مرا در مورد ارتباط برقرار كردن Access با vb ياري دهيد با تشكر
مدیران انجمن: athlon64x2, abbas.m.k, شوراي نظارت
-
مرا در مورد ارتباط برقرار كردن Access با vb ياري دهيد با تشكر
من مي خواهم برنامه اي با Access طراحي كنم و اون را با برنامه ويژوال بيسيك ربط دهم اگر زحمت نباشد نختصر برام بفرستيد
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
ahad-ahmadzadeh جان
منظور شما چه نوع ربطي هست؟ لطفا بيشتر توضيح بديد
منظور شما چه نوع ربطي هست؟ لطفا بيشتر توضيح بديد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- تماس:
ahad-ahmadzadeh جان
تا اونجايي که اطلاع دارم ديتابيس ها و اتصالات ايجاد شده در اکسس رو ميشه منتقل کرد و در VB استفاده کرد، اما در اين مورد فکر نميکنم امکانپذير باشه
تا اونجايي که اطلاع دارم ديتابيس ها و اتصالات ايجاد شده در اکسس رو ميشه منتقل کرد و در VB استفاده کرد، اما در اين مورد فکر نميکنم امکانپذير باشه
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
Mahdi1944Mahdi1944 نوشته شده:ahad-ahmadzadeh جان
سلام
شايد منظورش ديتابيس باشد چون من هم در همين مورد سوال داشتم ولي به جاي اكسس با sql server 2000 يك جدول ساختم و مي خواهم آن را به vb.net وصل كنم . ولي من ميتونم با استفاده از برنامه vb.net جدولي كه ساختم را مشاهده كنم اما سوال من اين است كه اگر من در يك فرم از برنامه vb.net يك text box گذاشتم و خواستم كه از طريق text box به جدولم ارتباط برقرار كنم چه كار بايد انجام دهم؟

- تماس:
nazaninam20 جان
منظورتون گرفتن اطلاعات از ديتابيس هست يا وارد کردن اطلاعات؟
در مورد اول که با همون قالب Select * form ..... ميتونيد اين کار رو انجام بديد و مقدار به دست اومده رو در قسمت text همين textbox قرار بديد
و اگر وارد کردن اطلاعات هست، بايد از دستورات post استفاده کنيد
منظورتون گرفتن اطلاعات از ديتابيس هست يا وارد کردن اطلاعات؟
در مورد اول که با همون قالب Select * form ..... ميتونيد اين کار رو انجام بديد و مقدار به دست اومده رو در قسمت text همين textbox قرار بديد
و اگر وارد کردن اطلاعات هست، بايد از دستورات post استفاده کنيد
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
با عرض سلام و خسته نباشيد من كاربر جديد هستم
در مورد ارتباط اكسس با vb حتما بايد از اكسس 2000 استفاده كنيد اگر هم از 2003 استفاده مي كنيد بايد آن را تبديل كرد كه براي vb شناخته شده باشد البته با خود اكسس 2003 مي توان آن را تبديل كرد.
راه حل 2) از خود vb مي توان براي ايجاد بانك اطلاعاتي استفاده كرد يا بانكهاي اطلاعاتي پويا(روي هر سيستم ديگري كار كند) Data Manager
در مورد ارتباط اكسس با vb حتما بايد از اكسس 2000 استفاده كنيد اگر هم از 2003 استفاده مي كنيد بايد آن را تبديل كرد كه براي vb شناخته شده باشد البته با خود اكسس 2003 مي توان آن را تبديل كرد.
راه حل 2) از خود vb مي توان براي ايجاد بانك اطلاعاتي استفاده كرد يا بانكهاي اطلاعاتي پويا(روي هر سيستم ديگري كار كند) Data Manager

-
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
Re: مرا در مورد ارتباط برقرار كردن Access با vb ياري دهيد با تشكر
ahad-ahmadzadeh نوشته شده:من مي خواهم برنامه اي با Access طراحي كنم و اون را با برنامه ويژوال بيسيك ربط دهم اگر زحمت نباشد نختصر برام بفرستيد
سلام دوست خوبم
برداشت من از سوال شما اينست که ميخواهيد يک access database application شامل جداول فرمها ريپورت ها فانکشن ها و ويو ها بسازيد (يا شايد اصلا برنامه آماده اي در دست داريد) و ميخواهيد آنرا در ويژوال بيسيک مورد استفاده قرار بديد . اگر چنين است راههاي بسيار زيادي پيش روي شماست که بستگي به نياز شما پيدا ميکنند .
آيا صرفا ميخواهيد application رو در اکسس لود کرده و استارت کنيد ؟ به اين شکل فرم ديفالت نمايش داده ميشه دقيقا مثل اينکه کاربر روي آيکون برنامه کليک دوبل کرده باشه
يا ميخواهيد فرمها و گزارشات رو مستقلا و برحسب نياز مورد استفاده قرار بديد ؟ بعنوان مثال فرمي رو نشون بديد براي ورود ديتا به بانک اطلاعاتي (به هيچ عنوان فرمهاي اکسس براي اينکار توصيه نميشه) يا گزارشات رو صدا بزنيد ؟ در اينصورت هم کار چندان سخت نيست و برحسب اينکه چقدر کنترل روي جزيئات ميخواهيد روشهاي متفاوتي داره .
اگر محبت کنيد و کمي بيشتر و واضح تر سوالتون رو مطرح کنيد و چه بهتر با ذکر يک مثال بيشتر ميشه راهنمايي کرد کما اينکه ممکنه برداشت من کاملا اشتباه باشه و در اينصورت جوابهاي دوستان که ارائه فرمودند مطمئنا کمک کننده هستند. در ضمن منظور شما از ويژوال بيسيک vb6 هست يا vb.net ?
ارادتمند
نعيمي
Re: مرا در مورد ارتباط برقرار كردن Access با vb ياري دهيد
سلام من با اکسس جدول کشیدم حالا میخوام به vb ربطشون بدم باید چیکار کنم.موضوعشم دفتر تلفن.تورو خدا بهم بگید خیلی فوری