اسمبلي و اجراي دستورات خط فرمان؟؟؟؟؟؟

در اين بخش مي‌توانيد به مباحث مربوط به انواع زبان هاي برنامه نويسي بپردازيد

مدیران انجمن: athlon64x2, abbas.m.k, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

اسمبلي و اجراي دستورات خط فرمان؟؟؟؟؟؟

پست توسط lo1024 »

سلام بچه ها خیلی ببخشید اینقدر پر رو هستم

من یک برنامه اسمبلی می خوام که مشخصات سخت افزاری رو برگردونه (خصوصا میزان رم رو)

یه برنامه میخوام که مشخصات بایوس رو بخونه همینطور اطلاعات توش رو در باره سخت افزار
اطلاعات بایوس از ادرس f000 به fffff ختم میشه اگه میشه برنامه تو ویندوز ایکس پی هم اجرا بشه

خواهش میکنم یک یا هر دوی این دوتا این پروجکت ها رو برام انجام بدین رو برام انجام بدین
پروجکت دلفی لنگ این برنامست ویلا نمره پایان ترمم می ماله جالبه استاده اصلا دلفی و اسمبلی درس نداده

ایا میشه با زبان اسمبلی برنامه ای نوشت که اين کامند ويندوز رو اجرا کنه و نتيجش رو که تو فايل pinfo.txt ريخته ميشه با اسمبلي نمايش بده خيلي ممنون
C:\WINDOWS\system32\Dxdiag.exe /t c:\pinfo.txt
يا

Dxdiag.exe /t c:\pinfo.txt

اگر اين اتفاق بيفته کل مشخصات سخت افزاري ويندوز نمايش پيدا ميکنه
و ديگه نيازي به برنامه هاي بالا ندارم :)

دوم اینکه اگر امکان بالا نیست اطلاعات سخت افزار رو از تو رجیستر بخونه (شاخه local machine)

مرگ و زندگی من بستگی داره تا دوشنبه مهلت دارم خداحافظ
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

اگه میشه برنامه تو ویندوز ایکس پی هم اجرا بشه

دوست عزیز، در ویندوزهای NT Base مثل XP شما نمی تونید از داخل ویندوز به سخت افزار دسترسی مستقیم داشته باشید، غیر از اینکه بخواید مستقیما برنامه Kernel Mode بنویسید که کلا یک بحث دیگه است. در این ویندوزها هر کاری که بخواید انجام بدید، باید از طریق یک یا چند API ویندوز باشه.
برای مورد شما -اطلاعات سخت افزاری - در ویندوز از مجموعه API های مربوط به WMI مخفف Windows Management Instrument استفاده میشه. خود WMI هم یک دیتابیس بزرگ هست که اطلاعات بسیار زیادی درباره سخت افزار، سیستم عامل و بطور کلی سیستم نگه داری میکنه. این اطلاعات در NameSpace ها مختلفی دسته بندی شدند. برای آشنایی بیشتر با WMI یا NameSpace های آن می تونید به MSDN مراجعه کنید.

پروجکت دلفی لنگ این برنامست ویلا نمره پایان ترمم می ماله

مشکل دلفی دارید یا اسمبلی؟! اگر تصور کردید برای دستیابی به مشخصات سخت افزار لزوما نیاز به اسمبلی دارید، تصورتان اشتباه هست.
New Member

پست توسط lo1024 »

سلام خيلي ممنون که جوابم رو داديد
بزاريد اينطور بگ م که استادم يک پرو÷ه دلفي با يک پرو÷ه اسمبلي داده که اگه يکيش رو انجام ندام نمره جفتش مي پره اين درسم برنامه نويسي سيستم عامل هست که استادش کل ترم پيچونده چون من زياد گير دادم که چرا مي پيچوني
اين دو تا پرو÷ه رو يک جا به من داد
عرضم به حضور شما که گرفتن اطلاعات سخت افزاري با دلفي شايد 10 خط هم نشه اگه مي شه يک برنامه با اسميلي بهم بديد که اطلاعات سخت افزاري رو بده يا بهم ياد بدين که چطور تو اسمبلي از api استفاده کنم خصوصا تابع getsysteminfo
.............
خودم تونستم با اسمبلي Dxdiag.exe رو اجرا کنم ولي وقتي با موبايل استاد تماس گرفتم گفت قبول نمي که
حالا کسي اگه کد برنامه مشخصات سخت افزاري رو براي داس 16 بيتم داره مرحمت کنه ممنون ميشم باز هم بابت اينکه دير پاسخ رو خوندم متاسفم
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

بزاريد اينطور بگ م که استادم يک پرو÷ه دلفي با يک پرو÷ه اسمبلي داده که اگه يکيش رو انجام ندام نمره جفتش مي پره اين درسم برنامه نويسي سيستم عامل هست که استادش کل ترم پيچونده چون من زياد گير دادم که چرا مي پيچوني

دلفی برای سیستم عامل؟! خود دلفی یک نرم افزار تحت ویندوز هست که می تونه نرم افزارهای تحت ویندوز یا لینوکس تولید کنه، استاد شما چطور انتظار داره که از دلفی برای توسعه سیستم عامل استفاده کنید؟!!

ياد بدين که چطور تو اسمبلي از api استفاده کنم

[External Link Removed for Guests]
لینک بالا در این زمینه آموزش میده. اگر به صفحه اصلی سایت هم مراجعه کنید، ابزارهایی برای برنامه نویسی اسمبلی تحت Win32 معرفی میکنه.
ارسال پست

بازگشت به “برنامه نويسي”