برنامه محاسباتی عدد پی
مدیران انجمن: athlon64x2, abbas.m.k, شوراي نظارت
برنامه محاسباتی عدد پی
من میخوام برنامه محاسباتی عدد پی رو بنویسم با چه برنامه هایی میشه این کار رو انجام داد . ایا با c++میشه این برنامه رو نوشت
Re: برنامه محاسباتی عدد پی
واقعیت اینکه من برای محاسبه عدد پی یه روش کشف کردم.خواستم برم دانشگاه تربیت مدرس از استاد های ریاضی اونجا بپرسم روشی که من کشف کردم چیز جدیدی هست یا نه .چون من دانشجوی اونجا نبودم به من اجازه ورود ندادند و حالا قصد دارم این روش رو سیدی بزنم و تو ایران پخش کنم .البته یکی از چیزهای دیگه ای که من کشف کردم فرمولی برای محاسبه سینوس و کسینوس هر زاویه ای . حتی میتونم سینوس یک میلیاردم درجه را با دقت بالا محاسبه کنم . فقط دنبال یه برنامه نویس میگردم که من فرمول ها رو بهش یاد بدم و اون برنامه اش را بنویسد حتی بهش پول هم میدم.اگر کسی برنامه نوشتنش خوب هست اعلام امادگی کنه.
- محل اقامت: تبریز
- سپاسهای ارسالی: 1772 بار
- سپاسهای دریافتی: 846 بار
Re: برنامه محاسباتی عدد پی
behross نوشته شده:واقعیت اینکه من برای محاسبه عدد پی یه روش کشف کردم.خواستم برم دانشگاه تربیت مدرس از استاد های ریاضی اونجا بپرسم روشی که من کشف کردم چیز جدیدی هست یا نه .چون من دانشجوی اونجا نبودم به من اجازه ورود ندادند و حالا قصد دارم این روش رو سیدی بزنم و تو ایران پخش کنم .البته یکی از چیزهای دیگه ای که من کشف کردم فرمولی برای محاسبه سینوس و کسینوس هر زاویه ای . حتی میتونم سینوس یک میلیاردم درجه را با دقت بالا محاسبه کنم . فقط دنبال یه برنامه نویس میگردم که من فرمول ها رو بهش یاد بدم و اون برنامه اش را بنویسد حتی بهش پول هم میدم.اگر کسی برنامه نوشتنش خوب هست اعلام امادگی کنه.
با سلام
بهتره به سازمان ثبت اختراعات به آدرس
.ssaa.ir بخش مالکیت فکری
از تکراری نبودن فرمو مطمئن
قسمت کامنتتونو خیلی دوست داشتم(حتی بهش پول هم میدم)
حسابی تو این زمونه اگه کسی بدونه پول نداری و بهت سلام کرده
هم پس میگیره

خدا یاور بنده اش هست~ تا وقتی که بنده یاور برادرش باشه