کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث فيلم و سينما به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

Re: کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی

پست توسط zansia »

سلام
یه فیلمی بود برای خیلی وقت پیش
درباره ختر یه خواننده هست که توی آمریکاس و دختره از بچگی پدرشو ندیده و متوجه میشه پدرش کاندید نخست وزیری انگلستان شده (فکر کنم نخست وزیری) و با یه زن دیگه نامزد کرده
فرار میکنه و خودشو به پدرش نشون میده و با ملکه انگلیس ملاقات داره و اخرش نامزد پدرش وقتی قراره جلوی ملکه انگلیس با باباش برقصه اونو زندانی میکنه و چون دختره نیومده و ضایع بوده دختر نامزده با بابائه میرقصه
آها دختره توی انگلیس با یه پسری آشنا میشه که مثلا سطح پایینه
بعدا معلوم میشه که پدرش توی یه سفر مادرشو دیده و باهاش ازدواج کرده ولی خانواده پدرش مخالف بودن به خاطر همین به مادرش (فکر کنم) از طرف پدرش میگن که اگر میخوای جلوی پیشرفتمو نگیری برو
و وقتی مادرش میره از طرف مادره به پدره نامه مینویسن که به خاطر یه مرد دیگه ولش کرده و پدره نمیدونه دختر داره
آخرشم مامان دختره برمیگرده و مرده میفهمه قضیه چیه بوده نامزدرو ول میکنه و دوباره با مامانه ازدواج میکنه و بیخیال نخست وزیری میشه
New Member

پست توسط _.arezoo_. »

دوستان یکی از آشناها یه فیلمی رو برام تعریف کرد ولی اسمشو نمیدونست موضوع فیلمش درمورد یک دختر وپسردانشجو بود که دوتاشونم خیلی مغرورن بعدازطرف کالج میرن به اردو واونجا تو یه جزیره گم میشن میخواستم ببینم کسی ندیده راهنمایی کنه🧐
New Member

پست توسط _.arezoo_. »

دوستان یکی از آشناها یه فیلمی رو برام تعریف کرد ولی اسمشو نمیدونست موضوع فیلمش درمورد یک دختر وپسردانشجو بود که دوتاشونم خیلی مغرورن بعدازطرف کالج میرن به اردو واونجا تو یه جزیره گم میشن میخواستم ببینم کسی ندیده راهنمایی کنه🧐
New Member

پست توسط ...unknow »

سلام خدمت شما .
من چند وقته دنبال یه فیلمی هستم و هرچقدر گشتم پیداش نکردم و میتونم بگم شما اخرین امید من هستین ...
موضوع فیلم: تعدادی از نوجوانان با موشواره به یک فضایی منتقل می شوند، پسر نقش اول در خوابگاه در یک تبلت بازی انجام می دهد که یک موش است و در برابر یک دیو قرار می گیرد و دیو به او می گوید که وارد یکی از دپ ظرف بش که یک سمی است و دیگری آب است، پسر هر بار که داخل ظرف می رود میمیرد، اما بعدا پسر جهنم و چشم دیو را در می آورد و دیو را می کشد، رئیس که نظارت بر این رویداد App آپلود به یک رده بالاتر انتقال داده شده است که او در انجا لابر گروه با او دشمن می شود و در حمام پسر لیدر گروه می شود و او مرگ مغزی می شود، پسر لیدر یک گروه می شود و با هم به جنگ های شبیه سازی شده با سفینه های جنگی با فضایی ها پیروان و پسران پسر میفهمند که جنگ واقعی آنهاست.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4714 بار
سپاس‌های دریافتی: 7015 بار

پست توسط bamn »

...unknow نوشته شده: دوشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۸, ۳:۴۴ ب.ظ سلام خدمت شما .
من چند وقته دنبال یه فیلمی هستم و هرچقدر گشتم پیداش نکردم و میتونم بگم شما اخرین امید من هستین ...
موضوع فیلم: تعدادی از نوجوانان با موشواره به یک فضایی منتقل می شوند، پسر نقش اول در خوابگاه در یک تبلت بازی انجام می دهد که یک موش است و در برابر یک دیو قرار می گیرد و دیو به او می گوید که وارد یکی از دپ ظرف بش که یک سمی است و دیگری آب است، پسر هر بار که داخل ظرف می رود میمیرد، اما بعدا پسر جهنم و چشم دیو را در می آورد و دیو را می کشد، رئیس که نظارت بر این رویداد App آپلود به یک رده بالاتر انتقال داده شده است که او در انجا لابر گروه با او دشمن می شود و در حمام پسر لیدر گروه می شود و او مرگ مغزی می شود، پسر لیدر یک گروه می شود و با هم به جنگ های شبیه سازی شده با سفینه های جنگی با فضایی ها پیروان و پسران پسر میفهمند که جنگ واقعی آنهاست.
با سلام .

فیلم مورد نظر شما " بازی اندر " (Ender's Game) می باشد محصول 2013 آمریکا به کارگردانی گوین هود و بازی آشا بتلفیلد . بنده هم این فیلم را خیلی دوست داشتم اما متاسفانه در گیشه آمریکا بشدت شکست خورد و ساخت دنباله هایش منتفی گردید .
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

کانال بنده در ایتا :

hahbamn@
New Member

پست توسط hoseini98 »

hoseini98 نوشته شده: جمعه ۳ خرداد ۱۳۹۸, ۵:۳۱ ب.ظ سلام
چند سال قبل تلویزیون یک فیلمی نشان داد به نام "شناسایی". موضوعش درباره محاکمه یکی از صاحبان صنایع آلمان نازی بود که در تولید کوره های آدم سوزی نقش داشت و اسمش "استر" بود.خبرنگاری که اطلاعات مربوط به این شخص را افشا کرده بود ،مورد شکایت قرار گرفت ولی در نهایت تبرئه شد.بچه این خبرنگار هم ربوده شد . فیلم موسیقی قشنگی داشت و فکر می کنم کارگردانش روسی بود . البته من هر چقدر گشتم فیلمی با این نام پیدا نکردم. لطفا کمک کنید.
دوستان اطلاعی از این فیلم ندارند؟

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط bamn »

hoseini98 نوشته شده: سه‌شنبه ۷ خرداد ۱۳۹۸, ۳:۱۳ ب.ظ
hoseini98 نوشته شده: جمعه ۳ خرداد ۱۳۹۸, ۵:۳۱ ب.ظ سلام
چند سال قبل تلویزیون یک فیلمی نشان داد به نام "شناسایی". موضوعش درباره محاکمه یکی از صاحبان صنایع آلمان نازی بود که در تولید کوره های آدم سوزی نقش داشت و اسمش "استر" بود.خبرنگاری که اطلاعات مربوط به این شخص را افشا کرده بود ،مورد شکایت قرار گرفت ولی در نهایت تبرئه شد.بچه این خبرنگار هم ربوده شد . فیلم موسیقی قشنگی داشت و فکر می کنم کارگردانش روسی بود . البته من هر چقدر گشتم فیلمی با این نام پیدا نکردم. لطفا کمک کنید.
دوستان اطلاعی از این فیلم ندارند؟
.
نه متاسفانه . می دانم یکی از سران حزب نازی و افراد مورد اعتماد هیتلر فردی بوده به نام آلبرت اشپیر که یکی از معماران برجسته قرن گذشته و وزیر تسلیحات دولت آلمان نازی بوده و در دادگاه نورنبرگ به 20 سال زندان محکوم شده است . ممکن است استر که شما گفتید همان اشپیر باشد که در ترجمه تغییر کرده است با این وجود بنده نتوانستم اطلاعاتی به دست آورم که آیا فیلمی با توضیحات شما درباره وی ساخته شده است یا نه؟

صلوات

کانال بنده در ایتا :

hahbamn@
New Member

پست توسط Bbh »

::do سلام ممنون میشم کمکم کنین
فیلمی بود که در اون یک مرد روی کره ی زمین با وسیله ای تو دستش داخل یک اتاق کوچیک میخوابید و در یک سیاره ی دیگ بیدار میشد تو اون سیاره هم انسان و هم موجودات فضایی بودن پسر تو اون سیاره قدرت پریدن داشت_منظورم پریدن با ارتفاع خیلی بلند هست_دختری بود که فکر کنم دختر پادشاه اون سیاره و این دختر و پسر به هم علاقه مند شدن
امکانات اون سیاره خیلی پیشرفته بود جوری ک سفینه داشتن
همین اطلاعات کم یادم میاد
لطفا اگ کسی اسم فیلم رو میدونه بگه
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط bamn »

Bbh نوشته شده: چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۸, ۱۰:۳۱ ب.ظ ::do سلام ممنون میشم کمکم کنین
فیلمی بود که در اون یک مرد روی کره ی زمین با وسیله ای تو دستش داخل یک اتاق کوچیک میخوابید و در یک سیاره ی دیگ بیدار میشد تو اون سیاره هم انسان و هم موجودات فضایی بودن پسر تو اون سیاره قدرت پریدن داشت_منظورم پریدن با ارتفاع خیلی بلند هست_دختری بود که فکر کنم دختر پادشاه اون سیاره و این دختر و پسر به هم علاقه مند شدن
امکانات اون سیاره خیلی پیشرفته بود جوری ک سفینه داشتن
همین اطلاعات کم یادم میاد
لطفا اگ کسی اسم فیلم رو میدونه بگه
با سلام .

فیلم مورد نظر شما " جان کارتر " (John Carter) محصول 2012 آمریکا می باشد که با وجود کارگردانی توسط اندرو استانتون (از مدیران ارشد استودیو پیکسار و کارگردان انیمیشن های موفق در جستجوی نیمو و وال-ای) مورد انتقاد منتقدان قرار گرفت و در اکران شکست خورد .

صلوات

کانال بنده در ایتا :

hahbamn@
New Member

پست توسط 30na.d »

سلام
دنبال اسم یه فیلم ژانر بزرگسالان هستم که داستان فیلم درمورد دوتا رفیقه که یکیشون زن داره و اون دوتا رفیق توی کار کشت ماری جوانا هستن و درصدد هستن بهترین علف رو کشت بکنن...وهمسرمرد متاهل بطور مخفیانه بادوست شوهرش س__ک____س میکنه...
دیگه بقیه ی داستان رو ندیدم دنبال فیلمش هستم که بقیه اش رو هم ببینم...لطفا راهنمایی کنین
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

پست توسط shrmhmd »

سلام
حدودا ۱۰ سال پیش یا بیشتر یه فیلمی رو دیدم که الان دوباره میخوام ببینمش ولی متاسفانه اسمش و نمیدونم اگه کمکم کنید ممنون میشم
فیلم اینجوری شروع میشه که یه دختر تو اتاقش داره یه فیلمی رو با تلویزیون تماشا میکنه فیلم درمورد چند نفره که از کنار یه اسکلت رد میشن ی نفر از اونا دستش خونریزی میکنه و خونش وارد دهن اسکلت میشه که باعث میشه دوباره زنده شه بعد همه اونا رو میخوره بعدش از داخل تلویزیون میاد بیرون اون دختری ک داشت فیلم و میدید گاز میگیره و دختره هم مثل اون میشه و از اتاق میاد بیرون همه دوستاش و که داشتن برای تولدش اماده میشدن گاز میگیره . خلاصه همه افراد اون ساختمون میمیرن به جز ی زن و شوهر که زنم حامله بوده
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 26 بار
سپاس‌های دریافتی: 77 بار

Re: یه پسره هست که عاشق عطر ساختنه در انگلستان قدیم ،،و از جوشاندن زنهای زیبا عطر تولید میکنه ،

پست توسط Silver Storm »

SEYAVASH.KHAMASI نوشته شده: پنج‌شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۸, ۱۰:۲۱ ب.ظ در انگلستان قدیم یه پسر ولگرد هست که عاشق ساختن.عطر هست و.با کشتن زنها و جوشاندن انها عطر هایی با بوهای خاص میگیره

عطر: قصه یک آدمکش (به [External Link Removed for Guests]: Perfume: The Story of a Murderer) نام فیلمی [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] است به کارگردانی [External Link Removed for Guests] که بر اساس رمان [External Link Removed for Guests] به قلم [External Link Removed for Guests]، نویسنده آلمانی در سال ۱۹۸۵ ساخته شده‌است. در این فیلم بازیگرانی همچون [External Link Removed for Guests]،[External Link Removed for Guests]، [External Link Removed for Guests] و [External Link Removed for Guests] ایفای نقش کرده‌اند. عطر: قصه یک آدمکش در ۱۴ سپتامبر ۲۰۰۶ در آلمان به نمایش در آمد و سپس در ۲۷ دسامبر ۲۰۰۶ در ایالات متحده اکران شد.
چو ايران نباشد تن من مباد بدين بوم و بر زنده يك تن مباد
ارسال پست

بازگشت به “فيلم و سينما”