کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی
مدیر انجمن: شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
Re: کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی
کمک در مورد نام فیلم ،محمد علی کرمی موضوع :سلام، یک فیلم، قدیمی ترسناک هست، چند نفر هستن میرن، داخل یک قصر یا قلعه، یک روح داخل قصر هست، به هیچ عنوان اجازه، بیرون آمدن، از قصر رو به آدما نمیده، یکیشون هم که از قصر بیرون میره، همون لحضه، تو زمین فرو میره، اسم فیلم رو میخواستم، ممنون.فیلمه برای حدود ۵۰ سال پیش هست.////////////سلام، اینم یک فیلم دیگه ای که میخوام، لطف کنید اسم هر کدامش رو میدونستنید،بهم بگید، ممنون.به خاطر خدا،اگه کسی اسم فیلم رو میدونه، بگه، ممنون، میشم، چند نفر برای دزدیدن طلا، به یک جایی زیر زمین مثل سرداب، رفتن، که چندین تا راه مختلف داشت، کلی طلا اونجا بود، ولی، ارواحی از طلاها محافظت میکردن،آخر کار هم این آدما وقتی فهمیدن،بردن طلا به قیمت جونشون تموم میشه، طلاها رو نبردن، ولی فقط یکیشون که اول کار، یک دونه طلا تو جیبش بود، حواسش نبود، که طلا رو زمین بزاره، آخر هم ارواح اومدن، دختره، رو بردن،یعنی دونستن اسم، فیلمه شده، از محالات زندگی من.ممنون میشم اگه کسی، اسمش رو میدونه،بهم بگه،ممنون از همتون.این فیلم جدیدتر هست، فیلم دومی هم ترسناک هست.
سلام دوستان عزیز اسم یه فیلمو میخواستم ازتون بپرسم ک تو این فیلم دو تا دوست ک یکیشون چاق و موهاش فر فریه و یکی شونم لاغر و قد بلند با یه ماشن وانت شاسی بلند دارن میرن یجایی ک قرار فردای اون روز دوست ک لاغر عروسی کنه بین راه اون یکی دوسته سیم باطری رو مبکنه ک ماشین روشن نشه تا با دوستش بیشتر حرف بزنه و یکم دست ب سرش کنه ک بعد از اینکه بار اول دوستش میفهمه قضیه چیه بست باطری رو میزنن بار دوم واقعا ماشین روشن نمیشه موندن وسط یه ییایون یرهوت ک نه انتن میده گوشیاشون ن چیزی ن اب دارن ن غذا این وسط دعواشون میشه همدیگرو ب قصد مرگ میزنن ....... فقط شمارا بخدا کسی میدونه اسمشو بگه راستی فکر کنم بازیگراش بازگیرای فیلم هنگوور باشن منتظر جوابتونم مرسی
من خیلی سال پیش ی فیلمی دیدم ی گوی سیاه تو ی اتاقی بود بعد ی سری ادم انتخاب میشد بعد اون گوی سیاه بهشون هر مرحله ی غوال میداد تا نمیکشتنش نمیرفتن پیش گوی تا غول بعدیو بده و بازی تموم بشه یادمه ی نوه و مادربزگم تو بازی بودن.
لطفاااااا اسمشو بگییییید =((((
لطفاااااا اسمشو بگییییید =((((
- سپاسهای ارسالی: 4792 بار
- سپاسهای دریافتی: 7085 بار
*amin 180 نوشته شده: دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷, ۶:۱۱ ب.ظ دوستان عزیز اسم یه فیلمو میخواستم ازتون بپرسم ک تو این فیلم دو تا دوست ک یکیشون چاق و موهاش فر فریه و یکی شونم لاغر و قد بلند با یه ماشن وانت شاسی بلند دارن میرن یجایی ک قرار فردای اون روز دوست ک لاغر عروسی کنه بین راه اون یکی دوسته سیم باطری رو مبکنه ک ماشین روشن نشه تا با دوستش بیشتر حرف بزنه و یکم دست ب سرش کنه ک بعد از اینکه بار اول دوستش میفهمه قضیه چیه بست باطری رو میزنن بار دوم واقعا ماشین روشن نمیشه موندن وسط یه ییایون یرهوت ک نه انتن میده گوشیاشون ن چیزی ن اب دارن ن غذا این وسط دعواشون میشه همدیگرو ب قصد مرگ میزنن ....... فقط شمارا بخدا کسی میدونه اسمشو بگه راستی فکر کنم بازیگراش بازگیرای فیلم هنگوور باشن منتظر جوابتونم
با سلام . بنده فیلم مورد نظر شما را ندیده ام اما فکر هم نمی کنم بازیگران اصلی فیلم خماری یا به قول شما هنگوور در آن بازی کرده باشند چون در کارنامه این بازیگران فقط یک فیلم جاده ایی با موضوعی تقریباً مشابه دیده می شود به نام موعد مقرر (Due Date) با بازی زک گالینفاکس و رابرت داونی جونیور که البته در جزییات تفاوت های زیادی با توضیحات شما دارد .
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان
صلوات
صلوات
-
سلام من یه کلیپ تو اینستاگرام دیدم که مربوط به یه فیلم بود موضوعش هم درمورد دختر پسری بود که عاشق هم بودند اما پدر دختره به دلیل فقیر بودن پسر دخترشو میده به کس دیگه و خوشبخت نمیشه چند سال بعد دختر که تو خونه پدرش سرگرم کار بود ناگهان پسری که دوستش داشت و تو تلویزیون میبینه که معروف شده
این فیلم ایرانی نبود خیلی دوست دارم اسمشو پیدا کنم ممنون میشم کمک کنید
این فیلم ایرانی نبود خیلی دوست دارم اسمشو پیدا کنم ممنون میشم کمک کنید
سلام به همه دوستان
من یه فیلمی رو خیلی وقت پیش تو تلوزیون دیدم داستانش هم این بود که یه پدر و دختر کوچکش که فراری بودن با یه مردی آشنا میشن بعد اونا تغییر قیافه میدن یعنی اون مرده میشه شوهر پدر این دختر خودشو شبیه زنا میکنه و میشه زن و دخترش هم شبیه پسر و بعد هم با یه ماشین شهر به شهر میرن موضوعش هم کمدی بود فکر کنم.
اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.
من یه فیلمی رو خیلی وقت پیش تو تلوزیون دیدم داستانش هم این بود که یه پدر و دختر کوچکش که فراری بودن با یه مردی آشنا میشن بعد اونا تغییر قیافه میدن یعنی اون مرده میشه شوهر پدر این دختر خودشو شبیه زنا میکنه و میشه زن و دخترش هم شبیه پسر و بعد هم با یه ماشین شهر به شهر میرن موضوعش هم کمدی بود فکر کنم.
- سپاسهای ارسالی: 26 بار
- سپاسهای دریافتی: 77 بار
یک فیلم هندی با این مضمون به نام Bajrangi baharajan هست که از تلویزیون خودمان با نام شاهدا پخش شدهNavid575 نوشته شده: دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷, ۱۱:۲۶ ب.ظسلام به همه دوستان
چو ايران نباشد تن من مباد بدين بوم و بر زنده يك تن مباد
Shanay نوشته شده: شنبه ۳ آذر ۱۳۹۷, ۹:۴۶ ق.ظ با سلام خدمت مدیر گروه...ممنون ک تمام تلاشتون رو میکنید برای پیدا کردن اسم فیلم...من چندین سایت رفتم برای پیدا کردن اسم فیلمم ولی اینجا بهترینه...
من یه فیلم کره ای یا ژاپنی اینطورا دیدم...دو تا خواهر بودند ک یه سری آدم رو میکشتند...خواهر بزرگه میکشت و خواهر کوچیکه از طریق ماهواره و گوشی کمکش میکرد...صحنه اول فیلم خواهر بزرگه وارد ی شرکت میشه و عینکشو رو میز یارو میذاره و اون مرده با گازی ک از عینک پخش میشه میمیره...آخر فیلم خواهر بزرگه رو میکشن و خواهر کوجیکه با کمک دختر پلیسی که دنبالشونن میره سراغ اون آدما تا انتقام خواهرشو بگیره....
ممنون میشم پاسخ بدید...خیلی دنبالشم...
سلام..این فیلم که دوتاخواهر فرمودی رو منم اسمش خیلی فشاربخودم اوردم ولی پیدانتونستم بکنم که یک کمکی کرده باشم...نمیدونم یک جمله مثل فرشته شاید تواسمش بود البتهدفکرکنم...به هرحال اگر پیداکردید به ما هم اسمشوبگید ممنون میشم..موفق باشید
سلام اسم فیلمی خارجی را میخواهم فیلمش کمدی و فوق العاده خنده دار که مرده توسط یه پیرمرد مو بلند آموزش میبینه و خیلی قوی میشه چون قراره بره زندان در انجا در محوطه زندان با مرد سیاه پوست دعوا میکنه و دو انگشت اونو به عقب میشکنه دیگه چیزی ازش یادم نیست خواهشن کمکم کنید ممنونم از سایت خوبتون 

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
مدتها پیش (سال 1372 یا 1373) تلویزیون فیلم فرانسوی را نشان داد که مدتهاست دنبال آن میگردم. ماجرای فیلم در مورد گروههای تبهکار فرانسوی بود. شخصیت اصلی فیلم فانتو نام داشت (یه بازیگر قدبلند با موهای سیاه تا حدی مجعد، که قیافه اش کمی به بیک ایمانوردی شباهت داشت). این فیلم با نام "مردان" از تلویزیون پخش شد. متاسفانه نتوانستم آن را پیدا کنم. در فیلم فانتو تعدادی از تبهکاران دشمن را می کشد اما در نهایت به دلیل جلب توجه پلیس به زد وخوردهای بین گروهی که فانتو هم در آن درگیر بود؛ سران باندهای تبهکاری تصمیم به قتل او می گیرند.. این دیالوگ به طور دقیق در خاطرم مانده "فانتو دیگه بوی لش میده". در نهایت او توسط یکی از دوستان (شاید فامیلش، یک مرد کوتاهتر از خودش) با گلوله از پشت در یک بندر (احتمالاً مارسی) کشته میشود. فانتو قبل از مرگ با خائن حرف میزند. او می داند که مرد خائن برای کشتن او آمده است. آن مرد فانتو را از پشت با گلوله می زند. در آخر فیلم پس از چند سال که قاتل فانتو (خائن) با لباس کشیش از کلیسا خارج می شود توسط دو مرد جوان موتورسوار به رگبار بسته می شود.
- سپاسهای ارسالی: 26 بار
- سپاسهای دریافتی: 77 بار
نام فیلم "مردان" به فرانسه "Les Hommes" اثر دانیل وینه سال 1973 و بابازی Michel Constantin در نقش فانتوaliestadi نوشته شده: پنجشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۷, ۱۰:۱۰ ب.ظمدتها پیش (سال 1372 یا 1373) تلویزیون فیلم فرانسوی را نشان داد که مدتهاست دنبال آن میگردم. ماجرای فیلم در مورد گروههای تبهکار فرانسوی بود. شخصیت اصلی فیلم فانتو نام داشت (یه بازیگر قدبلند با موهای سیاه تا حدی ، که قیافه اش کمی به بیک ایمانوردی شباهت داشت). این فیلم با نام "مردان" از تلویزیون پخش شد. متاسفانه نتوانستم آن را پیدا کنم. در فیلم فانتو تعدادی از تبهکاران دشمن را می کشد اما در نهایت به دلیل جلب توجه پلیس به زد وخوردهای بین گروهی که فانتو هم در آن درگیر بود؛ سران باندهای تبهکاری تصمیم به قتل او می گیرند. . این دیالوگ به طور دقیق در خاطرم مانده "فانتو دیگه بوی لش میده". در نهایت او توسط یکی از دوستان (شاید فامیلش، یک مرد کوتاهتر از خودش) با گلوله از پشت در یک بندر (احتمالاً مارسی) کشته میشود. فانتو قبل از مرگ با خائن حرف میزند. او می داند که مرد خائن برای کشتن او آمده است. آن مرد فانتو را از پشت با گلوله می زند. در آخر فیلم پس از چند سال که قاتل فانتو (خائن) با لباس کشیش از کلیسا خارج می شود توسط دو مرد جوان موتورسوار به رگبار بسته می شود.
چو ايران نباشد تن من مباد بدين بوم و بر زنده يك تن مباد
-
سلام خيلي وقت پيش يه فيلم بر اساس واقعيت ديدم كه يه پسره بخاطر مشكل رواني مادرش مجبور شد بره يتيمخونه بعد خودش به يه خانواده اي درخاست داد و اون خانواده اونو به فرزندي قبول كردنو پسره با اين شرايط تونست تو هاروارد پزشكي قبول شه و مدركشو بگيره