درست شد . مصرفش هم بهتر شد.
ارسال پست

بازگشت به “مباحث فنی و تخصصی خودرو”