چه زبان برنامه نویسی ای مناسبتر است ؟

در اين بخش مي‌توانيد به مباحث مربوط به انواع زبان هاي برنامه نويسي بپردازيد

مدیران انجمن: athlon64x2, abbas.m.k, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

چه زبان برنامه نویسی ای مناسبتر است ؟

پست توسط omid_r »

من الآن کم و بیش برنامه نویسی تحت وب (شامل زبان های html و php و css) رو یاد دارم و شاید فقط بخشی از اونها رو یاد نداشته باشم ...   
    من خیلی علاقه دارم که برنامه نویسی نرم افزار رو یاد بگیرم ...   
    اونطوری که هم طراحی وب و هم برنامه نویسی نرم افزار رو به طور کامل یاد بگیرم ،ولی میخوام طوری باشه که برنامه نویسی نرم افزار اصل و طراحی وب در کنارش باشه تا بتونم بهره کافی رو ببرم.   
    میخوام زبان برنامه نویسی ای که یاد میگیرم بعد ها (چندین سال بعد) بتونم با بهره گیری از همون زبان نرم افزار های کاربردی بسازم ...   
    نرم افزار های حسابداری ,نرم افزار های مدیریت ,و یا حتی تبدیل گفتار به نوشتار و ... .   
و یا مثلاً به بخش مدیریت سیستم های مدیریت محتوی به صورت آنلاین متّصل بشه ...
    اگر هم بتونم توی برنامه نویسی نرم افزار های تحت سیستم عامل های موبایل (اندروید و جاوا و...) کار کنم و نرم افزار درست کنم و ... .   
    به این سادگی که دارم اینجا میگم نمیتونم به همه این کار ها برسم و تلاش زیادی نیاز داره ولی میخوام یه زبان برنامه نویسی یاد بگیرم که بعداً در همین زمینه ها به دردم بخوره و استفاده کنم .   
    دوستان و اساتیدی که در این باره اطّلاعاتی دارند لطف کنند و من رو راهنمایی کنند و بگند که چه زبان برنامه نویسی ،خوب و جامع تر هست.   
   (چند نفری قبلاً به من گفتند که زبان c جامع تره ولی میخوام نظر شما دوستان رو هم بدونم.)   
    با زبان c فقط میشه نرم افزار هایی ساخت که در صفحات داس مانند اجرا بشوند یا میشه گسترشش هم داد ؟   
    میشم بنده رو در این زمینه راهنمایی کنید.   

تشکّر تصویر   
ارسال پست

بازگشت به “برنامه نويسي”