سلام دوستان خسته نباشد.در بخش اموزش گرافیک با زبان c و با کامپایلر dev c تمام اموزش ها را مو به مو انجام دادم.با این حال وقتی که کد زیر را لز مثال اول رو وارد کردم (بدن غلط املایی) با این حال هنگام اجرا دو تا خطا میده.لطفا راهنمایی ام کنید. با تشکر.
#include <graphics.h>
int main()
{
initwindow (200,200,"Viewport",300,200,);
getch();
closegraph();
return 0;
}
البته در برنامه بالا چون کپی کردم به این شکل دراومده.نمونه اصلیش تو خود سایت هست.پیغام های خطا هم در زیر گذاشتم.
redefinition of int right
Error int right previously declared here
نمونه اصلیه برنامه در مثال اول که با init window نوشته تو بخش اموزش گرافیک با استفاده از graphic.h هست.
علت خطاهای این برنامه گرافیکی
مدیران انجمن: abbas.m.k, athlon64x2, شوراي نظارت
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 2625 بار
- سپاسهای دریافتی: 316 بار
Re: علت خطاهای این برنامه گرافیکی
زمان ما که با بجای دستور
initwindow
از
initgraph
استفاده میشد.
ولی من با توربو سی کار میکردم نه با این کامپایلر شما شاید فرق کنه ولی قاعدتا چون هدر
در هر دو جا graphic.h است نباید فرق کند.

initwindow
از
initgraph
استفاده میشد.
ولی من با توربو سی کار میکردم نه با این کامپایلر شما شاید فرق کنه ولی قاعدتا چون هدر
در هر دو جا graphic.h است نباید فرق کند.

فردوسی
ندانی که ایران نشست منست***جهان سر به سر زیر دست منست
امام خمینی
شما حالا بايد از اول شروع كنيد و قصدتان بر اين باشد كه خودتان مستقل در همه چيز باشيد، در صنعت مستقل باشيد؛
وقتي بنا را بر اين گذاشتيد مي توانيد كه كشور خودتان را نجات بدهيد و كشور خودتان را مستقل كنيد.
از ورود كالاھای مصرف ساز و خانه برانداز جلوگيري نمايند و به آنچه دارند بسازند (قناعت کنند) تا خود ھمه چيز بسازند.
مادامي كه بخواهيم مستقل باشيم و زير بار وابستگي نرويم، بايد تحمل اين مشكلات و قدرت مبارزه با آن را پيدا كنيم.
ندانی که ایران نشست منست***جهان سر به سر زیر دست منست
امام خمینی
شما حالا بايد از اول شروع كنيد و قصدتان بر اين باشد كه خودتان مستقل در همه چيز باشيد، در صنعت مستقل باشيد؛
وقتي بنا را بر اين گذاشتيد مي توانيد كه كشور خودتان را نجات بدهيد و كشور خودتان را مستقل كنيد.
از ورود كالاھای مصرف ساز و خانه برانداز جلوگيري نمايند و به آنچه دارند بسازند (قناعت کنند) تا خود ھمه چيز بسازند.
مادامي كه بخواهيم مستقل باشيم و زير بار وابستگي نرويم، بايد تحمل اين مشكلات و قدرت مبارزه با آن را پيدا كنيم.