معايب و مزاياي خودرو تيبا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث فنی و تخصصی مرتبط با خودرو و وسايل نقليه بحث و تبادل نظر کنيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

معايب و مزاياي خودرو تيبا

پست توسط ho_rostami »

سلام به همه :

من ميخوام يك خودرو تيبا بخرم آيا كسي هست كه از معايب و مزاياي اين خودرو اطلاعات دقيقي داشته باشه . اگه لطف كنيد ممنون ميشم .

با تقديم احترام
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

Re: معايب و مزاياي خودرو تيبا

پست توسط emtehan »

سلام
من تازه عضو شدم، ولی چون تو امداد خودرو سایپا شاغل بودم وظیفه خودم دونستم که بیام یه چیزایی بگم.
اول اینکه تیبا به معنی آهو هست
البته این مطالبی که مینویسم صحتش به عهده خود شرکت سایپا هست چون من فقط کپی کردم.
فقط اینو بگم که از نظر کیفیت ساخت خیلی از پراید سرتره و اگه با ظاهرش مشکلی ندارین میتونه گزینه خوبی باشه چون خودم سوار شدم ودیدم.
اینم بگم اگه واقعا مصرفش انقدر باشه که اعلام شده جزو محاسنشه ومن شخصا عیبشو ظاهرش میدونم.

[FONT=Zar]نوع موتور: 4   سیلندر خطی

[FONT=Zar]حجم موتور : 1.5 (ليتر)

[FONT=Zar]حداكثر قدرت : 80 اسب بخار در 5500دور دردقيقه   

[FONT=Zar]ظرفيت مخزن سوخت : 41(ليتر)
مصرف سوخت در شهر : 7.2 ليتر در هر 100 كيلومتر
مصرف سوخت در بزرگراه : 5.6 ليتر در هر 100 كيلومتر

[FONT=Zar]وزن : 1013 (كيلوگرم)   

[FONT=Zar]طول  :   4105 (ميلي متر)
عرض : 1635 (ميلي متر)
ارتفاع

: 1484 ( [FONT=Zar]ميلي متر)
کیسه هوا: راننده، سرنشین
ترمز:ABS
سیستم ضد سرقت:lmmobilize
فرمان: هیدرولیک
آینه: دستی
گیربوکس: دستی

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 33 بار
سپاس‌های دریافتی: 116 بار

پست توسط lormishju »

معایب تیبا:
1-قیمت: قیمت رسمی آن 23 میلیون تومان است ولی وقتی به نمایندگی ها مراجعه می کنی می گویند ما خودرو نداریم ! یا اینکه با این قیمت باید چند ماه صبر کنی آخرشم می بینی بیشتر از 23 میلیون پات درمی یاد ولی با کمی اصرار می تونی حواله ی خودرو رو برای تحویل به مدت یک هفته بعد به قیمت 25 میلیون تومان بخری!
2-تجهیزات : اکثر تیباها موقع تحویل دو مشکل عمده دارند یکی اینکه قفل مرکزی شون بدلیل استفاده از جنس نامرغوب چینی خراب است و دوم اینکه آنتن رادیو ندارند و هیچ وقت هم از نمایندگی جهت تحویل اون به شما زنگ نمی زنند احتمالا چون قیمت آنتن رادیو کم است نیازی به تحویل آن نمی بینند!
3-دید راننده: در این ماشین اصلا راننده از دید خوبی برخوردار نیست و آینه های جانبی و وسطی هم مشکل را بیشتر می کنند
4-فرمان پذیری : در سرعت های بالا این ماشین بجای حس مانورپذیری حس چپ شدن به آدم می دهد!
5-موتور:گاهی در حین حرکت موتور ماشین به طرز عجیبی خاموش می شود! که البته ممکن است از گاز ندادن به موقع باشد
6-برف پاک کن:برف پاک کن های این ماشین هم اندازه نیستند! این مشکل هنگام تعویض برف پاک و خرید برف پاک کن نو خود را نشان می دهد(برف پاک های موجود در بازار به صورت بسته های دوتایی و هم اندازه می باشند)
7-ترمز :باید مراقبت ترمز باشید چون بسرعت عمل نمی کند!
پیشنهاد :همان ابتدای خرید ماشین برای آن یک دزدگیر و یک فرش کف یک تکه نصب کنید و البته روکش صندلی فراموش نشود موفق باشیدتصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1621 بار
سپاس‌های دریافتی: 558 بار

پست توسط KAL-KOI-BABAK »

البته دوستان عزیز فراموش نکنید ماشین صفر نخرید تا راه برای ارتقای کیفی ماشین های تولید داخل و کاهش قیمت هموار تر بشه
با تشکرتصویرتصویرتصویر
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]  که خاطره هایتان از امیدهایتان قوی تر شدند ، روزگار افولتان در راه است . . .  
ارسال پست

بازگشت به “مباحث فنی و تخصصی خودرو”