درخواست راهنمایی برای برنامه نویسی
مدیران انجمن: athlon64x2, abbas.m.k, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 17 بار
- سپاسهای دریافتی: 28 بار
درخواست راهنمایی برای برنامه نویسی
سلام دوستای عزیز.من به راهنماییتون نیاز دارم.من دانشجوی سال سوم کامپیوتر-نرم افزارم ولی برنامه نویسی در حد صفر!!!!فقط ترم اول و این ترم یه مقدار باهامون ++C کار کردن دیگه هیچی برنامه نویسی بلد نیستم.میترسم فردا اگه بخوام وارد بازار کار بشم به مشکل بربخورم.به نظرتون واسه من که رشته ام هم کامپیوتره چه کلاس کامپیوتری خوبه؟؟چه زبان برنامه نویسی؟؟مثلا طراحی وب سایت خوبه؟؟یا هرچیز دیگه ای؟؟
- سپاسهای ارسالی: 407 بار
- سپاسهای دریافتی: 488 بار
Re: درخواست راهنمایی برای برنامه نویسی
سلام ted mosby عزیز.
من دانشجوی ارشد کامپیوتر نرم افزار هستم.
بنظر بنده الان تو بازار دنیای کامپیوتر دو تا شاخه خیلی آینده دار و پرطرفداره :
1. application نویسی Android که با زبان java انجام میشه
2. متخصص شبکه های کامپیوتری که در این زمینه مدارک و دانش CISCO خیلی متقاضی داره.
که بسته به علاقه خودت می تونی هر کدوم رو انتخاب کنی ولی بنظر من Application نویسی Android با توجه به اینکه به نسبت مبحث جدیدتریه و بتازگی بازار داغی پیدا کرده و به قول بازاری ها دست توش زیاد نشده می تونه بهتر باشه.
من دانشجوی ارشد کامپیوتر نرم افزار هستم.
بنظر بنده الان تو بازار دنیای کامپیوتر دو تا شاخه خیلی آینده دار و پرطرفداره :
1. application نویسی Android که با زبان java انجام میشه
2. متخصص شبکه های کامپیوتری که در این زمینه مدارک و دانش CISCO خیلی متقاضی داره.
که بسته به علاقه خودت می تونی هر کدوم رو انتخاب کنی ولی بنظر من Application نویسی Android با توجه به اینکه به نسبت مبحث جدیدتریه و بتازگی بازار داغی پیدا کرده و به قول بازاری ها دست توش زیاد نشده می تونه بهتر باشه.
- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
فقط و فقط مباحث مختلف رو تا سطح دانش اولیه و عمومی بررسی کنید و ببین علاقه شما در کدوم ضمینه هست،بعد انتخاب کنید 

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
-
platen و Pedram.L و SHAHRAM
ممنون از راهنماییتون و بابت وقتی که گذاشتید.
فقط یه سوال !شماها نمیدونید دوره های پیش نیازی که باید قبل از یادگیری application نویسی آندروید باjava
بگذرونم چیا هستن؟ممنون میشم اگه کسی میدونه بهم بگه.از کجا بفهمم به phpعلاقه دارم یا به application نویسی آندروید با جاوا؟
ممنون از راهنماییتون و بابت وقتی که گذاشتید.

فقط یه سوال !شماها نمیدونید دوره های پیش نیازی که باید قبل از یادگیری application نویسی آندروید باjava
بگذرونم چیا هستن؟ممنون میشم اگه کسی میدونه بهم بگه.از کجا بفهمم به phpعلاقه دارم یا به application نویسی آندروید با جاوا؟
- سپاسهای ارسالی: 733 بار
- سپاسهای دریافتی: 1344 بار
به نظرم در ابتدا فقط ++C کار کن.بعد از مدتی متوجه میشید آیا به برنامه نویسی علاقه دارید یا خیر. زبان C پایه اکثر زبان هاست و اگه خوب یاد بگیری بعدا برای یادگیری زبان های دیگر کار آسان تری دارید مثلا به راحتی میتونید برید جاوا یاد بگیرید و بعدش برنامه نویسی موبایل
[HIGHLIGHT=#1F497D] بهترين مترجم كيست كه سكوت را ترجمه كند.
-
ممنون ازراهنماییه abbas.m.kعزیز
من برنامه نویسی رو دوس دارم اما خب چون می خوام بیرون برم کلاس می خوام و از صفر شروع کنم و همون چیزیو که میرم تا تهش برم نمی خوام بی گدار به آب بزنم و یه چیزی برم که بهش علاقه داشته باشم و بعدا پشیمون نشم.مثلا نمی دونم همین phpکه دوستان گفتن رو بیشتر دوس دارم یا مثلا asp.netیا application نویسی با جاوا؟اصلا از کجا بفهمم به کدوش علاقه دارم؟؟

من برنامه نویسی رو دوس دارم اما خب چون می خوام بیرون برم کلاس می خوام و از صفر شروع کنم و همون چیزیو که میرم تا تهش برم نمی خوام بی گدار به آب بزنم و یه چیزی برم که بهش علاقه داشته باشم و بعدا پشیمون نشم.مثلا نمی دونم همین phpکه دوستان گفتن رو بیشتر دوس دارم یا مثلا asp.netیا application نویسی با جاوا؟اصلا از کجا بفهمم به کدوش علاقه دارم؟؟
- سپاسهای ارسالی: 733 بار
- سپاسهای دریافتی: 1344 بار
ببینید به نظر من باید از یک زبان پایه شروع به برنامه نویسی کنید مثل C .شاید اصلا به برنامه نویسی علاقه نداشته باشید. برای اینکه بفهمید به asp.net ویا php علاقه دارید میتونید از هرکدوم یه سری مقالات و آموزش های ابتدایی بخونبد .
[HIGHLIGHT=#1F497D] بهترين مترجم كيست كه سكوت را ترجمه كند.