هواپيماهای ماکت

در اين بخش مي‌توانيد تصاوير متفرقه هوايي را مشاهده کنيد

مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 16928 بار
سپاس‌های دریافتی: 4259 بار

پست توسط Fariborz »

فيشبد عزيز در مورد آقای شماس همين مقدار بس که ايشان يکی از هنرمندان ماکت ساز و خلبان مقيم خارج از کشور ميباشند . کاپيتان شماس عضو افتخاری انجمن ما و مايه افتخار تمام انجمنها ميباشند و مذهب و زندگی خصوصی ايشان به حيطه وظايف و اطلاعات ما مربوط نميشود . :x :x
در مورد صلاحديد تصاوير هم اجازه دهيد تا مديران دلسوز در اين مورد تصميم بگيرند . اميدوارم منبعد شاهد فعاليت مفيد شما باشيم . با درود . :-)
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

جنابFariborz
من منظوری نداشتم :-x دیدن این ماکت ها لذت بخش است .فقط وقتی نگاهشون می کنم یه احساسی بهم دست میده که قابل توصیف نیست .فقط یه چیزی میخوام به آقای شماس بگم که کارشون خوبه اما جنس پلاستیکی که برای شیشه کابین ها استفاده می کنن خوب نیست. همچنین این مطلب در مورد پله ها هم صدق میکنه.
با تشکر زیاد!
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

آقاي شماس سلام
اکثر ماکتهاي من به دليل بي دقتي هايي در هنگام ساخت شيشه ي کاناپيشان چسبي و يا به دلايلي شکسته شده اند و ماکتهاي گرانقيمتي که دارم به همين دليل بي ارزش به نظر مي رسند روشي براي ترميم و يا ساخت و يا ... اين شيشه ها نيست؟
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SAMAN »

اینها هم یه سری ماکت ساخت دوستان خارجیه! :smile:
اولی رو آقای دانیل ساخته ودومی و سومی رو آقای یورگن کنیزا!ماکت های یورگن خیلی دیگه طبیعین با توجه به نمای بسیار نزدیک!
[External Link Removed for Guests]

Major I
Major I
سپاس‌های دریافتی: 45 بار

پست توسط pervisir »

با تشكر از آقاي شماس كه با هنر خود مهارت خود را به رخ همگان ميكشد و نشان از عشق به اين حرفه ميباشد. من چندي پيش يك ماكت از اف-5 با رنگهاي رول و تاميا خريداري نمودم ولي ميخواهم خيلي خوب رنگ آميزي شود . مسلما داراي نكاتي است كه راهنمايي از هنرمندي مثل شما را ميطلبد خواهشمندم جز به جز مرا راهنمايي نماييد . من ايربراش ندارم و با فرچه رنگ ميكنم.
مرسي
Major I
Major I

پست توسط pervisir »

با سلام
از كليه آقايوني كه در اين زمينه كار ميكنند خواهشمندم 1- كارهاي خودشون را به نمايش بگذارند2-از وجود نازنين آقاي شماس بهره بگيرند 3- نمايندگيهاي ماكت در ايران را معرفي كنند 3- تجربيات خودشونو ارائه دهند 4- از زحمات آقايوني كه اين تاپيك را راه انداختند و مهمانان نهايت تشكر شود

حالا از جناب شماس خواهش دارم كه1- جز به جز رنگ آميزي ماكتها چه با ايربراش و چه با فرچه2- نحوه تهيه decal نيروي هوايي ايران 3- طريق ترميمم اجزاي آسيب ديده 4- نحوه تهيه پلكان و درپوشهاي محافظ موتور و موشك 5- تركيب رنگها 6- طريقه ساخت shelter و باند را توضيحات مفيدي همراه با تصوير به دوستان ايراني هديه نمايند
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SAMAN »

ماکتی دیگر از اف-4 ساخت یورگن کنیزا دومی ساخت دانیل :smile:
Captain
Captain
محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

پست توسط DANG3R »

خیلی قشنگ هستند جناب آقای شماس :) :) :) :) :razz: :razz:
می خواستم بپرسم ساخت چنین ماکت های حرفه ای و بزرگ معمولا چقدر طول می کشه ؟ :o
ممنون
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط ALI-CAT »

دوستان با سلام :razz: :razz: :razz:
محمد هستم
بنده تمامي مدل هاي تاميا /هازگاوا/زوزدا/و........ را به ايران وارد مي کنم.در زمينه ماکت سازي هم 12 سال تجربه دارم.شاگرد استاد مدل سازي ايران جناب صدقياني بودم.البته جناب شماس هم بايد ايشون رو بشناسن.

خلاصه اگر سوالي در مورد ساخت يا نحوه خريد انواع مدل زميني /دريايي/هوايي/داشتند در خدمتم.البته خودم ايران نيستم ولي دوستاني که علاقه به تهيه ارزان و سريع مدلهاي ناياب دارند به بنده PM بدهند.
اگر سوالي داريد در مورد ساخت يا نهوه تهيه قطعات همينجا مطرح کنيد بنده تا جايي که ميتونم کمک ميکنم. :razz: :razz:
يک مدل ساخت ايشون رو ميزارم.
Major I
Major I

پست توسط pervisir »

باسلام حضور محمد عزيز
بنده صادقي هستم و از آشنايي با شما خوشبختم .از كلاس سوم ابتدائي با ماكت كاغذي شروع نمودم و دركلاس دوم راهنمايي با چوب ماكت هواپيما ساختم و حال با ماكتهاي ساخت revell . ولي اين فعاليتها به علت گرفتاريهاي درسي و شغلي مقطعي بوده مثلا يك فروند اف -5 نزديك به دو ساله خريداري نمودم ولي هنوز نتونستم رنگ آميزي كنم و ندونم كاري خودم باعث شد پست كابين در اثر حرارت لامپ هالوژنه دچار تورفتگي شود كه نميدانم چطوري به حالت اوليه برگردونم .
از طرفي تكنيك رنگ آميزي اينطور ماكتها را هم بلد نيستم و نميدانم decal نيروي هوايي را چگونه پيدا كنم ويا shelter و درپوش موتور و يا پلكان چگونه ميشه ساخت كه در اين زمينه نياز به راهنمايي دارم . و اگر ليست كليه ماكتهاي در دسترس را همراه با قيمت و مقياس آنها برايم ارسال كنيد ممنون ميشم.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

pervisir,

خسته نباشید . تلاش شما قابل تقدیره که زحمت میکشید. دوستمون فریبرز شماس گاه گاه در سایت پیدا میشند حالا علتشو نمیدونم و بسیار هم مورد علاقه همه هستند . اگر برای دسترسی به ایشون عجله دارید میتونید از ایمیلشون استفاده کنید . اگر به ایمیل دسترسی ندارید فکر کنم دوستمو ن فریبرز (از اعضایشورای نظارت) یا مهدی مدیر سایت کمکتون بکنند .

طرفي تكنيك رنگ آميزي اينطور ماكتها را هم بلد نيستم

تو پی ام یک تکنیک ساده براتون میفرستم :-) امیدوارم کمکتون کنه
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط ALI-CAT »

دوست خويم سلام

ببينيد ينا به کارم تمامي مدلهاي دنيا در دست رسي من هست.
بنده تايپ فارسي ندارم ولي تا چند روز ديگه مشکلم رو حل ميکنم و توضيحات کاملي در مورد رنگ کردن به شما ميدهمو
ارسال پست

بازگشت به “تصاوير متفرقه هوايي”