سلام دوست گرامي
اينم برنامه شما البته با ساختاري که به نظر من شايد کمي بهتر باشه البته کاملا سليقه اي هست . ميتونيد اونو با کد قبلي مقايسه کنيد . در اينجا عملکرد برنام شما به دو کلاس تقسيم شده .
student که قابليت دريافت اطلاعات خودش و تعريف نحوه مقايسه بين اجزايي از جنس خودش رو داره
StudentS که يک ديناميک آرايه از student هست و توانايي سورت کردن جستجو کردن و نمايش ليست رو داره
فعلا seh و ... بهش اضافه نشد تا مقايسه با کد خودتون راحت تر باشه . در ضمن براي کمپايلش به يکي از نسخه هاي جديد stl نياز داريد (منظور از جديد يعني آخرينش که 97 هست!) . روي VC 6 و gcc 4.1.0 تست شده و بدون مشکله . به احتمال زياد روي بورلند سي حتي 5.02 کار نخواهد کرد بخاطر پشتياني بد بورلند از stl اما ميتونيد امتحان کنيد .
متاسفانه اديتور با حجم فايل مشکل داره و پيغام internal server error 500 ميده . البته سبب خير شد چون بايد 3 قسمت ميشد که من تصميم گرفته بودم براي راحتي مقايسه يک فايلشون کنم. حالا در 3 فايل تقديم ميشه .
پي نوشت: متاسفانه حتي با 3 يا 4 قسمت هم ارسال امکان پذير نشد و ظاهرا مشکل اصلي فقط در تابع main هست که آپلود آن سبب پيغام خطاي اديتور ميشود. مجموعه فايلها رو خدمت مدير محترم سايت ارسال ميکنم تا در صورت امکان اين محبت رو بکنند و به پست اضافه کنند. پيشاپيش از زحمتي که ايجاد ميشه عذر خواهي ميکنم
ارادتمند
نعيمي
Mahdi1944:
به درخواست شما کدهاي مربوطه به پست اضافه شد
[External Link Removed for Guests]
ممنون از زحمات شما دوست خوبم