هواپيماهای ماکت

در اين بخش مي‌توانيد تصاوير متفرقه هوايي را مشاهده کنيد

مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major II
Major II
سپاس‌های دریافتی: 34 بار

پست توسط PERVIS.AF »

راستي سازنده شركت ايتاليري و مقياس 72/1 ميباشد
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

سلام آقاي ft
پدرم يک ماکت 72/1 E-3D داره که مي خواهيم اون رو به ماکت 707 شرکت هواپيمايي ساها تبديل کنيم.
تصاويری از اين آواکس:
[External Link Removed for Guests]
چند سوال اساسی مطرح می کنم:
1-برای سوراخ کردن محل پنجره ها از چه وسیله روشی باید استفاده کرد؟ توجه کنید که بویینگ-707 حدود 80 پنجره داره که از این تعداد 50 تا رو سوراخ و 30 تای دیگه رو فقط رنگ می زنیم یعنی تعداد زیادی پنجره رو باید دقیق و سریع در بیاورم.
2-برای لوگو و اسم ساها و پرچم و... به طور قطع هیچگونه DECAL در اختیار ندارم.آیا میشه روی یک نایلون نازک مثل زرورق!پرینت رنگی گرفت یا اینکه به روشهای دیگر نیز میتوان DECAL های مربوط به ساها رو ساخت؟
3-الان در اوج پرواز یا هرجای دیگر رنگهای لازم برای رنگ زدن 707 ساها وجود دارد؟
4-با سر بال( Wing tip ) این ماکت باید چه کار کرد تا مثل 707 شود؟ یعنی باید از روی چه خطی اون محفظه نوک بال رو جدا کرد؟

خسته نباشید.
خدانگهدار.
-
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط JSF »

MOHAMMAD JAFAR, عزيز موتور آواکس شما توربوفن هست.
ولي موتور 707 هاي نيروي هوايي JT-3D ميباشد که توربوجت است و کلا از نظر ظاهري با هم متفاوت هستند.
ضمنا انتهاي 707 هاي ايران اتاقک کنترلر لولهء سوختگيري وجود دارد که داراي يک پنجرهء کوچک و يک برامدگي هست.
به نظر من بهتره از دست زدن به ماکت بپرهيزي.
ولي اگر خواستي اين کار را انجام بدي.
اين نظر من هست.
پنجره ها را با رنگ آميزي و با استفاده از يک تکه مقواي از پيش سوراخ شده و يا هر چيز ديگر با کمک قلم مو انجام دهي چون سوراخ کردن نياز به تلق شيشه دارد که بايد از زرورق يا هرچيز ديگري استفاده کني.
بريدن پايه هاي رادار آواکس هم آسيب زيادي به بدنه ميزنه که بايد اون را با خمير ماکت سازي درست کني يا ابتکار به خرج بدي.
Major I
Major I

سلام آقای JSF,از توضیحاتتون ممنونم.
این ماکت AIRFIX هست و موتور های JT-3D رو خود ماکت از قبل آماده داشت.
اتاق کنترلر رو هم با استفاده از رزین یا همون چسب دوقلو با دقتبیش از 90 درصد ساختم.
به این تصویر نگاه کنید:
تنها مشکل همین پنجره ها هست چون می خواهم داخل بدنه چندتا لامپ کوچک کار بگذارم که نور از توی سوراخها بیرون بزند و ماکت واقعی تر به نظر برسه.
در نهایت برای سوراخ کردن پنجره ها باید از چه وسیله ای استفاده کنم.
-

پست توسط JSF »

به نظر من سوراخ کردن کثيف کاري دارد.
شما ابتدا تعداد پنجره هاي 707 هاي ساها را بشمار سپس با تقسيم طول مورد نظر و کشيدن طرح قبلي و علامت گزاري در مورد سوراخ کردن نميدانم از چه چيزي بايد استفاده کرد نياز به مته برقي شماره پايين دارد سر نازک که خيلي خيلي کار سختي هست.به نظر من رنگ آميزي خيلي بهتر هست.
البته کثيف کاري زياد دارد.
خيلي مراقب باش چون ديگر جاي جبران ندارد.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.IRAN
سپاس‌های ارسالی: 15 بار
سپاس‌های دریافتی: 179 بار
تماس:

پست توسط ft »

دوستان سلام
چند روزيست كه كامپيوترم خراب شده و هنوز هم درگير ان هستم
رمز عبورم هم مشكل دار شده بود كه اين مورد با كمك دوستان خوبم A10,MAHDI1944 حل شد
انشاالله با درست شدن كامپيوترم دوباره خدمت ميرسم . الان هم دسترسي كاملا اتفاقي به اينترنت پيدا كردم و اين پيغام را ارسال ميكنم.
دوست عزيز MOHAMAD JAFAR قبل از هر چيز اطلاعات زير را برايم خيلي كامل و دقيق بنويس
ازچه چسبي استفاده كردي . ازبتونه استفاده كردي يا نه . دركجاها. چه نوع رنگي بكار بردي.بااربراش رنگ زدي يا قلمو
دوست عزيز JSF
وقتي داريم مدل مقياس دار ميسازيم متر كن تقسيم كن بيمعناست ابعاد پنجره ها وفاصله انها از هم مشخصا از روي هواپيماي واقعي استخراج ميشود
مته سوراخ گرد درمياورد در حاليكه پنجرهها بيضي است درموقع راهنمايي دقت بيشتري كنيد :) :) :o
باور کنيم ما ميتوانيم
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ft »

PERVIS.AF نوشته شده:ft عزيز ورق abs چيست ؟ روش تركيب با بتونه ويا رفوگري را بي زحمت توضيح دهيد .مرسي

دوست عزيز
ورق Abs ورقه نازك با ضخامت از 0.2 ميليمتر تا 5 ميليمتر (بسته به نوع نياز ) از جنس پلاستيك ABS ميباشد
ورقه هاي پلاستيك از انواع ديگر هم در بازار وجود دارد اما اين نوع ورق هم قابليت رنگ شدن بهتري دارد هم بهتر به چسب جواب ميدهد
براي بتونه نرم از بتونه هاي اماده (اوج پرواز هم دارد)و براي بتونه سنگين (بستن درزهاي خيلي بزرگ)از تركيب مل و رنگي كه براي رنگ اميزي استفاده ميكنيد استفاده كنيد
دقت كنيد بتونه كاري در اين مورد بايد در چندين مرحله انجام گيرد و يكدفعه نمي شود به حالت نهايي رسيدمرحله بتونه نرم بعد از مرحله بتونه سخت است
باور کنيم ما ميتوانيم
-

پست توسط JSF »

ft, جان ممکنه شما بفرمايي غير از مته از چه راهي ميشود استفاده کرد که سوراخ را هم بيضي در آورد.
ضمنا دوست عزيز ماکت محمد جعفر يک آواکس است و توي دفترچه راهنماي اون هيچ اشاره اي به پنجره نشده.
ابتدا بايد تعداد پنجره ها را بشماري درهاي اضطراري و .... آنها را به مقياس 1/72 تغيير دهد.
در غير اين صورت هيچ راهي را نميتوان انجام داد.
مسلما اگر بخواهيم بدنهء ماکت را به اين شکل سوراخ کنيم داراي کثيف کاري هاي زيادي هست که به بدنهء ماکت آسيب ميزند.
به نظر من رنگ آميزي بهتر هست.
Major I
Major I

ft نوشته شده:دوستان سلام
چند روزيست كه كامپيوترم خراب شده و هنوز هم درگير ان هستم
رمز عبورم هم مشكل دار شده بود كه اين مورد با كمك دوستان خوبم A10,MAHDI1944 حل شد
انشاالله با درست شدن كامپيوترم دوباره خدمت ميرسم . الان هم دسترسي كاملا اتفاقي به اينترنت پيدا كردم و اين پيغام را ارسال ميكنم.
دوست عزيز MOHAMAD JAFAR قبل از هر چيز اطلاعات زير را برايم خيلي كامل و دقيق بنويس
ازچه چسبي استفاده كردي . ازبتونه استفاده كردي يا نه . دركجاها. چه نوع رنگي بكار بردي.بااربراش رنگ زدي يا قلمو
دوست عزيز JSF
وقتي داريم مدل مقياس دار ميسازيم متر كن تقسيم كن بيمعناست ابعاد پنجره ها وفاصله انها از هم مشخصا از روي هواپيماي واقعي استخراج ميشود
مته سوراخ گرد درمياورد در حاليكه پنجرهها بيضي است درموقع راهنمايي دقت بيشتري كنيد :) :) :o

سلام ft عزیز
از چسب همه کاره استفاده کردم .
بتونه هم استفاده نکردم.
رنگآمیزی هم نشده و فقط برای محافظت یک لایه رنگ clear رویش زده بودم.
Major II
Major II
سپاس‌های دریافتی: 34 بار

پست توسط PERVIS.AF »

قيمت واقعي ماکتها در مقياس 48/1 را چه کسي داره ؟ F-4E, F-4D,F-14A,KC135 HASSEGAWA
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ft »

سلام دوباره
یک ست کامل از هواپیماهای ایران را در دست دارم شاید عکسها برایتان جالب باشد
f4,f5,f14 ,mig29 italeri 1/72
su24,su25 zvedza 1/72
f7 academy 1/72
p3 hasegawa 1/72
c130H airfix 1/72
از هر کدام که خواستید میتوانم عکسهای بیشتری قرار دهم فعلا اینها حاضر هستند

باور کنيم ما ميتوانيم
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

سوال

پست توسط 121314 »

ست نیرو هوایی شما واقعا زیباست.ft‏ عزیز از بین سوخو 24 و 25 و اف7 مقیاس 1.72 کدام را شما موجود داری؟.[font=Font type]  
ارسال پست

بازگشت به “تصاوير متفرقه هوايي”