هواپيماهای ماکت

در اين بخش مي‌توانيد تصاوير متفرقه هوايي را مشاهده کنيد

مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 101 بار
سپاس‌های دریافتی: 251 بار
تماس:

ماکت

پست توسط pervis.ir »

قبلا کدینگ میل عراقی را در تاپیکهای گدشته قرار داده بودم. در مورد کدینگ موردهای بعدی بهتره با استفاده از عکسهای موجود رنگ آمیزی کنید
[External Link Removed for Guests]

[FONT=Arial Narrow]خفته در خوناب غم ياران من
اي دريغ از غرش شيران تنگستان من

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط ericbana »

سلام من تازه وارد این سایت شدم.خیلی سایت با حالی دارین.
می خوام بدونم این ماکت هایی رو که شما گزاشتین چه جوری میشه خریداری کرد و اطلاعات درباره اونها(مثل جنس و اندازه و قیمت و...)رو از کجا میشه گیر آورد.اصلا میشه اینا رو خرید.
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط 121314 »

بله دوست عزیز شماهم می توانید از اینا بخرید . کافیه به اقای ft‏ پیغام خصوصی بدید و برای خرید اقدام کنید. خوب دوستان و اقای علی کت امروز با یکی از دوستای خلبانم که شیرازه گفت و گوی تلفنی داشتم و بهش صبح گفته بودم که سر رنگ استتاری که فرمودید جوابشو بهم بده و الان بهم زنگ زد و گفت تمام سوخو24ها استتار زرد و قهوه ای داشتند و هیچ یک رنگ سبز نداشت و زیر شکم همشون سفید بود و هیچ کدام رنگ ابی یا مشابه اش نداشت.مدلهای عراقی هم با مدلای ایرانی فرقشان در این بود که بغلاشون سفید رنگ بود.در ضمن این هم اضافه کرد که تعدادی سوخو24 رنگ دماغشون سیاه رنگ بود.بنده خدا امروز انقدر سرکارش بهش گیر دادم که به جای اینکه بره یکیو نگاه کنه رفته از یه گردان هر چی سوخو بوده نگاه کرده.اینم اضافه کنم که ایشان چندسالی هست که فارغ التحصیل شده.شب همه خوش.
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: kiev-ukraine
سپاس‌های ارسالی: 57 بار
سپاس‌های دریافتی: 265 بار
تماس:

پست توسط IRANIANLEV »

دوست من حتما توي اين عکس هم رنگ سبز ديده نميشود؟؟؟!!!

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.IRAN
سپاس‌های ارسالی: 15 بار
سپاس‌های دریافتی: 179 بار
تماس:

پست توسط ft »

حتما اینهم سفیداست؟؟؟؟؟
لااقل به سریال روی بدنه دقت کن . همان سریال3-6810 روی نقشه americo maia است چه شباهتی بین این دو وجود دارد؟؟ :-( :shock:
فکر تمی کنید همین دلیل ارائه شده از طرف خود شمابرای بی اعتبار بودن نقشه فوق کافی باشد.
باور کنيم ما ميتوانيم
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط IRANIANLEV »

عکس شما يک فروند سوخوي نيروي هوايي روسيه هست و از مدلهاي اوليه سوخو-24 مسباشد که در جنگ افغانستان استفاده شد (به پوزه دقت کنيد) اين عکس با فتو شاپ به ارم ايراني مزين شده.
در مورد رنگ سبز به کار رفته در سوخو ها هم اگر حرف من و عکس هاي خود سوخو رو قبول نداريد ديگه چي بگم؟
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

متاسفانه رنگ سوخو-24 ها خيلي اذيت کننده هست
تازه اگر بفهميم که کلا از چه رنگهايي استفاده شده حالا بايد ديد طرح استتار دقيقشان چيه؟
الان من دارم مي بينم سوخو-24 هاي دماغه سياه که مدتها فکر مي کردم از دو رنگ کرم و قهوه اي تشکيل شده در حقيقت سه رنگه بوده:قهوه اي/کرم/زرد
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.IRAN
سپاس‌های ارسالی: 15 بار
سپاس‌های دریافتی: 179 بار
تماس:

پست توسط ft »

دوست عزیز
عکس فتوشاپ نیست به لگوی زیر ان دقت کنید ودر اینترنت جستجو کنید متوجه میشوید
در این عکس رنگ خاکی است بخاطرزاوبه نور ونوع رنگ اینطور بنظر میرسد رنگ su24ایران طوری است که اگر مستقیم گرفته نشود رنگ درست تشخیص داده نمیشود برای همین است که تعداد عکسهای واضج بسیار نادر است
عکس شما هم از نظر خودتان واضج است وبس
شما تا بحال یک su24ایران را از تزدیک ندیده اید (تکیه بر دیده های خود نکردید)و با تکیه به یک عکس که صدبار بخاظر قرار گرفتن در سایتهای مختلف روتوش شده رنگ امیزی کیت 121314 را که مستند بر یک نمونه واقعی است را اشتباه مینامید.
شاید su24ایران با رنگ امیزی مورد تظر شما وجود داشته باشد ولی اول اینکه ان رنگ امیزی تا امروز عمومی نبوده دوم اینکه 90درصد اعلامی شما کاملا غلط است
سوم تقشه ارائه شده با کد یاد شده americo maia صد درصد خیالپردازی است .(به استناد عکسهای ارسالی خود شما) اینقدر راحت وبی مدرک کار دیگران را بی ارزش جلوه ندهید
باور کنيم ما ميتوانيم
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط IRANIANLEV »

عکس فتوشاپ نیست به لگوی زیر ان دقت کنید ودر اینترنت جستجو کنید متوجه میشوید

در مورد این عکس بارها در فروم های متعددی بحث شده -ایران فاقد مدلهای اولیه سوخو-24 هست و تمامی سوخو های ایرانی ام کا هستند.در عکس هم اگر شماره سریال رو بخونید متوجه دستکاری میشوید.

شما تا بحال یک su24ایران را از تزدیک ندیده اید (تکیه بر دیده های خود نکردید)و با تکیه به یک عکس که صدبار بخاظر قرار گرفتن در سایتهای مختلف روتوش شده رنگ امیزی کیت 121314 را که مستند بر یک نمونه واقعی است را اشتباه مینامید.

دوست من بنده نه چند بار بلکه بارها سوخو های ایرانی رو در شیراز از نزدیک دیدم. نمونش همین 3 ماه پیش که ایران بودم.
سوم تقشه ارائه شده با کد یاد شده americo maia صد درصد خیالپردازی است

والا تا جایی که من میدونم این سایت از رسمی ترین سایت های کدینگ رنگ جهان هست !!!!

اینقدر راحت وبی مدرک کار دیگران را بی ارزش جلوه ندهید

والا بنده مدرک هم گذاشتم. بعد هم مدل ایشون به جهت عقب اوردن خط سفید پوزه تا جلوی کابین از نظر رنگ امیزی اشتباه و از نظر ساخت هم تمام درز های مدل معلوم هست.ایشون مدل گذاشتند تا ما نظر بدهیم و من نظرم رو گفتم.
-
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط JSF »

دوستان حيف نيست اين تاپيک قشنگ منحرف شود.
بحث سر رنگ آميزي سوخو 24 هاي ايراني هست.
تمامي 24 فروند Su-24Mk هايي که متعلق به نيروي هوايي عراق بودند داراي دماغه هاي سفيد استتار قهوه اي روشن و قهوه اي تيره و زير بدنه و کناره هاي آن به رنگ آبي روشن.
تا سال 1373 به تدريج کار تغيير رنگ اونها تمام شد.اين کار با خريد 12 سوخو 24 جديد از روسيه آغاز شد Su-24Mk هاي خريداري شده از ابتدا داراي رنگ آميز استاندارد نيروي هوايي ايران بودند و محفظهء رادار دماغهء آنها سياه بود.
رنگ آميزيشان به صورت قهوه اي تيره و قهوه اي روشن و سبز تيره و زير بدنهء آنها به رنگ آبي روشن ميباشد.
تعدادي از سوخو 24 هاي عراقي دماغه هايشان به رنگ سياه درآمد مثل 6810-3 و 6803-3
اما به طور مثال 6801-3 هنوز دماغه اي سفيد دارد.
6810-3 تا سال 1382 دماغه اي سفيد داشت با همان دماغهء سفيد در نمايشگاه هفتهء دفاع مقدس سال 1381 در پايگاه يکم شکاري شرکت کرد.
البته استثناهايي در رنگ آميزي سوخو 24 هاي ايراني وجود دارد.
سوخو 24 با شماره 6853-3 فاقد رنگ سبز در استتار خود ميباشد که البته تعداد اين سوخو ها بسيار کم هست.

در ضمن نقاشي آمريکو مايا بر اساس 6810-3 زماني که در نمايشگاه هفتهء دفاع مقدس سال 1381 شرکت کرده بود کشيده شده و رنگ قهوه اي و سبز آن روي دم جا به جا کشيده شده ولي بقيهء استتار درست هست البته تا حدودي استتار قهوه اي آن روي دماغه کم هست.
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

مشکل اصلی اینجاست که اجزای طرح استتار هواپیماهای نیرو هوایی خودمان در موارد زیر برای چشم ما قابل تفکیک نیستند و یک رنگ دیده می شوند

1-اف-14 طرح استتار جدید آبی و زرد ->از دور آبی روشن یکدست به نظر می رسد
2-سوخو-24 کلیه رنگ استتارها->از دور قهوه ای تیره یک دست دیده می شود

مورد 1 اشکالی ندارد ولی مورد 2 است که مساله ساز شده :-(

این هم عکسی که خودم صبح روز 29 فروردین از تاکسی کردن یک فانتوم گرفتم
پشت فانتوم اف-7 و سوخو-24 است
همانطور که می بینید طرح استتار اف-4 و اف-7 ها قابل دیدن و قابل تفکیک است ولی طرح استتار سوخو-24 نه.

New Member

پست توسط atropat2 »

salam dostan az koja mishe maket falcon f16 ro kharid ya tomcat
ham arzon bashe ham bozor!!!!! :m:a :m:a :m:a

age email konid mamnon misham?
sina.akhavan@gmail.com
ارسال پست

بازگشت به “تصاوير متفرقه هوايي”