من در حال نوشتن بازي pentago با ++c هستم. سوال من اينه كه راهي وجود داره با توابع گرافيكي در ++c كه بشه سطح داخل مربع رسم شده به وسيله آرايه هامو به شكل ستوني يكي در ميون دو رنگ مختلف بكنم؟؟؟؟؟؟ يعني مثل دو مربع بالا و پايين سمت چپ تصوير پايين اينجوري:
قاعدتا با یک دستور شرطی باید بتوانی اگر تعداد پیکسل های عرض این مربع ها که میخواهی رنگشان را عوض کنی را n و تعداد کل پیکسل های عرض تصویر را m و تعداد کل پیکسل های طول تصویر را l بگیریم الگوریتمی شبیه این باید باشد. k=0; for t=1 to l for i=1 to m/n for j=1 to n if k mod 2 ==0 setpixel(t,i,"red"); else setpixel(t,i,"blue"); end k++; end end
البته ارسال دیر صورت گرفت ولی برای آگاهی کسانی که احتمالا این تاپیک را مرور میکنند و یا اینکه کسی ایرادات بنده را بگیرد شاید مناسب باشد.
فردوسی
ندانی که ایران نشست منست***جهان سر به سر زیر دست منست
امام خمینی
شما حالا بايد از اول شروع كنيد و قصدتان بر اين باشد كه خودتان مستقل در همه چيز باشيد، در صنعت مستقل باشيد؛ وقتي بنا را بر اين گذاشتيد مي توانيد كه كشور خودتان را نجات بدهيد و كشور خودتان را مستقل كنيد. از ورود كالاھای مصرف ساز و خانه برانداز جلوگيري نمايند و به آنچه دارند بسازند (قناعت کنند) تا خود ھمه چيز بسازند. مادامي كه بخواهيم مستقل باشيم و زير بار وابستگي نرويم، بايد تحمل اين مشكلات و قدرت مبارزه با آن را پيدا كنيم.