ساخت سبك ترين ماده جهان (هواژل يا ايرژل)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد متالورژي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: oweiys, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1929
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۹, ۹:۰۱ ب.ظ
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7631 بار
تماس:

ساخت سبك ترين ماده جهان (هواژل يا ايرژل)

پست توسط HORLIKAN »

ساخت سبك ترين ماده جهان




محققان یک ایروژل جدید ساخته‌اند که از قدرت فوق‌العاده‌ای برخوردار بوده و سطح بسیار بزرگی را در بر می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، ایروژل که به دلیل ظاهر نیمه‌شفاف آن «دود یخ‌زده» نام گرفته، یک ماده ساختنی است که از یک ژل به دست می‌آید که قسمت مایع آن با گاز جایگزین شده و در نتیجه ماده‌ای جدید را به وجود آورده که سبک‌ترین ماده جامد جهان نام گرفته است.

ماده جدید موسوم به «نانولوله ایروژل چند دیواره کربنی» (MWCNT) را می‌توان در سنسورهایی برای شناسایی مواد آلاینده و سمی، راکتورهای شیمیایی و قطعات الکترونیکی به کار برد.



تصویر

منبع : تابناک
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

________________________



 
 
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 186
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۰, ۱:۲۷ ب.ظ
محل اقامت: tehran
سپاس‌های ارسالی: 245 بار
سپاس‌های دریافتی: 588 بار

حیرت جهان در پی کشف ماده ضد جاذبه !!!!

پست توسط kdf »

اتفاقی که حیرت جهانیان را برانگیخت(کشف ماده ضد جاذبه)
 
چندی پیش در منطقه فینیکس واقع در آریزونا در کشور آمریکا، کشاورزی بنام دیوید هادسون به ماده ی سفید رنگی که در سرتاسر زمینهای زراعی اش گسترده بود مشکوک شد و مقداری از آنرا به آزمایشگاههای معتبر سپرد تا به او بگویند که این ماده سفید رنگ متشکل از چه مواد اولیه ای است. اما در عین ناباوری، پاسخ آزمایشگاه این بود:You Have Pure Nothing یعنی شما یک ماده ای دردست دارید که خالصاً هیچ چیز مشخصی که در جدول عناصر تعریف شده باشد در آن به چشم نمی خورد! 

  پس از چندی یک آزمایشگاه روسی به روش آزمایش آمریکاییها شک کرد و روش جدیدی را برای آنالیز این ماده ی عجیب پیش رو گذاشت که صحیح تر بود و بلاخره پرده ی جادویی کنار رفت و عنصر تشکیل دهنده رخ نمود. 
  ماده شکل دیگری از اتم های طلا بود که بصورت یک نانو رشته (رشته ای از الکترونها که از پی هم قرار می گیرند و شکل یک تسبیح نخ شده را دارد) در آمده بود. نام علمی آنORME یا OR MUS مخفف Orbit ally Rearranged Monotonic Element می باشد. 
  بعدی، اما، حیرت آورتر بودند. برای وزن کردن آن، یک پیمانه ی خالی را ابتدا وزن کردند و سپس مقدار مشخصی از این گرد سفید رنگ را درون پیمانه ریخته مجدداً وزن کردند و در عین ناباوری در تمام این توزینها، همواره وزن پیمانه+وزن گرد سفید رنگ از وزن پیمانه ی خالی “کمتر” بود!!!!!!! 
  آزمایشی که چندین بار تکرار شد و همواره یک پاسخ را ارائه می داد. گویی که 40 درصد از جرم این ماده در جهان ما و 60 درصد دیگر آن در جهانی موازی با جهان ما سیر می کند. 
  ی مهم زمانی به چشم آمد که محققان، پیمانه ی لبریز از ماده سفید رنگ را حرارت دادند و مشاهده کردند که در حرارت بسیار بالا وزن پیمانه به سمت صفر گرم سوق پیدا کرد. یعنی “با حرارت دادن به این ماده، می توان جاذبه را دفع نمود”. 
  با بهره گیری از این ترکیب جدید طلای بسیار ناب (The Pure Gold) توانست ماده ی جدیدی اختراع کند با نام آیروژل (AeroGel) که به خودی خود از هوا سبک تر است و فرم خالص آن می تواند در هوا شناور باشد و همچنین با حرارت دادن به آیروژل، این ماده می تواند وزنهایی بیش از وزن خود را نیز در هوا معلق نگاه دارد. ناسا از این ژل در تحقیقات گسترده ای بهره می برد. (در ویکیپدیا جستجو کنیدAeroGel ) 
  چندی پیش، در “صحرای سینا” (علاقه مندان به آثار سیچین توجه فرمایند) معبدی متعلق به راهبان مصر باستان کشف شد که درون آن آکنده بود از پودری سفید رنگ! آزمایش این ماده نشان داد که شباهت زیادی بین این پودر تازه کشف شده با نانو رشته ی طلا وجود دارد. مصریان باستان به این ماده “مفکات” می گفتند و راز تهیه آن در دست راهبان مقدس بوده است. 
  مفکات با حرارت می توانسته بی وزنی را بهمراه آورد و شاید راز چگونگی ساخته شدن اهرام عظیم مصر در همینجا نهفته باشد. 
  این نکته توجه کنید: نام تمام اشکال هندسی (چه به فارسی و چه به لاتین) مستقیما به شکل هندسی آنها اشاره می کند. مثلاً دایره از دوار بودن می گوید، مثلث از سه ضلعی بودن. اما در این بین نامی که برای شکل هندسی “هرم” در نظر گرفته شده یک استثنای عجیب است. هرم در لاتین Pyramid ترجمه شده که از ترکیب دو کلمه ی Pyro بمعنی “آتش” و Amid بمعنی “گرفته شده” تشکیل شده است. بنابراین Pyramid یعنی Fire Begotten یا از آتش گرفته شده!!! حتی اسم عربیِ “هِرم” نیز از ریشه هُرم بمعنی حرارت و داغی گرفته شده و اشاره ای به شکل هندسی آن ندارد. 

 می توان خصوصیات پودر سفید طلا را به اینگونه بر شمرد: 

  خاصیت ضد جاذبه در حرارت های  

  خاصیت ابر رسانایی در حرارت  

  اتصال کوانتومی به دیگر جهانهای موازی Quantum  

  عدم مشابهت با ساختار عناصر جدول  

  درصورت برهم خوردن ساختار رشته ای، با نوری بسیار درخشان منفجر می  

  بدلیل ساختار اتمی تک رشته ای، امکان تبدیل این ماده به مواد دیگر وجود  

  درصورت مصرف خوراکی، افزایش کارآیی مغز انسان را در دو نیمه چپ و راست بدنبال  

  در صورت مصرف خوراکی، افزایش طول عمر DNA که متعاقباً طول عمر انسان را بدنبال دارد. 

منبع :
[External Link Removed for Guests]


 تصویر

 
آخرین ويرايش توسط 1 on CAPTAIN PILOT, ويرايش شده در 0.
دلیل: احتراما" تاپیک ادغام شد.
ما یه مشت سربازیم جون به کف
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1649
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۸۸, ۱۱:۱۵ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 14934 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

Re: حیرت جهان در پی کشف ماده ضد جاذبه !!!!

پست توسط oweiys »

سلام
البته چگالي ايرژل صفر نيست ، نكته ديگر اين كه ايران هم به دنبال ساخت هواژل هست و اين ماده كاربردهاي زيادي در هوافضا دارد.
__________________________________

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 186
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۰, ۱:۲۷ ب.ظ
محل اقامت: tehran
سپاس‌های ارسالی: 245 بار
سپاس‌های دریافتی: 588 بار

Re: حیرت جهان در پی کشف ماده ضد جاذبه !!!!

پست توسط kdf »

oweiys نوشته شده:سلام
البته چگالي ايرژل صفر نيست ، نكته ديگر اين كه ايران هم به دنبال ساخت هواژل هست و اين ماده كاربردهاي زيادي در هوافضا دارد.


جناب اویس,

بله , چگالی آیروژل تقریبا 3 برابر هواست .
دوستانی که میخواهند بیشتر در مورد ایروژل بدونند [External Link Removed for Guests]   ببینند.

توجه کنید که منظور ما از ضد جاذبه همون پودر طلا مانند بود که در ایروژل هم مورد استفاده قرار گرفته.آیروژل ضد جاذبه نیست.

با تشکر تصویر تصویر
ما یه مشت سربازیم جون به کف
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
پست: 74
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۷ فروردین ۱۳۸۸, ۴:۳۷ ب.ظ
محل اقامت: اردبيل
سپاس‌های ارسالی: 44 بار
سپاس‌های دریافتی: 77 بار

Re: حیرت جهان در پی کشف ماده ضد جاذبه !!!!

پست توسط v@hid »

اين ماده وزن نداره يا فقط از هوا سبكتره؟
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 186
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۰, ۱:۲۷ ب.ظ
محل اقامت: tehran
سپاس‌های ارسالی: 245 بار
سپاس‌های دریافتی: 588 بار

Re: حیرت جهان در پی کشف ماده ضد جاذبه !!!!

پست توسط kdf »

سوال :
v@hid نوشته شده:اين ماده وزن نداره يا فقط از هوا سبكتره؟


پاسخ :
kdf نوشته شده:آزمایشات بعدی، اما، حیرت آورتر بودند. برای وزن کردن آن، یک پیمانه ی خالی را ابتدا وزن کردند و سپس مقدار مشخصی از این گرد سفید رنگ را درون پیمانه ریخته مجدداً وزن کردند و در عین ناباوری در تمام این توزینها، همواره وزن پیمانه+وزن گرد سفید رنگ از وزن پیمانه ی خالی “کمتر” بود!!!!!!!
آزمایشی که چندین بار تکرار شد و همواره یک پاسخ را ارائه می داد. گویی که 40 درصد از جرم این ماده در جهان ما و 60 درصد دیگر آن در جهانی موازی با جهان ما سیر می کند!!!
نکته ی مهم زمانی به چشم آمد که محققان، پیمانه ی لبریز از ماده سفید رنگ را حرارت دادند و مشاهده کردند که در حرارت بسیار بالا وزن پیمانه به سمت صفر گرم سوق پیدا کرد. یعنی “با حرارت دادن به این ماده، می توان جاذبه را دفع نمود”.
ناسا با بهره گیری از این ترکیب جدید طلای بسیار ناب (The Pure Gold) توانست ماده ی جدیدی اختراع کند با نام آیروژل (AeroGel) که به خودی خود از هوا سبک تر است و فرم خالص آن می تواند در هوا شناور باشد و همچنین با حرارت دادن به آیروژل، این ماده می تواند وزنهایی بیش از وزن خود را نیز در هوا معلق نگاه دارد.
ما یه مشت سربازیم جون به کف
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1649
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۸۸, ۱۱:۱۵ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 14934 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

Re: حیرت جهان در پی کشف ماده ضد جاذبه !!!!

پست توسط oweiys »

 بسم الله الرحمان الرحيم 

 
[COLOR=#NaNNaNNaN]   هواژل در دانشکده فني دانشگاه     


[COLOR=#NaNNaNNaN]  ابرعایق پیشرفته حرارتی بسیار سبک، باکارآیی بالا در صنایع نفت و گاز، صنایع فضایی و مصارف خانگی در دانشکده فنی دانشگاه تهران ساخته شد.
به گزارش خبرنگار ما؛ عایق ها کاربرد گسترده ای در جلوگیری از اتلاف انرژی دارد به همین دلیل مراکز علمی و پژوهشی همواره درپی ساخت عایق هایی سبکتر، مقاوم تر و با ویژگی های شیمیایی برتر هستند.
در طرحی پژوهشی که با همکاری چند دانشجوی دوره دکتری شیمی و با راهنمایی دکتر سیامک مطهری انجام شده است، پژوهشگران موفق به ساخت نمونه ابرعایقی از جنس ایروژل (هوا + ژل) شدند که در ساخت عایق های حرارتی، پوشش ضد ضربه ای ماهواره ها، حفاری چاه های نفت در عمق دریا و نیز تهیه پارچه ها و لباس های عایق و حتی ساخت پنجره هایی کاملا عایق می توان کاربرد دارد.
آقای جوادی، پژوهشگر طرح، اهمیت این دستاورد را در بومی کردن این فناوری و ساخت محصولات آن با قیمت ارزان و سفارش داخلی بیان کرد و گفت: با توجه به گستردگی کاربرد ابرعایق های حرارتی، فناوری بومی و تجاری کردن این فناوری امکان عرضه و استفاده از آن را در صنایع داخلی آسان می کند.
وی افزود: ابرعایق حرارتی به علت ساختار خود جاذب ضربه هم هست به گونه ای که در فضاپیماها برای جذب ضربه های احتمالی سنگ های آسمانی و در خودروسازی برای جذب نیروی تصادف کاربرد دارد.
جوادی جایگزینی فوم های متداول در ساختمان سازی با ابرعایق را روش دیگری برای عایق بندی بهتر ساختمان برشمرد که خطر آتش سوزی را هم ندارد چرا که این نوع عایق کاملا در مقابل شعله مقاوم است و حرارت شدید شعله هم به سمت دیگر آن منتقل نمی شود.
آقای عمران پور، پژوهشگر دیگر طرح، روش ساخت این ماده را ترکیب ‏آلکوکسیدهای فلزی با آب که از راه هیدرولیز پیش ­ماده­های محلول به روش فرآیند سل- ژل ساخته می­شود، عنوان کرد و گفت: پلیمریزاسیون سیلیکون آلکوکسایدها در حضور آب، در محیط حلالی نظیر اتانول انجام و گروه­های الکوکساید به اتصالات سیلیکون اکسیژن تبدیل و الکوژل حاصل می­شود.
وی افزود: ماتریس سیلیکونی به دست آمده دارای حفره­های نانومتری است که توسط اتانول اشغال شده­اند.
عمران پور تصریح کرد: در صورتی که حلال حبس شده در شبکه الکوژل بدون آسیب دیدن دیواره­ها خارج شود، محصول به دست آمده حجمی برابر الکوژل اولیه خواهد داشت در حالی که 50 تا99درصد وزن خود را از دست داده است.
پژوهشگر طرح، با اشاره به این که فوم سیلیکا ایروژل شفاف است و آبی به نظر می­رسد گفت: با افزودن ترکیبات شیمیایی دیگر، ایروژل­ها بسیار متنوع خواهند شد، ایروژل­های ساخته شده از کوارتز، سیلیکا هم ایروژل نامیده می شود و ساختار مولکولی آنها چارچوپ سیلیکون - اکسیژن را تشکیل می­دهد.
بر اساس این گزارش واژه ایروژل از دو کلمه هوا و ژل تشکیل شده است که خود ژل شامل دو جز چارچوب و پرکننده است که در ایروژل، بخش پرکننده هواست.
در این ماده ذرات کروی با اندازه متوسط 2 تا 5 نانومتر به یکدیگر متصل شده و ساختاری سه بعدی با درصد تخلخل بسیار بالا به وجود آورده­اند. قطر سلول­ها دراین دسته از فوم­ها زیر100 نانومتر است.
سیلیکا ایروژل در بین مواد جامد شناخته شده کمترین چگالی و قطعه­ای از آن به حجم یک مترمکعب فقط سه کیلوگرم وزن دارد. 
 

[External Link Removed for Guests]
__________________________________

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
ارسال پست

بازگشت به “متالورژي”