جالب است که حتی هواپیمای برادران رایت هم که فقط
چند تکه چوب و مقداری پارچه بود هم توسط دو نفر ساخته
شده بود. اما خانم شفق باقرین همه هواپیمای شفق را
با تمام سیستم های اویونیکی و الکترونیکی پیچیده و حتی
موتورهای آن را هم با دستان توانمند خود ساخته اند. به
جای چنین تبلیغاتی که با آن فقط مردم عامی را می توان
فریب داد باید به فکر واقعیت بود.
هليكوپتر توانمند A-129 مانگوستا- كبراي ايتاليا
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
Blue-Line,
جنگ رواني و تبليغات براي افکار عمومي هم جزئي از کار هست.
شفق، شهاب3 (معلوم نيست موشکي با برد 2500 کيلومتر
اصلن صرفه ي اقتصادي يا استراتژيکي براي حمل کلاهک 850
کيلوگرمي داره يا نه) جزيي از همين تبليغات براي مردم عادي هستن.
البته اينجا جاي دوست خوبم سعيد براي ادامه ي بحث خاليه.
جنگ رواني و تبليغات براي افکار عمومي هم جزئي از کار هست.
شفق، شهاب3 (معلوم نيست موشکي با برد 2500 کيلومتر
اصلن صرفه ي اقتصادي يا استراتژيکي براي حمل کلاهک 850
کيلوگرمي داره يا نه) جزيي از همين تبليغات براي مردم عادي هستن.
البته اينجا جاي دوست خوبم سعيد براي ادامه ي بحث خاليه.
[External Link Removed for Guests]
سلام دوستان. من بورسبه دانشكده داروسازي سپاه بودم و الان هم در اين نهاد در حال خدمت .اطلاع تخصصي هم در مورد صنعت هوايي و نظامي ندارم اما به اين مباحث خيلي علاقمندم و از شما دوستان خيلي چيزها ياد گرفتم .خواستم با اجازه اساتيد و در تاييد عرايض دوستان دانشمندم رضا 6662 وارمان بگم كه با تاسف فراوان در بازديدي كه 2سال پيش از 1 كارخانه داروسازي(ج) در تهران داشتيم مشاهده كرديم كه شيشه(خالي) اب مقطر سرنگ يا نشاسته صنعتي مورد استفاده در داروها از خارج وارد ميشد .وبقول يكي از كارشناسان همان كارخانه 80 درصد مواد اوليه داروهاي ساخت وطن از خارج وبخصوص اروپا و هند وارد ميشه.حالا دوستاني كه ميفرمايند ايران تي 72 يا جنگنده توليد ميكنه عمق وابستگي رو نظاره كنند . حالا با يك حساب دو دوتا 4تا خودتون قضاوت كنيد كشوري كه شيشه اب مقطر سرنگهاش. كپسول گاز خودروهاش و ... وارداتيه ميتونه همچين ادوات پيشرفته اي توليد كنه ؟ قضاوت با خودتون اما بهتره بقول دوستانمون خودمون رو گول نزنيم.با تشكر از همه شما عزيزان .
- سپاسهای ارسالی: 11143 بار
- سپاسهای دریافتی: 14954 بار
mehre نوشته شده:حالا با يك حساب دو دوتا 4تا خودتون قضاوت كنيد كشوري كه شيشه اب مقطر سرنگهاش. كپسول گاز خودروهاش و ... وارداتيه ميتونه همچين ادوات پيشرفته اي توليد كنه ؟ قضاوت با خودتون اما بهتره بقول دوستانمون خودمون رو گول نزنيم.با تشكر از همه شما عزيزان .
mehre عزیز
تانک T-72S تحت لیسانس روسیه در ایران تولید میشه.

يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
slayer 1 دوست خوبم منظورم از تايپيك بالا خيلي واضح بود. انتظار داشتم كسي كه عضو همچين انجمني است متوجه شده باشه كه منظورم خود سرنگ و اب مقطر نبوده بلكه تنها يك مثال ساده بود(همون مشت نمونه خرواره) تازه مگر همه كساني كه در مورد A-129 بحث كردند خلبان يا تكنيسين هليكوپترند؟فكر ميكردم گيرندگيت بيشتر از اين حرفهاست وگرنه بيشتر واست توضيح ميدادم 

- سپاسهای ارسالی: 11143 بار
- سپاسهای دریافتی: 14954 بار
mehre نوشته شده:slayer 1 دوست خوبم منظورم از تايپيك بالا خيلي واضح بود. انتظار داشتم كسي كه عضو همچين انجمني است متوجه شده باشه كه منظورم خود سرنگ و اب مقطر نبوده بلكه تنها يك مثال ساده بود(همون مشت نمونه خرواره) تازه مگر همه كساني كه در مورد A-129 بحث كردند خلبان يا تكنيسين هليكوپترند؟فكر ميكردم گيرندگيت بيشتر از اين حرفهاست وگرنه بيشتر واست توضيح ميدادم
mehre جان، بالاخره اين جاده اي دو طرفه ست

جوري راجع به عمق وابستگي ايران صحبت ميكنيد انگار ايران قبلا ابر قدرت بوده ! من تعجب مبكنم كه شما بورسيه سپاه هستيد اما از ابنكه ايران T-72 رو كه تو فورومهاي خارجي هم راجع بهش صحبت ميشه انكار ميكنيد .. شگفتي ديگه من در اينه كه بيشتر كشورهاي دنيا Raw Material هاي مواد داروئي و بهداشتي رو وارد ميكنن و شما اون رو نشانه عمق وابستگي ميدونيد ! فرق بسياري بين واردات مواد اوليه با Producer هست. اين در بيشتر كشورها امري عاديه والا بايد تراز تجاري كشورها يك طرفه ميشد ! خود چين يكي از بزرگترين وارد كنندگان مواد اوليه است اما يكي از بزگترين Exporter هاي دنياست. واردات مواد اوليه نشانه عمق وابستگي نيست. مثال ديگه اي خدمت تو دوست خوب عرض كنم: ناوچه لاكمباتانت (كلاس پيكان) فرانسويه اما موشكهاش آمريكائيه (اخيرا چيني)، موتورش آلمانيه، توپش ايتاليائي، پس با اين وجود بايد بگيم فرانسه كشوري بس وابسته است ! مثال ديگه: لادا ساماراي روسي باطريش ساخت چك هست، پس بايد بگيم كه روسها نميتونن يك باطري بسازن؟!
در ضمن چه كسي گفته ايران اقتصادش كاملا بي نيازه؟ مگه ما توليد كننده فولاد نيستيم؟ پس چرا فولاد از اوكرائين و قزاقستان وارد ميكنيم؟ واردات آهن نشوندهنده عمق وابستگيه؟! اصلا كشوري رو در دنيا پيدا نميكنيد كه (حتي قبل از جهاني شدن تجارت) واردات نداشته

حداقل در مورد تي-72 نسبت به 4 عمل اصلي تون كمي تجديد نظر كنيدحالا با يك حساب دو دوتا 4تا خودتون قضاوت كنيد

در اين تاپيك راجع به رادياتور 206، هواپيماي شفق، ايران 140، آب مقطر و سرنگ

يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
نقل قول
ناوچه لاكمباتانت (كلاس پيكان) فرانسويه اما موشكهاش آمريكائيه (اخيرا چيني)، موتورش آلمانيه، توپش ايتاليائي، پس با اين وجود بايد بگيم فرانسه كشوري بس وابسته است
Slayer 1 عزيزم اگر خارجيها چيزي رو وارد ميكنند يا روي جنگ افزارهاشون ادوات خارجي نصب ميكنند اونرو اعلام ميكنند اما ما وقتي چيزي رو وارد ميكنيم با يك رنگ اميزي و ساخت يك اسم عربي براش مسئولان اونرو يك محصول صد در صد بومي اعلام ميكنند .وگرنه منم مثل هر ايراني ديگه ارزوي سربلندي و عزت كشورم رو دارم راستي يادم رفت از مقاله خوبتون در مورد A_129تشكر كنم .در پناه يزدان موفق و پاينده باشيد
ناوچه لاكمباتانت (كلاس پيكان) فرانسويه اما موشكهاش آمريكائيه (اخيرا چيني)، موتورش آلمانيه، توپش ايتاليائي، پس با اين وجود بايد بگيم فرانسه كشوري بس وابسته است
Slayer 1 عزيزم اگر خارجيها چيزي رو وارد ميكنند يا روي جنگ افزارهاشون ادوات خارجي نصب ميكنند اونرو اعلام ميكنند اما ما وقتي چيزي رو وارد ميكنيم با يك رنگ اميزي و ساخت يك اسم عربي براش مسئولان اونرو يك محصول صد در صد بومي اعلام ميكنند .وگرنه منم مثل هر ايراني ديگه ارزوي سربلندي و عزت كشورم رو دارم راستي يادم رفت از مقاله خوبتون در مورد A_129تشكر كنم .در پناه يزدان موفق و پاينده باشيد

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
با سلام به دوستان عزیزم
بازهم بحثی شده که حق به جانب دو طرف دوستان است حق اول که با slayer1 است اینکه ایشون گفتن که تانک تی-72 با لیسانس روسیه ساخته میشه معنای لیسانس رو هم که همه بهتر میدونید (یعنی قانونا نظارت کامل روی تولید-مونتاژ-ساخت-قطعات وحتی فروش) پس بحث وابستگی ایران رفع میشه چون مشخصه میشه که ما از کشور های دیگه کمک هم میگیریم. اما در بعضی جاها خودمون خودکفا هستیم مثلا که ما قبلا اصلا بلد نبودیم سد درست کنیم ولی حالا تو دانش سد سازی که خیلی پیچیده هم هست تو کشور خیلی پیشرفت داشتیم حتی دانشش رو هم به کشور های دیگه انتقال دادیم. یا صنعت برق !
اما در مورد دوم حق با mehre این چیزی که دوستمون گفتن میشه گفت در مورد دستیابی ایران به پیشرفت های مهم هسته ایی که مطمنا بدون کمک از کشورهای دیگه میسر نبوده! اما کسی چیزی نگفته! !
کارخانه تولید تانک در ایران
در آخر با تشکر دوباره از دوستان برگشت همون بیشتر خودم رو به اصل تاپیک دعوت میکنم

بازهم بحثی شده که حق به جانب دو طرف دوستان است حق اول که با slayer1 است اینکه ایشون گفتن که تانک تی-72 با لیسانس روسیه ساخته میشه معنای لیسانس رو هم که همه بهتر میدونید (یعنی قانونا نظارت کامل روی تولید-مونتاژ-ساخت-قطعات وحتی فروش) پس بحث وابستگی ایران رفع میشه چون مشخصه میشه که ما از کشور های دیگه کمک هم میگیریم. اما در بعضی جاها خودمون خودکفا هستیم مثلا که ما قبلا اصلا بلد نبودیم سد درست کنیم ولی حالا تو دانش سد سازی که خیلی پیچیده هم هست تو کشور خیلی پیشرفت داشتیم حتی دانشش رو هم به کشور های دیگه انتقال دادیم. یا صنعت برق !
اما در مورد دوم حق با mehre این چیزی که دوستمون گفتن میشه گفت در مورد دستیابی ایران به پیشرفت های مهم هسته ایی که مطمنا بدون کمک از کشورهای دیگه میسر نبوده! اما کسی چیزی نگفته! !
کارخانه تولید تانک در ایران
در آخر با تشکر دوباره از دوستان برگشت همون بیشتر خودم رو به اصل تاپیک دعوت میکنم
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 71 بار
نميخواستم در اين بحث شركت كنم ، ولي وقتي نظرات رو ديدم گفتم شايد بهتر باشه من هم نظرم رو بگم .
با توجه به گفتههاي دوست عزيز و تازه واردمونmehre, كه همين جا هم بهشون خوشآمد ميگم
همون طور كه دوست خوبمون آقاي slayer1, گفتند واردات مواد اوليه به هيچ عنوان به معني وابستگي 100% نيست . مواردي كه mehre, عزيز در مورد واردات مواد اوليه ذكر كردن در كشور وجود داره اما به دليل عدم توجيه اقتصادي و كم بودن منابع استخراج نميشن و اگه از اين بحث بگذريم و به صنايع نظامي دقت كنيم ( نه فقط ايران ) متوجه ميشيم كه صنايع نظامي نسبت به ساير صنايع جلوتر هست و اين فاصله به طور متوسط حدود 50 سال هست . پس صحبتهاي دوستمون در مورد اينكه چون مواد اوليه وارد ميكنيم پس نميتونيم توليد داشته باشيم رد ميشه چون تغيير و تحول بر روي مواد اوليه نسبت به استخراجشون ، علم و فنآوري بسيار بالاتري رو طلب ميكنه
موفق باشيد .
با توجه به گفتههاي دوست عزيز و تازه واردمونmehre, كه همين جا هم بهشون خوشآمد ميگم
همون طور كه دوست خوبمون آقاي slayer1, گفتند واردات مواد اوليه به هيچ عنوان به معني وابستگي 100% نيست . مواردي كه mehre, عزيز در مورد واردات مواد اوليه ذكر كردن در كشور وجود داره اما به دليل عدم توجيه اقتصادي و كم بودن منابع استخراج نميشن و اگه از اين بحث بگذريم و به صنايع نظامي دقت كنيم ( نه فقط ايران ) متوجه ميشيم كه صنايع نظامي نسبت به ساير صنايع جلوتر هست و اين فاصله به طور متوسط حدود 50 سال هست . پس صحبتهاي دوستمون در مورد اينكه چون مواد اوليه وارد ميكنيم پس نميتونيم توليد داشته باشيم رد ميشه چون تغيير و تحول بر روي مواد اوليه نسبت به استخراجشون ، علم و فنآوري بسيار بالاتري رو طلب ميكنه
موفق باشيد .
ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي