کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی
مدیر انجمن: شوراي نظارت
Re: کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی
من دنبال یه فیلم تاریخی هستم که بازیگرای هندی زیادی داشت که پادشاه دستور میده که تمام دخترای شهرو به قصر بیارن تا برای خودش همسری انتخاب کنه که یه دخترو بزور میارن که نمیخواسته بیاد بعد همه ی دخترارو میبرن تو یه اتاق پر جواهر تابرای خودشون جواهر انتخاب کنن همه ی دخترا یه عالمه برای خودش جواهرات برمیدارن ولی این دختره هیچی برنمیداره فک کنم خودش یه گردنبند داشت که ازش گرفته بودن میگه گردنبند خودمو بهم بدین که شکل کریستال بود اخرشم با پادشاهه همین دختره ازدواج میکنه.
-
سلام من دنبال یه فیلم که در سبک اکشن رزمی فیلم درباره یک خواهر برادری هستش که هنرهای رزمی بلد که استادشون پدرشونه وسط های فیلم پدرشونو گروه خلافکاری میگیرن میندازن تولباس شوی بچه هاش میرن که کمک کن دخترش با مشت میزنه وسط شیشه لباس شوی جزعیات شو بیشتر ازاین یادم نمیاد
-
خیلی سال پیش از کانالای ایران پخش شد
فقط همین دو سکانس یادمه ولی فیلمه انگار مرموز و خاص بود
مرده یه شیرینی خورد بعد دید که یک کلید داخل شیرینی هست از دهانش کلید رو دراورد و گارسون بهش لبخند زد
سکانس اخر همون مرد با ماشین تصادف کرد و پاش قطع شد و یک پیره مرد پای قطع شده اون رو داخل روز نامه پیچید و برد
فقط همین دو سکانس یادمه ولی فیلمه انگار مرموز و خاص بود
مرده یه شیرینی خورد بعد دید که یک کلید داخل شیرینی هست از دهانش کلید رو دراورد و گارسون بهش لبخند زد
سکانس اخر همون مرد با ماشین تصادف کرد و پاش قطع شد و یک پیره مرد پای قطع شده اون رو داخل روز نامه پیچید و برد
-
فیلم ترسناک حداقل واسه 15 20 سال پیش
فقط این دو صحنه یادمه
شروع فیلم چند تا ادم خیلی کوچولو سرهای بریده رو روی زمین میکشیدند و می بردند
صحنه پایانی پیره زن زشت و ترسناک که مثل جادوگر بود در زیر زمینی که در ان زندگی میکرد
با خنجری که در قلبش فرو رفت کشته شد
با تشکر از سایت و کاربرا
فقط این دو صحنه یادمه
شروع فیلم چند تا ادم خیلی کوچولو سرهای بریده رو روی زمین میکشیدند و می بردند
صحنه پایانی پیره زن زشت و ترسناک که مثل جادوگر بود در زیر زمینی که در ان زندگی میکرد
با خنجری که در قلبش فرو رفت کشته شد
با تشکر از سایت و کاربرا
-
سلام و احترام
مشخصات نام فیلم درخواستی :
فیلم آمریکایی و رنگی است.
قاعدتا تولید بعد از 1990 است.
خلاصه داستان :
زن جوانی حین رانندگی در بزرگراه است و خیلی عجله دارد. یک راننده زن دیگر که او هم عجله دارد جلوی او می پیچد و باعث می شود که زن جوان خروجی بزرگراه را از دست بدهد در نتیجه زن جوان برای چندمین بار دیر به محل کار میرسد و اخراج میشود.
پس آن یکسری وقایع مسلسل وار در همانروز اتفاق می افتد که باعث میشود زن جوان کاملا تعادل روحی خود را از دست بدهد.
زن جوان منشی یک شرکت بود که طلاق گرفته بود و یک پسر بچه هم داشت و زن دیگر کارگردان سینما بود.
در همانروز وقتی زن جوان دوباره آن زن کارگردان سینما را بطور اتفاقی میبیند او را با ماشین تعقیب کرده و سرانجام زن جوان به قتل میرسد و زن کارگردان پای خود را از دست میدهد.
مشخصات نام فیلم درخواستی :
فیلم آمریکایی و رنگی است.
قاعدتا تولید بعد از 1990 است.
خلاصه داستان :
زن جوانی حین رانندگی در بزرگراه است و خیلی عجله دارد. یک راننده زن دیگر که او هم عجله دارد جلوی او می پیچد و باعث می شود که زن جوان خروجی بزرگراه را از دست بدهد در نتیجه زن جوان برای چندمین بار دیر به محل کار میرسد و اخراج میشود.
پس آن یکسری وقایع مسلسل وار در همانروز اتفاق می افتد که باعث میشود زن جوان کاملا تعادل روحی خود را از دست بدهد.
زن جوان منشی یک شرکت بود که طلاق گرفته بود و یک پسر بچه هم داشت و زن دیگر کارگردان سینما بود.
در همانروز وقتی زن جوان دوباره آن زن کارگردان سینما را بطور اتفاقی میبیند او را با ماشین تعقیب کرده و سرانجام زن جوان به قتل میرسد و زن کارگردان پای خود را از دست میدهد.
-
سلام
سلام دنبال اسم یه سریال هستم که از شبکه جم پخش میشه یه کارآگاه خیلی وسواس نظافت داره قبلا پلیس بوده ولی زنش کشته میشه حالا دنبال قاتل زنش تبدیل شده به کاراگاه
موضوع فیلم در دانشگاهی در آمریکا یک پسر فقیر و یک بچه پولدار دوست بودند در رشته کامپیوتر درس میخواندند که پسر پولدار به فقیر پیشنهاد میده که شرکت کامپیوتری راه اندازی کنند و پسر فقیر به پیشنهاد یک استاد از یک مافیایی پول قرض میگیرد و شرکت را با شراکت بچه پولدار راه انداری میکنن و شروع به خوش گذرانی میکنن و هنگام رونمایی از طرح شون کامپیوترا آتش میگیرند و دوست دخترش قهر میکنه و با بچه پودار دعواش میشه و میزنتش و فرار میکنه و حالا پلیس بخاطر زد و خورد و نوچه های پولدار و مافیا تعقیبش میکنن.
یه فیلم که من سالها پیش نسخه ویدیویی اونو دیدم فیلم تو یه مهمونی شروع شد که یه مرد در حال پرت شدن بود که خورد تو دیوار و از جنس دیوار شد همه داشتن زجر میکشیدن و اسکلت یکی زد بیرون، یه راحب اومد و شیطان رو با یه ورد داخل یه یاقوت سرخ کرد و اونو داخل یه مجسمه گذاشتن، فیلم میاد زمان حال و زمان جابجایی مجسمه تو لنگرگاه مجسمه میفته و یاقوت معلوم میشه و حین آزمایش روی یاقوت که 4 تیکش میکنن شیطان آزاد میشه و اول ضعیفه که به گرفتن جون دانشمند قوی تر میشه و تو یه سرد خونه صورت یه مرد مرده رو میبره و خودشو شبیه اون میکنه و خلاصه آخرش تو یه مهمونی یه دختره با همون ورد دوباره تو یاقوت برش میگردونه
خیلی تو اینترنت چرخیدم ولی نتونستم پیداش کنم، کسی هس اسم فیلمو بدونه؟ فیلم برا حدودای 20 سال پیشه اما رنگی و جلوهای ویژه خوبیم داشت
خیلی تو اینترنت چرخیدم ولی نتونستم پیداش کنم، کسی هس اسم فیلمو بدونه؟ فیلم برا حدودای 20 سال پیشه اما رنگی و جلوهای ویژه خوبیم داشت
سلام
دنبال یه فیلم قدیمی دهه 90 آمریکایی میگردم با موضوع شیطان که تو یه مهمونی مردم داشتن زجر میکشیدن مثلا اسکلت یکی از بدنش بیرون زد بعد یه راحب اومد و با یه ورد شیطان داخل یه یاقوت قرمز زندانی کرد و اونو داخل یه مجسمه قایم کردن، فیلم میاد به زمان حال و اون مجسمه حین انتقال تو لنگرگاه میفته رو یه نفر و تیکه میشه و یاقوت معلوم میشه و اونو میدن برا آزمایش که دانشمنده اونو 4تیکه میکنه و شیطان آزاد میشه اولش کوچیک و ضعیفه اما با گرفتن جون دانشمند بزرگتر میشه
دنبال یه فیلم قدیمی دهه 90 آمریکایی میگردم با موضوع شیطان که تو یه مهمونی مردم داشتن زجر میکشیدن مثلا اسکلت یکی از بدنش بیرون زد بعد یه راحب اومد و با یه ورد شیطان داخل یه یاقوت قرمز زندانی کرد و اونو داخل یه مجسمه قایم کردن، فیلم میاد به زمان حال و اون مجسمه حین انتقال تو لنگرگاه میفته رو یه نفر و تیکه میشه و یاقوت معلوم میشه و اونو میدن برا آزمایش که دانشمنده اونو 4تیکه میکنه و شیطان آزاد میشه اولش کوچیک و ضعیفه اما با گرفتن جون دانشمند بزرگتر میشه
- سپاسهای ارسالی: 4785 بار
- سپاسهای دریافتی: 7075 بار
با سلام .
دوستان عزیزی که این چند وقت در این تایپیک دنبال اسم فیلم هایتان بوده اید ، بنده که تقریباً هیچکدام از موارد پرسیده شده اخیر را ندیده ام . شاید دوستان دیگر بتوانند کمکتان کنند . فقط در جواب akbarpak99 باید بگویم احتمالاً فیلم مورد نظر شما " خانه خشم " (House of Fury) محصول 2005 هنگ کنگ می باشد ، البته ماشین لباس شویی نبود ، کوره بود!
دوستان عزیزی که این چند وقت در این تایپیک دنبال اسم فیلم هایتان بوده اید ، بنده که تقریباً هیچکدام از موارد پرسیده شده اخیر را ندیده ام . شاید دوستان دیگر بتوانند کمکتان کنند . فقط در جواب akbarpak99 باید بگویم احتمالاً فیلم مورد نظر شما " خانه خشم " (House of Fury) محصول 2005 هنگ کنگ می باشد ، البته ماشین لباس شویی نبود ، کوره بود!
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان
صلوات
صلوات
سلام من دنبال یک فیلم خارجی هستم چند سال پیش نشون داده چند نفر تو دریا با کشتی هستن ک ی جای با یک قول یک چشم مبارزه میکنن بعدشم با چوب میزنن تو چشم قوله یک جا هم تو دریا گم میشن ک ی نفر ی پوست بره باد کرده بهشون میده ک با اون راهشونا پیدا کننن
سلام من دنبال یک فیلم خارجی هستم چند سال پیش نشون داده چند نفر تو دریا با کشتی هستن ک ی جای با یک قول یک چشم مبارزه میکنن بعدشم با چوب میزنن تو چشم قوله یک جا هم تو دریا گم میشن ک ی نفر ی پوست بره باد کرده بهشون میده ک با اون راهشونا پیدا کننن