هواپيماهای ماکت
مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- محل اقامت: I.R.IRAN
- سپاسهای ارسالی: 15 بار
- سپاسهای دریافتی: 179 بار
- تماس:
Re: ماكت
سلام
دوست عزبزPERVIS
من فقط در مواقعی که ماکت یا ماکتهائی را به تعداد زیاد وارد کنم اقدام به فروش کیت خام می کنم اخرین بار پارسال بود که pm را وارد کردم واوج پرواز هنوز بعضی از مدلهای ان را دارد. معمولا کیت ساخته شده را میفروشم (بنا بر سفارش).
ایر براشهای متنوعی در بازار هست sumak را پیشنهاد می کنم چون لوازم یدکی دارد و قیمت ان هم در مقایسه با انواع مشابه بسیار مناسب است .
کمپرسور هم که در بازار از تنوع زیادی برخوردار است . بسته به نیاز و بودجه ای که درنظر گرفته اید تهیه کنید. فقط توجه داشته باشید ابزار مناسب حتما ابزار گران قیمتی نیست
دوست عزیز َA10
معمولا در خود جعبه یک یا چند مدل استتار بهمراه لیبل های مورد نیاز وجود دارد گاهی هم ازاینترنت عکسهائی از نماهای مختلف دانلود می کنم اگر استتار خاصی را میخواهید بگوئید شاید بتوانم کمک کنم.
1/72 condor
کلا condor کیت پر دردسری است اگر تازه کار هستید با مشکلات زیادی روبرو خواهید شد
[External Link Removed for Guests]
دوست عزبزPERVIS
من فقط در مواقعی که ماکت یا ماکتهائی را به تعداد زیاد وارد کنم اقدام به فروش کیت خام می کنم اخرین بار پارسال بود که pm را وارد کردم واوج پرواز هنوز بعضی از مدلهای ان را دارد. معمولا کیت ساخته شده را میفروشم (بنا بر سفارش).

ایر براشهای متنوعی در بازار هست sumak را پیشنهاد می کنم چون لوازم یدکی دارد و قیمت ان هم در مقایسه با انواع مشابه بسیار مناسب است .

کمپرسور هم که در بازار از تنوع زیادی برخوردار است . بسته به نیاز و بودجه ای که درنظر گرفته اید تهیه کنید. فقط توجه داشته باشید ابزار مناسب حتما ابزار گران قیمتی نیست
دوست عزیز َA10
معمولا در خود جعبه یک یا چند مدل استتار بهمراه لیبل های مورد نیاز وجود دارد گاهی هم ازاینترنت عکسهائی از نماهای مختلف دانلود می کنم اگر استتار خاصی را میخواهید بگوئید شاید بتوانم کمک کنم.
1/72 condor
کلا condor کیت پر دردسری است اگر تازه کار هستید با مشکلات زیادی روبرو خواهید شد
باور کنيم ما ميتوانيم
- سپاسهای ارسالی: 597 بار
- سپاسهای دریافتی: 10293 بار
-
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
- محل اقامت: I.R.IRAN
- سپاسهای ارسالی: 15 بار
- سپاسهای دریافتی: 179 بار
- تماس:
abdolmahdi نوشته شده:جناب ft
به احتمال زياد اين ماكت مربوط به هواپيماي صاعقه يا آذرخش بر اساس تصورات شماست. شايد هم واقعي باشد![]()
موتور RD-33 آن كه كاملا تابلوست. موفق باشي![]()
دوست عزیز abdolmahdi اگر به صفحات قبلی نظری بیندازید متوجه تصورات من ازصاعقه يا آذرخش خواهید شد.کلا هیچیک از حدسیات شما حتی نزدیک هم نبود
قکر کنم دهانه ورود موتورها در عکس وسطی مشخص باشد
[url=http://www.postimage.org/image.php?v=PqIWro9[url=http://www.postimage.org/image.php?v=gx1T8uUr]

]

باور کنيم ما ميتوانيم