F-14 اینجا هیچ احتیاجی به سرعت نیست !

در اين بخش مي‌توانيد تصاوير متفرقه هوايي را مشاهده کنيد

مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
پست: 198
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۹, ۱۱:۵۱ ب.ظ
محل اقامت: خانه
سپاس‌های ارسالی: 636 بار
سپاس‌های دریافتی: 561 بار

F-14 اینجا هیچ احتیاجی به سرعت نیست !

پست توسط kandoo »

تصویر
تصویر تصویر
این گربه‌ فراموش نشدنی که سال ۱۹۸۶ در فیلم دیدنی Top Gun به پرواز در آمد ،هم اکنون در حال به انجام رساندن آخرین سفر خود می‌‌باشد ! زمانی‌ این پرنده با غرش خود از روی عرشه ناو و صدای مهیب و رعد آمیز از میان دشتها و دره‌های نوادا عبور میکرد ،ولی حالا بر روی جاده آسفالت مجبور به توقف اتومبیل‌ها گردیده و دیگر" هیچ احتیاجی به سرعت نیست "

تصویر


این تامکت در آگوست ۲۰۰۴ بعد از برداشتن موتور و آویونیک و سیستم کنترل آتش و تنها با ابهت بازمانده از پیکره ا ش در حال انتقال به پایگاه هوایی Goodfellow واقع در تگزاس و به جهت آموزش و تمرین مهار آتش می‌‌باشد.

لازم به ذکر می‌‌باشد که سازنده فیلم Top Gun برای هر ساعت پرواز این پرنده حدود ۷۵۰۰۰ دلار هزینه کرده است و هم اکنون مسئولان Goodfellow تنها با پرداخت ۲۰۰۰۰ دلار صاحب اون شده‌اند !!
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “تصاوير متفرقه هوايي”