کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی
مدیر انجمن: شوراي نظارت
-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
Re: کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی
سلام خسته نباشید چن سال پیش من تو تلوزیون شبکه سه فیلمی دیدم تو عید میزاشت قصش این بود که یه دختر با پدرش زندگی میکرد بعد به طور اتفاقی به یه اینه برخورد میکنه از طریق ایمه به یه دنیا دیگه میره که تقریبا ماجرای سفید برفی با سیندرلا توش وجود داره این فیلم سه قسمت نشون داد ممنون میشم اگه اسمشو میدونید بگید
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
Re: کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سیینمایی
Princess966 نوشته شده: پنجشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸, ۱۰:۳۰ ب.ظ یه فیلم امریکاییه ک میگن از ساعت هفت شب تا هفت صبح مردم ازادن هرکسی ک میخان توی شهر رو بکشن اسمشو نمیتونم پیدا کنم ممنون میشم کمک کنید
اگه اشتباه نکنم،اسم فیلم purge,پرجه،هست،که چندین تا قسمت هم داره.
-
sosun. m نوشته شده: یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸, ۱:۰۸ ق.ظ سلام. خسته نباشید
یکی دو سال پیش یه فیلم ترسناک دیدم که چند تا دوست میرفتن مسافرت چون راه مسدود بود از روی نقشه یه راه دیگه رو انتخاب کردن
وسط جاده یه زنی رو دیدن و سوار ماشین کردن که زنه تفنگشو درآورد و خودشو کشت
تا اینجا یادم میاد
خیلی دنبالش گشتم ولی پیدا نکردم
ممنون میشم کمکم کنید
اسم فیلم کشتار با اره برقی در تگزاس،دقیق یادم نمیاد قسمت ۱ بود یا ۲،ولی اسم فیلمه همینه.
-
سلام،تو رو خدا اگه میتونید کمکم کنید،ممنون،نمیدونم چرا هیچ کس جواب سوال های منو نمیده،انگار تو وبسایت اضافی هستم،بازم تمنا دارم،کمکم کنید،،فیلم اول: یک فیلم، قدیمی ترسناک هست، چند نفر هستن میرن، داخل یک قصر یا قلعه، یک روح داخل قصر هست، به هیچ عنوان اجازه، بیرون آمدن، از قصر رو به آدما نمیده، جوری که با هر چیزی به در و پنجره هم میزنن،خورد نمیشه و روزه اجازه خروج رو بهشون نمیده، یکیشون هم که از قصر بیرون میره، همون لحضه، تو زمین فرو میره، اسم فیلم رو میخواستم، ممنون.فیلمه برای حدود ۶۰سال پیش هست،فیلمه سیاه و سفیده.////////////فیلم دوم: اینم یک فیلم دیگه ای که میخوام، لطف کنید اسم هر کدامش رو میدونستنید،بهم بگید، ممنون، چند نفر برای دزدیدن طلا، به یک جایی میرن و یک چیزی که مثل قبر هست رو ،سنگ روش رو بر میدارند و از پله های داخل همین راه،میرن داخل یک سرداب زیر زمینی،سنگه روی یک جایی مثل قبر هست،که راه مخفی هست،ولی این چند نفر راه رو میدونن و میرن از پله ها داخل سرداب۱،
که سردابه کلی راه های مختلف و تو در تو داشت، داخل سردابه، کلی طلا هست، ولی، ارواحی از طلاها محافظت میکردن،آخر کار هم این آدما وقتی فهمیدن،بردن طلا به قیمت جونشون تموم میشه، طلاها رو نبردن، ولی فقط یکیشون که اول کار، یک دونه طلا تو جیبش بود، حواسش نبود، که طلا رو زمین بزاره، آخر هم ارواح اومدن، دختره، رو بردن،یعنی دونستن اسم، فیلمه شده، از محالات زندگی من.ممنون میشم اگه کسی، اسمش رو میدونه،بهم بگه،ممنون از همتون.این فیلم جدیدتر هست، فیلم دومی هم ترسناک هست.،فیلم سوم:دو نفر تو جنگل میزان دنبال یک مردی و سعی در کشتن مرد دارن و بعد از کلی تعقیب و گریز، و زد و خوردهایی پیش امد،آخر کار مرد یکیشون رو که میکشه،میفهمی دو تا شکارچی نوجوان هستند و شکارچی دوم رو نمیکشه. دوتا شکارچی نوجوان و کم سن و سال بودن.فیلم چهارم:.یک فیلم خون اشامی قدیمی حدود سال ۲۰۰۰ بود چند نفر به یک بیابان به دنبال خون اشام ها رفتن و در وسط بیابان یک مهمان خانه بود که پر از خون اشام بود انها وارد مهمان خانه شدن و خون اشام ها در انجا یک مهمانی به صورت پارتی گرفته بودن.فکر کنم یک موجود هم در این فیلم بود.(موجود شبیه به لوسیفر در بازی وارکرافت بود) لطفا اسم فیلم رو بهم بگید اگه میدونید،.فیلم پنجم:،یک خانواده بودن،روستایی،که یک زن بود،که فکر کنم خواهرشوهر رو که مشکل ذهنی داشت،نگهداری،میکردن و مرد رفته بود،جنگ ،بغل خونشون، یک چاه آب بود،که نیروی مرموز و شیطانی،تو چاه بود،خونه اشون هم تو روستا بود،زنه کم کم،وحشی و مثل جن زده ها شد، و مرد،وقتی از جنگ اومد،زنه رو تو یکی از اتاق ها،زندانی کرد،آخرش رو یادم،نیست،(مرده هم فکر کنم،جنگ رفته بود،چون تا ۳۰ دقیقه ،آخر فیلم نبود،بعد اومد )،ممنون میشم،کمکم کنید. مورد نام چند تا فیلم،.
که سردابه کلی راه های مختلف و تو در تو داشت، داخل سردابه، کلی طلا هست، ولی، ارواحی از طلاها محافظت میکردن،آخر کار هم این آدما وقتی فهمیدن،بردن طلا به قیمت جونشون تموم میشه، طلاها رو نبردن، ولی فقط یکیشون که اول کار، یک دونه طلا تو جیبش بود، حواسش نبود، که طلا رو زمین بزاره، آخر هم ارواح اومدن، دختره، رو بردن،یعنی دونستن اسم، فیلمه شده، از محالات زندگی من.ممنون میشم اگه کسی، اسمش رو میدونه،بهم بگه،ممنون از همتون.این فیلم جدیدتر هست، فیلم دومی هم ترسناک هست.،فیلم سوم:دو نفر تو جنگل میزان دنبال یک مردی و سعی در کشتن مرد دارن و بعد از کلی تعقیب و گریز، و زد و خوردهایی پیش امد،آخر کار مرد یکیشون رو که میکشه،میفهمی دو تا شکارچی نوجوان هستند و شکارچی دوم رو نمیکشه. دوتا شکارچی نوجوان و کم سن و سال بودن.فیلم چهارم:.یک فیلم خون اشامی قدیمی حدود سال ۲۰۰۰ بود چند نفر به یک بیابان به دنبال خون اشام ها رفتن و در وسط بیابان یک مهمان خانه بود که پر از خون اشام بود انها وارد مهمان خانه شدن و خون اشام ها در انجا یک مهمانی به صورت پارتی گرفته بودن.فکر کنم یک موجود هم در این فیلم بود.(موجود شبیه به لوسیفر در بازی وارکرافت بود) لطفا اسم فیلم رو بهم بگید اگه میدونید،.فیلم پنجم:،یک خانواده بودن،روستایی،که یک زن بود،که فکر کنم خواهرشوهر رو که مشکل ذهنی داشت،نگهداری،میکردن و مرد رفته بود،جنگ ،بغل خونشون، یک چاه آب بود،که نیروی مرموز و شیطانی،تو چاه بود،خونه اشون هم تو روستا بود،زنه کم کم،وحشی و مثل جن زده ها شد، و مرد،وقتی از جنگ اومد،زنه رو تو یکی از اتاق ها،زندانی کرد،آخرش رو یادم،نیست،(مرده هم فکر کنم،جنگ رفته بود،چون تا ۳۰ دقیقه ،آخر فیلم نبود،بعد اومد )،ممنون میشم،کمکم کنید. مورد نام چند تا فیلم،.
- سپاسهای ارسالی: 4784 بار
- سپاسهای دریافتی: 7071 بار
نگار۲۳۳۲ نوشته شده: سهشنبه ۴ تیر ۱۳۹۸, ۱۲:۴۶ ق.ظ سلام،تو رو خدا اگه میتونید کمکم کنید،ممنون،نمیدونم چرا هیچ کس جواب سوال های منو نمیده،انگار تو وبسایت اضافی هستم،بازم تمنا دارم،کمکم کنید،،...
با سلام .
دوست عزیز ، بنده چند بار تاکید کردم ، اینکه جواب شما و برخی دوستان دیگر را نمی دهیم بخاطر این است که این فیلم ها را ندیده ایم .
بنده شخصاً اگر بگویم تا به حال 20 هزار فیلم دیده ام ، باز هم نمی توانم ادعا کنم همه فیلم ها را دیده ام و می شناسم چون تعداد فیلم هایی که تاکنون در دنیا ساخته شده به چند ملیون می رسد و هر روز هم بیشتر می شوند . پس تمرکز خودم را روی تماشای فیلم هایی می گذارم که یا علاقه شخصی ام باشند یا از نظر هنری و اخلاقی ارزش تماشا داشته باشند و طبق سلیقه بنده فیلم های ترسناک بطور عمده جزو هیچکدام از این دو دسته نیستند .
دوست عزیز ، بنده چند بار تاکید کردم ، اینکه جواب شما و برخی دوستان دیگر را نمی دهیم بخاطر این است که این فیلم ها را ندیده ایم .
بنده شخصاً اگر بگویم تا به حال 20 هزار فیلم دیده ام ، باز هم نمی توانم ادعا کنم همه فیلم ها را دیده ام و می شناسم چون تعداد فیلم هایی که تاکنون در دنیا ساخته شده به چند ملیون می رسد و هر روز هم بیشتر می شوند . پس تمرکز خودم را روی تماشای فیلم هایی می گذارم که یا علاقه شخصی ام باشند یا از نظر هنری و اخلاقی ارزش تماشا داشته باشند و طبق سلیقه بنده فیلم های ترسناک بطور عمده جزو هیچکدام از این دو دسته نیستند .
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان
صلوات
صلوات
-
سلام فیلم مربوط به دختربچه که باباش پلیسه و وسط پلیس راه یک گروه میاد بابا دختره رو میکشه بعد دختره میره تو جنگل میره جای یک منطقه که چند تا ادم هست بعد گروه به همونجا حمله میکنه و اونا هم مبل اتیش میزنن و بعد گروه تبهکار یک یارو کچل داره که از درو دیوار بالا میره
-
سلام خدمت دوستان.
یه فیلم بود که حدود 7-8 سال پیش از تلویزیون نشون داد. یه گروه از رفقا بودن که می خواستن برن یه جشن یا یه مسابقه ورزشی ببینن درست یادم نیست. تو راه به ترافیک خوردن. برای رهایی از ترافیک، رفتن از یه راه فرعی که از محلات حاشیه شهر رد می شد. اونجا یه قتل رو دیدن و قاتل ها هم فهمیدن که کسانی شاهد جنایتشون بودن. برای همین قصد کشتن اونها رو کردن و یه تعقیب گریز شروع شد.
یه فیلم دیگه هم همون سالها تلویزیون نشون داد که داستانش این بود: یه گروه جنایتکار فکر می کنم موقع سرقت مسلحانه بود که پسر یه نفر رو می کشن و اون شخص که یه آدم معمولی بود برای انتقام خودش دست بکار شد و اسلحه خرید و رفت همه اون جنایتکارها رو کشت.
ممنون از راهنمایی دوستان
یه فیلم بود که حدود 7-8 سال پیش از تلویزیون نشون داد. یه گروه از رفقا بودن که می خواستن برن یه جشن یا یه مسابقه ورزشی ببینن درست یادم نیست. تو راه به ترافیک خوردن. برای رهایی از ترافیک، رفتن از یه راه فرعی که از محلات حاشیه شهر رد می شد. اونجا یه قتل رو دیدن و قاتل ها هم فهمیدن که کسانی شاهد جنایتشون بودن. برای همین قصد کشتن اونها رو کردن و یه تعقیب گریز شروع شد.
یه فیلم دیگه هم همون سالها تلویزیون نشون داد که داستانش این بود: یه گروه جنایتکار فکر می کنم موقع سرقت مسلحانه بود که پسر یه نفر رو می کشن و اون شخص که یه آدم معمولی بود برای انتقام خودش دست بکار شد و اسلحه خرید و رفت همه اون جنایتکارها رو کشت.
ممنون از راهنمایی دوستان
-
سلام من دنبال اسم یک فیلم کمدی ایرانی هستم که در آن یک زن با سه مرد ازدواج می کند و هر سه مرد میمیرند که با مرد اول در دانشگاه و با مرد سوم در کارخانه شیر و با مرد سوم در هنگام تصادف با بیلبرد آشنا میشود.
فیلم برای قبل دهه 90 هستش.
سلام فیلمی بود که شهری بزرگ ناگهان یخ میرند و مردم پناه میبرن به کتابخانه و شروع میکنند به اتش زدن.کتابها تا گرم باشن حتی میرن تو یه قطار که گرگها حمله میکنن ممنون میشم اسمشو بگید
سلام
دنبال یه فیلمی هستم که هفت هشت سال پیش دیدم ولی یادم نمیاد اسمش رو
داستان فیلم خیانت یه مردی بود که وزیر بهداشت بریتانیا بود و با رابطه نا مشروع با عروس خودش به پسرش خیانت میکنه و در انتها که پسرش میفهمه ماجرا رو شوکه میشه و از پله ها سقوط میکنه و میمیره و یه رسوایی بزرگ برای مرد داستان پیش میاد
ممنون میشم اگه کسی این فیلمو دیده واسم اسمش رو ارسال کنه
دنبال یه فیلمی هستم که هفت هشت سال پیش دیدم ولی یادم نمیاد اسمش رو
داستان فیلم خیانت یه مردی بود که وزیر بهداشت بریتانیا بود و با رابطه نا مشروع با عروس خودش به پسرش خیانت میکنه و در انتها که پسرش میفهمه ماجرا رو شوکه میشه و از پله ها سقوط میکنه و میمیره و یه رسوایی بزرگ برای مرد داستان پیش میاد
ممنون میشم اگه کسی این فیلمو دیده واسم اسمش رو ارسال کنه
-
Re:کمک برای پیدا کردن یک فیلم سینمایی ایرانی خارجی
چند جوان برای تفریح به خارج میروند ودر هتل ساکن میشوند و با چند دختر آشنا میشوند یکی از این جوان ها مغز متفکری داره و یک لب تاپ اپل داره
در این هتل ماجرا هایی برایشان پیش می آید
این فیلم طنز هستش
در این هتل ماجرا هایی برایشان پیش می آید
این فیلم طنز هستش
- سپاسهای ارسالی: 4784 بار
- سپاسهای دریافتی: 7071 بار
mohammadnoori81 نوشته شده: پنجشنبه ۶ تیر ۱۳۹۸, ۶:۴۷ ب.ظ سلام من دنبال اسم یک فیلم کمدی ایرانی هستم که در آن یک زن با سه مرد ازدواج می کند و هر سه مرد میمیرند که با مرد اول در دانشگاه و با مرد سوم در کارخانه شیر و با مرد سوم در هنگام تصادف با بیلبرد آشنا میشود.
با سلام .
فیلم مورد نظر شما " عروس خوش قدم " نام دارد محصول 1381 به کارگردانی کاظم راست گفتار و بازی ماهایا پطروسیان ، پارسا پیروزفر ، امین حیایی ، چنگیز وثوقی ، حسام نواب صفوی ، محمدرضا شریفی نیا و ...
فیلم مورد نظر شما " عروس خوش قدم " نام دارد محصول 1381 به کارگردانی کاظم راست گفتار و بازی ماهایا پطروسیان ، پارسا پیروزفر ، امین حیایی ، چنگیز وثوقی ، حسام نواب صفوی ، محمدرضا شریفی نیا و ...
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان
صلوات
صلوات