سلام
می خوام بدونم که برای نوشتن یک برنامه keyloger فقط از زیان اسمبلی استفاده میشه یا با یک زبان دیگه هم میشه این کار رو کرد؟
وقتی سستی در من رسوب میکند ریاضیات اسید است. جواد وحیدی
به کمک يک برنامه نويس key loger نياز دارم
مدیران انجمن: athlon64x2, abbas.m.k, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 300 بار
- سپاسهای دریافتی: 1161 بار
نه، از هر زبانی که بشه باهاش DLL ساخت و به APIهای ویندوز دسترسی داشت،می تونید استفاده کنید.
برای اینکار در واقع یک Global Keyboard Hook می نویسند. در این صورت، هر زمان که کلیدی فشرده بشه، ویندوز تابع شما که در یک DLL نوشته شده را فراخوانی میکنه و مقدار کلید فشرده شده را به آن ارسال میکنه. می تونید درباره Windows Global Hook توی اینترنت تحقیق کنید.
برای اینکار در واقع یک Global Keyboard Hook می نویسند. در این صورت، هر زمان که کلیدی فشرده بشه، ویندوز تابع شما که در یک DLL نوشته شده را فراخوانی میکنه و مقدار کلید فشرده شده را به آن ارسال میکنه. می تونید درباره Windows Global Hook توی اینترنت تحقیق کنید.
-
- سپاسهای ارسالی: 77 بار
- سپاسهای دریافتی: 5 بار
Frogfoot جان از شما به خاطر جواب تشکر ميکنم اما من خيلي بيشتر در مورد اين موضوع نياز به کمک دارم
من نياز به يه برنامه key loger نوشته شده دارم تا راحتر با مقايسه اون بتونم موفق به نوشتنش شوم.
اينو از کجا بايد گير بيارم اگه جايي سراغ داريد که اينو ميتونم از اون جا بگيرم لطفا به من بگيد چون خيلي اين موضوع فکرمو مشغول کرده /؟
--------------------------------------------------------------------------------
همه عالم تن است و ایران دل نیست گوینده زین قیاس خجل
چونکه ایران - دل زمین باشد دل ز تن - به بود یقین
- حکیم نظامی گنجوی - هفت پیکر
--------------------------------------------------------------------------------
من نياز به يه برنامه key loger نوشته شده دارم تا راحتر با مقايسه اون بتونم موفق به نوشتنش شوم.
اينو از کجا بايد گير بيارم اگه جايي سراغ داريد که اينو ميتونم از اون جا بگيرم لطفا به من بگيد چون خيلي اين موضوع فکرمو مشغول کرده /؟
همه عالم تن است و ایران دل نیست گوینده زین قیاس خجل
چونکه ایران - دل زمین باشد دل ز تن - به بود یقین
- حکیم نظامی گنجوی - هفت پیکر
-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
rayneso, جان
من آخرين بار از اين سايت يه کيلاگر گرفتم....
يه سر بزني بدک نيست.......
البته خودت مي دوني که به هر وبلاگي نميشه اعتماد کرد.......
به هر حال همه چيش پاي خودت
من آخرين بار از اين سايت يه کيلاگر گرفتم....
يه سر بزني بدک نيست.......
البته خودت مي دوني که به هر وبلاگي نميشه اعتماد کرد.......
به هر حال همه چيش پاي خودت

«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»