با سلام یه سوال من یه پراید 111 SX دارم میخوام گیربکس اتوماتیک بندازم به نظر شما به ماشین فشار نمیاد از نظر شتاب- سرعت - مصرف بنزین
گیربکس های پراید معمولا 3 دنده هستند آیا جدیدا" نصبت به قبلی ها تغیری کردن؟
ممنون
خرید گیربکس اتوماتیک برای پراید sx111
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت
-
- سپاسهای دریافتی: 23 بار
Re: خرید گیربکس اتوماتیک برای پراید sx111
این کارو نکن رفیقم انجام داد الان داره گریه میکنه نــــــــــــــــــــــــــــــکـــــــــــــــــــــــــــــن داداش
-
- سپاسهای ارسالی: 109 بار
- سپاسهای دریافتی: 956 بار
درود ...
اولین سری پراید های اتوماتیک سال 78 وارد بازار شد . من و برادرم از 13 نمونه اولیه ، 2 تاش رو خریدیم .
10 سال این ماشین ها رو داشتیم .
خود گیربکس آخ نگفت . قدرت پراید برای گیربکس کم بود که شتاب ماشین رو میگرفت . اما برای خانواده و خصوصا رانندگی شهری عالی بود .
مشکل بزرگ پراید های اتوماتیک رادیاتورشونه .
رادیاتور اتوماتیک ها 2 قسمته . فسمت بالایی آب رو خنک میکنه و قسمت پایینی روغن هیدرولیک گیربکس رو . سر رادیاتور ها خیلی مشکل داشتم ، خصوصا سالهای آخر که ماشین فرسوده شده بود .
اما در کل ماشینهای بدی نبودند .
این که امروز چه گیربکسهایی در بازار هست یا کیفیت تعویض گیربکس چطور خواهد بود رو خبری ندارم . ماشین من اصطلاحا "اوریجینال" اتوماتیک بود .
اولین سری پراید های اتوماتیک سال 78 وارد بازار شد . من و برادرم از 13 نمونه اولیه ، 2 تاش رو خریدیم .
10 سال این ماشین ها رو داشتیم .
خود گیربکس آخ نگفت . قدرت پراید برای گیربکس کم بود که شتاب ماشین رو میگرفت . اما برای خانواده و خصوصا رانندگی شهری عالی بود .
مشکل بزرگ پراید های اتوماتیک رادیاتورشونه .
رادیاتور اتوماتیک ها 2 قسمته . فسمت بالایی آب رو خنک میکنه و قسمت پایینی روغن هیدرولیک گیربکس رو . سر رادیاتور ها خیلی مشکل داشتم ، خصوصا سالهای آخر که ماشین فرسوده شده بود .
اما در کل ماشینهای بدی نبودند .
این که امروز چه گیربکسهایی در بازار هست یا کیفیت تعویض گیربکس چطور خواهد بود رو خبری ندارم . ماشین من اصطلاحا "اوریجینال" اتوماتیک بود .
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6707 بار
- سپاسهای دریافتی: 12101 بار
- تماس:
قرار بود سایپا یه سری گیربکس اتوماتیک جدید برای تیبا و یک مدل هم برای پراید تولید کنه که خبری ازش ندارم دیگه !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون