کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث فيلم و سينما به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

New Member

Re: کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی

پست توسط mosle »

دوتا بچه تو مدرسه باهم آشنا میشن با شوخی های خرکی باهم بزرگ میشن و ازدواج میکنن
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط شادییی »

سلام..من دنبال یک فیلم سینمایی که سالهای پیش از شبکه دو سیما پخش شد ..اسم هایی که به خاطر دارم ازش این ها بودند...جزئیات ذهنی یا حملات ذهنی..
داستان در مورد یک زنی بود که می توانست ذهن ها را بخواند و از این تواناییش برای کمک به پلیس استفاده میکرد..خواهرش وکیل بود...ممنون
New Member

پست توسط abbas.ta »

سلام دوستان. یه فیلمی چند سال پیش دیدم یه عده ای با سفینه فضایی میان به یه سیاره ای بعد میرن یه جایی مثه کوهه نمیدونم خاکه یا ویروسه قرمز رنگ ازادش میکنن. همشون وحشی میشن مثه ادم خوارا. لطفا کمک کنین ببینم چیه
New Member

پست توسط armin2afm93 »

فیلم کره ای که در اون به کشور حمله شده و کشور را به دست میگیرن بجز روستای کوچکی که وسط کشور قرار داره و مردمش واسه پول کار میکنن و بعد از اینکه به انها پول میدن تا در اون روستا قلعه بسازن و از انجا بیرون برن قلعه رو میسازن و بقیه را از انجا بیرون میکنند
New Member

پست توسط erfan_maleki1380 »

سلام‌فیلم راجب دو دوست بود که پدر و مادر یکیشون به جایی میرن و یک دختر میاد مراقبشون باشه ولی اون پسره اون دختررو میبندن و نامزدشم میارن ولی اون پسره که پدر و مادرش رفته بودن همرو میکشه حتی دوستشو چون باهاش مخالفت کرد ولی دست اخر دختره زنده میمونه
New Member

فیلم دزدی از بانک و جاسوسی

پست توسط مصطفیممم »

سلام دوستان یه فیلم چند سال پیش دیدم الان هرچی فکر میکنم اسمش یادم نمیاد اگه میدونید کمک کنید
داستان راجب یه دزدی از بانکه که رئیسشون یه زنه که لباس های عین هم پوشیدن و صداشون هم یکیه بعد یه اتفاق میفته ماسک زنه میفته یه خط میخوره تو صورتش و یه دختر بچه میبینتش خلاصه بانکو میزنن در صورتی که حدف پول نبود و یه فلش درایو بوده بعد در حالیکه دختره میره پیش یکی از همکاراش به طرف حمله میکنن و در صورتیکی دختره زیره تخته طرفو میکشن و فلش درایو زیر تخت چسب شده و دختره خیلی حرفه ای هستش و بعدن مشخص میشه نامش الکسیس هستش اگه اسمشو میدونید لطفا بگید
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

اسم یک فیلم سینمایی و میخواستم پیدا کنم

پست توسط m.fatah94 »

موضوع فیلم درباره چند تا دختر جوان هستند که در حال سفر هستند و تو یکی از ایستگاه های بازرسی مامورها از دخترها خوششون میاد و براشون پاپوش درست میکنن و مواد داخل ماشینشون میذارن و دخترها رو میفرستند زندان تا اونجا بتوانند راحت بهشون تجاوز کنند
New Member

پست توسط mohmmad&edi »

با سلام وعرض ادب ببخشید دنبال یک فیلم اروپایی یا آمریکایی می گشتم نام فیلم را نمیدونم و فقط داستان آن را ناقص به یاد دارم
یک مرد سفید پوست عینکی بود وریش هایش تراشیده بود آن مرد خیلی عصابی بود درست یادم نمی آید ولی حدس می زنم که اسم دختر کوچکش کیتی بود وشاید هم دخترش نام دیگری داشت مرد عینکی سفید پوست که خیلی عصبانی بود سلاح خرید وبا آن مردم را ترساند چند نفری را هم کشت ودر شهر آشوب درست کرد اراذل ها را کشت از کسانی که از آنها سلاح خریده بود آنها را هم کشت وبا تفنگ بمبی یک پل یا یک ریل قطار را منهدم کرد وپلیس به دنبال این مرد تبهکار بود این مرد تبهکار عصبانی در آخر برای دختر کوچکش هدیه ی تولد خرید ویک پیام برای زنش و دختر ش نوشت ودرآخر قبل از دستگیری به دست پلیس از بالای پل روی رودخانه با کلت به مغز خودش شلیک کرد وخودش را کشت وبه درون رودخانه افتاد نام این فیلم جنایی وغم انگیز چیست این فیلم را صدا وسیمای ایران حدود شش یا هفت سال پیش پخش کرد لطفأ نام فیلم را بگویید
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4734 بار
سپاس‌های دریافتی: 7034 بار

پست توسط bamn »

mohmmad&edi نوشته شده: دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸, ۱۲:۰۸ ق.ظ با سلام وعرض ادب ببخشید دنبال یک فیلم اروپایی یا آمریکایی می گشتم نام فیلم را نمیدونم و فقط داستان آن را ناقص به یاد دارم
یک مرد سفید پوست عینکی بود وریش هایش تراشیده بود آن مرد خیلی عصابی بود درست یادم نمی آید ولی حدس می زنم که اسم دختر کوچکش کیتی بود وشاید هم دخترش نام دیگری داشت مرد عینکی سفید پوست که خیلی عصبانی بود سلاح خرید وبا آن مردم را ترساند چند نفری را هم کشت ودر شهر آشوب درست کرد اراذل ها را کشت از کسانی که از آنها سلاح خریده بود آنها را هم کشت وبا تفنگ بمبی یک پل یا یک ریل قطار را منهدم کرد وپلیس به دنبال این مرد تبهکار بود این مرد تبهکار عصبانی در آخر برای دختر کوچکش هدیه ی تولد خرید ویک پیام برای زنش و دختر ش نوشت ودرآخر قبل از دستگیری به دست پلیس از بالای پل روی رودخانه با کلت به مغز خودش شلیک کرد وخودش را کشت وبه درون رودخانه افتاد نام این فیلم جنایی وغم انگیز چیست این فیلم را صدا وسیمای ایران حدود شش یا هفت سال پیش پخش کرد لطفأ نام فیلم را بگویید  
.
با سلام . این فیلم رو بنده هم دیدم اما هرچه فکر کردم نه نام فیلم یادم آمد و نه بازیگر نقش اول آن ، فقط یادم هست هنرپیشه معروفی بود و فیلم هم آمریکایی است .

بقیه دوستانی هم که جوابشان را نداده ایم ، بنده فیلم هایی که نوشته اید را هیچکدام ندیده ام .

آخرین ويرايش توسط 1 on bamn, ويرايش شده در 0.
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

New Member

فیلم کره ای که دختره خودشو کور میکنه

پست توسط Reyhaniiii_vf »

من حدود هفت هشت سال پیش یه فیلم کره ای دیدم که همه جزییاتشو یادمه ولی هرچی میگردم پیداش نمی کنم خواهشا اگ کسی اسمشو میدونه بگه خیلی دنبالش بودم... تو فیلم چند تا جنگجو که قدرتهای عجیب داشتن برای مبارزه و کشتن همدیگه انتخاب میشن اخر سر هرکی زنده میموند میتونست هر درخواستی از امپراطور بکنه... یه دختره بینشون بود که با نگاه کردن به چشمای بقیه میکشتشون خلاصه اخر سر فقط اون دختره و عشقش میمونن که بخاطر اینکه مبارزه تموم بشه و شهر به ارامش برسه مجبور میشه عشقشو بکشه ... اخرشم از امپراطور درخواست میکنه شهر به صلح و ارامش برگرده که امپراطور میگه بخاطر چشمات نمیتونی چنین درخواستی کنی و دختره هم بخاطر ارامش شهر خودشو کور میکنه تا درخواستش قبول شه... خواهشا اگ کسی این فیلمو دیده اسمشو بگه 😞 😭
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4734 بار
سپاس‌های دریافتی: 7034 بار

Re: فیلم کره ای که دختره خودشو کور میکنه

پست توسط bamn »

Reyhaniiii_vf نوشته شده: دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸, ۷:۵۳ ب.ظ من حدود هفت هشت سال پیش یه فیلم کره ای دیدم که همه جزییاتشو یادمه ولی هرچی میگردم پیداش نمی کنم خواهشا اگ کسی اسمشو میدونه بگه خیلی دنبالش بودم... تو فیلم چند تا جنگجو که قدرتهای عجیب داشتن برای مبارزه و کشتن همدیگه انتخاب میشن اخر سر هرکی زنده میموند میتونست هر درخواستی از امپراطور بکنه... یه دختره بینشون بود که با نگاه کردن به چشمای بقیه میکشتشون خلاصه اخر سر فقط اون دختره و عشقش میمونن که بخاطر اینکه مبارزه تموم بشه و شهر به ارامش برسه مجبور میشه عشقشو بکشه ... اخرشم از امپراطور درخواست میکنه شهر به صلح و ارامش برگرده که امپراطور میگه بخاطر چشمات نمیتونی چنین درخواستی کنی و دختره هم بخاطر ارامش شهر خودشو کور میکنه تا درخواستش قبول شه... خواهشا اگ کسی این فیلمو دیده اسمشو بگه 😞 😭
با سلام .
فیلم مورد نظر شما " شینوبی : قلب زیر تیغ " (Shinobi : Heart Under Blade) نام دارد محصول 2005 ژاپن (نه کره ، احتمالاً برای همین فیلم را در اینترنت پیدا نمی کردید!) به کارگردانی تن شینویاما . این فیلم اقتباسی است از یک مجموعه رمان معروف ژاپنی به نام The Kouga Ninja Scrolls نوشته فاتارو یامادا که تعداد زیادی مانگا و چندین بازی رایانه ایی و کنسولی براساس آنها منتشر شده است . با اینکه فیلم داستان جذابی دارد و پخش دوبله آن هم در تلوزیون ایران مورد توجه قرار گرفت ، در خود ژاپن چندان فروش نکرد و به اکران های بین المللی راه نیافت ، به همین دلیل در سایر کشورها فیلم چندان شناخته شده ایی نیست .
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

New Member

پست توسط mnzero22 »

سلام، ببخشید میخواستم اسم یه فیلم رو پیدا کنم، راستش یه فیلم سینمایی بود درباره یه دختربچه که یه زن و شوهر کلاهبردار از بیمارستان میدزدنش
بعد دختره را بزرگ میکنن و دختره هم به کتاب علاقه پیدا میکنه، بعد از چند وقت دختره رو به یه کودکستان میفرستن که یه زن بد مدیرش بود
چند وقت بعد هم دختره میفهمه قدرت های ذهنی داره و...
کسی همچین فیلمی رو دیده؟
ارسال پست

بازگشت به “فيلم و سينما”