با عرض سلام و خسته نباشید
بنده میخام یک فایل را که یک مدل رفتاری جدید در پلکسیس وارد میکنه رو استفاده کنم و از اونجا که دانلودش کردم طرف گفته در مسیر برنامه کپی بشه
این فایلو هرکاریش میکنم نمیشه
برا پایان نامم خیلی خیلی واجبه
میخاستم ببینم شما دوستان میتونید کمکم کنید تا فایلارو بزارم؟
تبدیل و ویرایش فایل های dll
مدیران انجمن: athlon64x2, abbas.m.k, شوراي نظارت
-
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
-
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
Re: تبدیل و ویرایش فایل های dll
,
عنوان سوال شما با محتواي تاپيک چندان ارتباطي نداره، علاوه بر اين خود سوال شما هم براي من واضح نيست، شما يک فايل DLL داريد که در مسير مورد نظر کپي نميشه؟ يا اينکه کپي ميشه اما درست عمل نميکنه؟ در هر دو صورت لطفا کامل توضيح بديد موضوع چيه تا بهتر بشه بررسي کرد
عنوان سوال شما با محتواي تاپيک چندان ارتباطي نداره، علاوه بر اين خود سوال شما هم براي من واضح نيست، شما يک فايل DLL داريد که در مسير مورد نظر کپي نميشه؟ يا اينکه کپي ميشه اما درست عمل نميکنه؟ در هر دو صورت لطفا کامل توضيح بديد موضوع چيه تا بهتر بشه بررسي کرد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد