در اخرين گناه نقش متفاوتي بازي كردم

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث فيلم و سينما به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

در اخرين گناه نقش متفاوتي بازي كردم

پست توسط Leila »

خبرگزاري فارس:مينا لاكاني با بيان اينكه در «آخرين گناه» نقش متفاوتي بازي كردم،گفت: مجموعه آخرين گناه كاري است كه احساس مي‌كنم پاسخ خوبي به نيازهاي ديني مردم داده است.

مينا لاكاني، بازيگر نقش رؤيا در سريال آخرين گناه در نشستي كه خبرگزاري فارس با حضور عوامل اين سريال در محل فيلمبرداري آن برگزاركرد، گفت: همين كه شما دست به انجام كاري مي‌زنيد كه تا حال انجام نشده است و اصلا نمي‌دانيد پايان و نتيجه آن چه مي‌شود جاي تبريك دارد.
وي در ادامه درباره نقش خود و نحوه پذيرفتن آن توضيح داد: براي اولين بار نقشي به من پيشنهاد شده بود كه نامش نقش منفي بود و زماني كه آقاي سهيلي‌زاده مرا دعوت كردند و قصه‌اي كلي از اين نقش به من گفتند از آن استقبال كردم چرا كه آن را دوست داشتم و مي‌خواستم در نقشي متفاوت بازي كنم.
وي در ادامه افزود: وقتي هم كه پنج يا شش قسمت اول سناريو را خواندم چيز زيادي در شخصيت رؤيا نديدم كه بخواهم تلاش مضاعفي براي رسيدن به اين نقش بكنم. حتي آقاي سهيلي‌زاده يادشان هست كه من آنقدر مضطرب شده بودم كه با تمام علاقه‌اي كه به گروه و كار داشتم تا مرحله انصراف از كار پيش رفتم ولي از آنجايي‌كه به آقاي سهيلي‌زاده اعتماد داشتم و مي‌دانستم كه كار با او براي بازيگر خوب است جلو آمدم و خواستم كه رؤيا را پيدا كنم.
لاكاني در ادامه گفت: روز اول وقتي كه كار شروع شد خيلي استرس داشتم چون هنوز رويا را در ذهنم تجسم نكرده بودم اين در حالي است كه من از آن دسته بازيگراني هستم كه بايد حتما نقش را در ذهن خود ببينم و تاوقتي كه اين اتفاق نيافتاده نمي‌دانم بايد جلوي دوربين چكار كنم و يادم هست كه دومين روز فيلمبرداري از ظهر به بعد رويا را ديدم و از لحظه‌اي هم كه ديدم اضطراب و استرسم كمتر شدو توانستم كارم را به خوبي انجام بدهم.
وي در ادامه اظهار داشت: رويا شخصيتي بود كه به هيچ ربطي به خود شخصيت من نداشت من در ساير نقشهايي كه بازي كرده ام سعي مي‌كردم از خيلي چيزهاي دروني خود وام بگيرم تا به نقش نزديك شوم ولي رويا هيچ شباهتي به مينا لاكاني نداشت و اين برايم خيلي جذاب بود و كمك كرد كه حس‌هاي جديدي درخودتجربه كنم.
لاكاني در ادامه افزود: كاراكتر رؤيا از نظر من به لحاظ جنس بازي و هم به لحاظ باور تماشاچي بسيار پيچيده بود وحسني هم كه داشت اين بود كه قرار بود من جاهاي براي بازيگر مقابل به لحاظ قصه نقش ديگري را بازي كنم و بازتابش براي بيننده چيز ديگري باشد و به اصطلاح بازي در بازي داشته باشم كه گاهي از اين نكته وام مي‌گرفتم واز همه مهم تر چند حس را بايد به بيننده القامي‌كردم و نوع ارتباط پرسوناژ‌هاي مختلف قصه ويژگي‌ها و پيچيدگي‌هاي خاصي داشت.
وي در ادامه درباره زماني كه براي رسيدن به نقش رويا صرف كرده است گفت: من نمي‌گويم كه در اين كار خيلي تلاش كردم و زمان زيادي صرف كردم، من زحمت خود راكشيدم چون همه گروه زحمت مي‌كشيد و بازتاب اين زحمت بايد از ما كه بازيگر قصه بوديم ديده مي‌شد.تنها چيزي كه برايم جالب بود اين بود كه من خيلي خلاقانه بااين نقش برخورد كردم و فكر مي‌كنم ديگر دوستان هم همين اتفاق برايشان افتاد و اين به خاطر ارتباط خوبي بود كه با آقاي سهيلي‌زاده داشتيم، ايشان كدهاي خيلي خوبي در باره نقش‌ها مي‌دهد و به نظرم تلاشي كه كردم جواب داده و از وقتي كه نقش رويا را در ذهن خودديدم همه چيز خود به خود اتفاق افتاد،گاهي جنس صدا عوض مي شود گاهي جنس صدا عوض شد، گاهي هيجان و رفتار بدني و يا نگاه عوض شد و اينها همه خود به خود در جهت رسيدن به نقش تجربه خوبي بود.
وي در ادامه درباره بخش‌هاي تروكاژمجموعه وترفندهاي تصويري كه در آن استفاده شده گفت: بحث جلوه‌هاي ويژه در اين مجموعه، مقوله جديدي است. ما در كشوري زندگي مي‌كنيم كه هنوز به جايگاه كشورهاي پيشرفته در زمينه تكنولوژي تروكاژ نرسيد‌ه‌ايم. ولي اين بدعتي درتلويزيون ايران بودكه حركت بزرگي محسوب مي شود واگر اين گروه و تيم فرصت بيشتري داشتند نتيجه كار بهتر از اين ارايه ميشد.
بازيگر نقش رويا در سريال آخرين گناه درباره نقدهايي كه بر اين مجموعه شده بود نيز گفت:نمي‌دانم چرا هر زمان هر كس دست به كار جديدي مي‌زند كه حرفي براي گفتن دارد،دوستان به ويژه همكاران آن كار را مي‌كوبند. در صورتي‌كه ما در جامعه‌ هنري زندگي مي‌كنيم كه همه نگاه هاي واقع بينانه اي نسبت به ماجرا ندارند. كار آخرين گناه به نظر من كاري است كه وقتي از بيرون به آن نگاه مي‌كنم ، پاسخ خوبي به نيازهاي ديني مردم داده است و اگر كارهاي اين دستي نه به معناي صوري و ظاهري بهترتشويق شوند ما در فيلمها و سريالهاي خود رشد چشمگيري خواهيم داشت.
وي در پايان گفت: آخرين گناه حركت خوبي را آغاز كرد كه شايد بعدها همان گروه‌هايي كه اين كار را مورد شماتت قرار دادند دست به اين كار بزنند و رشد يافته‌تر آن را انجام بدهند پس اقدام اول قدم درستي بوده است.
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

Leila, جان

جالب بود :) :)
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “فيلم و سينما”