جستجوی نام فیلم

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث فيلم و سينما به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4734 بار
سپاس‌های دریافتی: 7035 بار

Re: جستجوی نام فیلم

پست توسط bamn »

oweiys نوشته شده: سه‌شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۷, ۷:۱۲ ب.ظ
fjfj2436 نوشته شده: یک‌شنبه ۹ دی ۱۳۹۷, ۸:۱۴ ب.ظسلام
سال ۸۷ یا ۸۸ چند دقیقه آخریک فیلم رو تو ماهواره دیدم که اسمشو نمیدونم ( یه مرد همراه خانواده اش از موجود خطرناکی فرار کرده بود و خارج از شهر سوار ماشین بودن مرد اول بچه ها و پدر و مادر و همسرش رو با تفنگ کشت و بعد وقتی میخواست خودش رو بکشه صداهایی شنید و بعد دید ارتش اون موجود رو دستگیر کرده و به همراه مردمی که نجات پیدا کردن دارن از شهر خارج میشن) لطفا اگر کسی اسم فیلم رو میدونه بهم بگه.
 ( The Mist)

topic-t119944-72.html 
دوست عزیز فکر نمی کنم منظور آن دوستمان فیلم مه باشد ، چون تا جایی که به یاد دارم در آخر فیلم مه شخصیت اصلی پسرش را کشت اما دیگر گلوله ایی برای کشتن خودش نداشت و جهان هم سقوط کرده بود!

شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

New Member

پست توسط Reza968584747 »

سلام یه فیلم هست که در آن یه آینه وجود دارد که از آن وارد دنیای دیه میشن و در این فیلم لوبیای سحرآمیز و موجودات عجیبی هستن یه فیلم فانتزی هست
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط bamn »

Reza968584747 نوشته شده: چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۷, ۱۲:۱۹ ق.ظسلام یه فیلم هست که در آن یه آینه وجود دارد که از آن وارد دنیای دیه میشن و در این فیلم لوبیای سحرآمیز و موجودات عجیبی هستن یه فیلم فانتزی هست
فیلم با این موضوع زیاد بوده است . لطفاً بیشتر راهنمایی کنید . مثلاً درباره شخصیت اصلی بیشتر توضیح دهید .

صلوات

New Member

پست توسط AqayariMitra »

سلام من دنبال فیلمی میگردم که ۱۰سال پیش دیدم داستانش درمورد دختری بچه ای که وقتی کوچیک بود تو شهرشون ویروسی پخش میشه و کسانی که بیمار نبودن داشتن با هلیکوپتر فرار میکردن که مادر این دختر دخترشو به یکی از سربازا میده ودختره هم یک چشمش شلیک شده بود بعد که دختره بزرگ میشه با یک گروه بر میگرده دنبال مادر...
New Member

پست توسط فاطمه 5667 »

ترمیناتور نوشته شده: پنج‌شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۵, ۱:۴۲ ق.ظ سلام من به دنبال فیلمی هستم با داستان زوجی در حال طلاق که مرد اتشنشان است اما با گرفتن کتابی از پدرش که تکالیفی برای او در رابطه همسرش معین کرده پس از چهل روز دوباره همسرش را عاشق خودش میکند.
منم دنبال این فیلم میگردم اسم مرده کالین واسم زنه کاترین ولی اسم فیلمونمیدونم
New Member
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط tsilv3r »

سلام وقت بخیر
دنبال یه فیلم ایرانی قدیمی هستم، 
داستانش درباره یه یتیم خانه بودش که بچه هاش کارهای خنده داری انجام میدادن و حرص مسئولشون رو درمیاوردن، 
توی یه تیکش یادمه این شعرو برای یه آقایی که مهمون خیلی مهمی بود میخوندن:
از همه بهتر آقای باقری
طلا و گوهر آقای باقری
میشینم بر سر راهت بیایی آقای باقری
شمع و پروانه سوسن و صنوبر آقای باقری :::P
ممنون میشم اگه میدونین اسمشو راهنماییم کنین
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط bamn »

با سلام .

دوستان بنده هیچکدام از موارد مطرح شده اخیر را ندیده ام! اما خدمت جناب seyedy عرض کنم که شما تا به حال چندین بار درباره این فیلم پرسیده اید . خوشبختانه تا حالا ندیده ام! بقیه دوستان هم اگر دیده بودند تا به حال جواب شما را داده بودند . پس لطفاً دیگر درباره این فیلم نپرسید! چون تعدد استفاده از کلمات خاص در متن یک سایت ممکن است باعث اختلال در دسترسی به آن سایت شود .

صلوات

New Member

پست توسط 4221577 »

hassan mehdi نوشته شده: دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳, ۱۱:۵۲ ب.ظ پروفسور بالتازار     :L:L :L:L :L:L باسلام خدمت مدیر سایت وتمامی اعضاي سایت
تقریبا بیشتر از 10 سال پیش از شبکه دو فیلم داستانی راجب شخصی که نمایشگاه اتومبیل داشت دوستانش به او حسد میکنند و او را معتاد میکنند وزندگیش کلا" نابود میشه . فکر کنم این فیلم را در اصفهان بازی کرده بودند . و شاید هم اسم فیلم کلاغها نام داشت . لطفا" مرا در این مورد راهنمایی نمایید . با تشکر

New Member

پست توسط negarrrrrr »

سلام یه فیلمی هست دنبالش میگردم . لطفت اگه کسی میدونه بگه . ممنون
اول فیلم یکی ارباب رعد و برقه از دریا میاد بیرون با یکی تو زمین صحبت میکنه بعد این پسره نمیدونه که این باباشه خلاصه اینو میبرن یه جای دیگه که اونجا که مثله یه جنگل مانند بوده اموزشش میدن . بعد همه اینا ، میخوان برن یکیو بکشن که باید یه درو باز کنن . برای باز کردنه این در باید 3 تا مروارید سفید پیدا کنن که هر کردوم از اینا مزواریدا دسته یه هیولاست .که یکسشئن یه قدرتی داره که اینه که تو چشمتش نگاه کنی سنگ میشی بعد مثلت ظرف میره بجنگه باهاش یه هیینه برمیداره از تو ایینه نگاش میکنه که سنگ نشه :razz: :razz:
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط bamn »

negarrrrrr نوشته شده: جمعه ۷ تیر ۱۳۹۸, ۷:۰۸ ب.ظ سلام یه فیلمی هست دنبالش میگردم . لطفت اگه کسی میدونه بگه . ممنون
اول فیلم یکی ارباب رعد و برقه از دریا میاد بیرون با یکی تو زمین صحبت میکنه بعد این پسره نمیدونه که این باباشه خلاصه اینو میبرن یه جای دیگه که اونجا که مثله یه جنگل مانند بوده اموزشش میدن . بعد همه اینا ، میخوان برن یکیو بکشن که باید یه درو باز کنن . برای باز کردنه این در باید 3 تا مروارید سفید پیدا کنن که هر کردوم از اینا مزواریدا دسته یه هیولاست .که یکسشئن یه قدرتی داره که اینه که تو چشمتش نگاه کنی سنگ میشی بعد مثلت ظرف میره بجنگه باهاش یه هیینه برمیداره از تو ایینه نگاش میکنه که سنگ نشه :razz: :razz:
با سلام .

فیلم مورد نظر شما " پرسی جکسون و المپ نشین ها : دزد صاعقه " (Percy Jackson & the Olympians : The Lightning Thief) محصول 2010 آمریکا به کارگردانی کریس کلمبوس (سازنده فیلم تنها در خانه) و بازی لوگان لرمن می باشد . این فیلم براساس رمانی به همین نام نوشته ریک ریوردن (که در ایران هم ترجمه و چاپ شده است) ساخته شده و دنباله آن به نام " پرسی جکسون و المپ نشین ها : دریای هیولاها " هم در سال 2013 اکران گردید اما به دلیل شکست در گیشه آمریکا ساخت دنباله های بیشتر بر آن منتفی گردید .

صلوات

New Member

پست توسط negagoli »

سلام دوستان یه فیلمی هست که دنبالش میگردم . اگه کسی میدونه بگه خیلی ممنون میشم .
یه فیلمی قدیمیه حوالیه 2005 تا 2010 فکر میکنم که ژاپنی یا چینی یا کره ای باشه .
داستانش اینجوریه که یه اموزشگاه رزمی هست که یه لباس مخصوص دارن که لباس شمشیرئ و خنجرو نانچیکو و اینجور چیزا داره . لباسه خیلی خفنه . یکی اخر فیلم این لباس رو میپوشه میره یکی رو میکشه .
یه سکانسشم هست که یه گروه مافیا هستن داغ میزارن رو سینه بقیه ، بعد یکی که خیی حرکات رزمی بلده میره یه جایی همشونو میزنه .
اخر فیلمم یه دختر داره میمیره که زهر خورده فکر کنم ، بعد یه پسره بقلش میکنه ته شمشیرو باز میکنه از توش پادزهر در میاره میده به دختره
خیلی ممنونتصویرتصویرتصویر
New Member

پست توسط Hosein1224 »

سلام دوستان دنبال یه فیلم میگردم که خیلی قدیمیه حدودا برای سال ۱۳۶۳ یا ۱۳۶۴ هست فیلم رزمی هست که اسم نقش اصلی "لی" بود و با "شال" مبارزه میکرد خواهش میکنم کمکم کنید خیلی فیلم قشنگی بود
ارسال پست

بازگشت به “فيلم و سينما”