کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی
مدیر انجمن: شوراي نظارت
-
Re: کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان من قدیم در دوران مدرسه فکر کنم دوم راهنمایی دقیقا 30 سال پیش فیلمی با عنوان سه کونگ فو کار یا سه کاراته کار در مدرسه دیدم که از موضوع فیلم همین یادمه که سه تا پسر بچه رزمی کار چینی بودن که پسر کوچیکه چاق بود و موضوع فیلم از این قرار بود که شخصیت های منفی فیلم مادر این سه تا بچه رو میدوزدند که این باعث میشه بچه ها با پدربزرگشون که اونم رزمی کار بود برن دنباله مادرشون ودر پایان فیلم با یه آدم سیاهپوست قوی هیکل که لباس سفید کاراته بر تن داشت در یه باشگاه ورزشی مبازه میکنند و مرد سیاهپوست با یه شمشیر با بچه ها مبارزه میکرد که در پایان بچه اون مبارز را شکست دادن و مادرشونو نجات دادند ممنون میشم اگر از دوستان کسی این فیلمو دیده با نام لاتین و سال ساخت بنده رو راهنمایی کنه.با تشکر
-
با سلام و خسته نباشید من یه فیلم هندی قدیمی فکر کنم دهه 90 بود دیدم که در قسمت اوج موزیک فیلم تکه کلام اوه لالا یا او لالااولالا تکرار میشد توسط بازیگر فیلم و خواننده دارای تن صدای مردونه و بالایی داشت در ضمن تقریبا 4یا 5 سال پیش یه فیلم ایرانی داخلی به عنوان موسیقی متن یا پس زمینه صدایی فیلم در یکی دو جا از فیلم این موسیقی رو بکار برده بود ممنمون میشم از دوستانی که این فیلم هندی یا موزیک رو بخاطر آوردن اطلاع رسانی کنند.با تشکر
-
mojtababodaghi نوشته شده: ↑دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۷, ۳:۱۵ ب.ظ سلام دونبال یک فیلم میگردم که خیلی قدیمیه و سیاه و سفیده( خارجی ) ابتدای فیلم نشون میده یک مرد وارد ی شهر میشه با یک چمدون دیالوگهای ابتدای فیلم یادم نیست ولی در ابتدا به نظر میرسه این مرد ی مقدار شیرین عقل هست و بسیار ساده ولی در اثر اتفاقاتی که دقیقا یادم نیست فکر کنم شهردار یا ی مقام بلند پایه شهر میشه و برای اینکه شهر رو از گنگسترها پاک کنه یک روز همشون رو صدا میکنه به یک مکان و شروع میکنه سر همشون رو زدن که بعد مشخص میشه فقط میزده تو سرشون و میزاشته توی یک تابوت بطوری که به نظر بیاد سرشون رو بریده اینطوری تمام خلافکارها و گنگسترهای شهر دستو پاشون رو جمع میکنن ممنون میشم اسم این فیلم رو برام پیدا کنید
با سلام خدمت دوست عزیز نام فیلم پنجه گربه 1934 The Cat's-Paw با بازیگری هارولد لوید.
-
Sajadkhazai نوشته شده: ↑شنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۷, ۳:۵۰ ب.ظ سلام.یک فیلم خون اشامی قدیمی حدود سال ۲۰۰۰ بود چند نفر به یک بیابان به دنبال خون اشام ها رفتن و در وسط بیابان یک مهمان خانه بود که پر از خون اشام بود انها وارد مهمان خانه شدن و خون اشام ها در انجا یک مهمانی به صورت پارتی گرفته بودن.فکر کنم یک موجود هم در این فیلم بود.(موجود شبیه به لوسیفر در بازی وارکرافت بود) لطفا اسم فیلم رو بهم بگید اگه میدونید
با سلام خدمت دوست عزیز نام فیلم از شام تا بام هست From Dusk Till Dawn 1996
سلام دنبال اسم فیلمی می گردم که در اون چند جوان دختر و پسر در یک منطقه گیر می افتن که به علت یک بیماری ساکنین محلی اجازه نمی دن بهشون نزدیک شن ساکنین به زبان لاتین حرف می زنن احتمالا یک جزیره است با تشکر
-
فیلمه که پسره 30 روز تا آزادیش مونده و از ایناس که صبحا میتونه بیاد بیرون و شبا باید بره حاضری بزنه یه شب که داره میره حاضری بزنه پشت چراغ وای میسته که یه دزد هنگام فرار میبینه که یه پلیس بهش شلیک میکنه و یه رفیق سفید پوست داره که خیلی گنده کاری میکنه هی اینو تو دردسر میندازه یه روز که با رفیقش رفتن سرکار واس بار زدن یه خونه میبینه خونه همون پلیسس اسلحه میگیره سمتش شروع میکنه رپ خوندن
-
سلام وقت بخیر
من یه فیلم و چند سال پیش دیدم راجع به چند تا دزد که میرن تو یه خونه که دزدی کنن.بعد که وارد میشن در و پنجرههای خونه خود به خود بسته میشه و میفهمن که بد جایی اومدن
بعدش یه دختر شکنجه شده میبینن که میفهمن به خونه یه قاتل سریالی اومدن و راهی نیست دیگه بعدشم که سلاخی میشه فاز فیلمه و قاتل و میکشن و فرار میکنن
میخواستم بدونم اسم فیلم چیه خیلی دنبالشم
من یه فیلم و چند سال پیش دیدم راجع به چند تا دزد که میرن تو یه خونه که دزدی کنن.بعد که وارد میشن در و پنجرههای خونه خود به خود بسته میشه و میفهمن که بد جایی اومدن
بعدش یه دختر شکنجه شده میبینن که میفهمن به خونه یه قاتل سریالی اومدن و راهی نیست دیگه بعدشم که سلاخی میشه فاز فیلمه و قاتل و میکشن و فرار میکنن
میخواستم بدونم اسم فیلم چیه خیلی دنبالشم
-
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان من قدیم در دوران مدرسه فکر کنم دوم راهنمایی دقیقا 30 سال پیش فیلمی با عنوان سه کونگ فو کار یا سه کاراته کار در مدرسه دیدم که از موضوع فیلم همین یادمه که سه تا پسر بچه رزمی کار چینی بودن که پسر کوچیکه چاق بود و موضوع فیلم از این قرار بود که شخصیت های منفی فیلم مادر این سه تا بچه رو میدوزدند که این باعث میشه بچه ها با پدربزرگشون که اونم رزمی کار بود برن دنباله مادرشون ودر پایان فیلم با یه آدم سیاهپوست قوی هیکل که لباس سفید کاراته بر تن داشت در یه باشگاه ورزشی مبازه میکنند و مرد سیاهپوست با یه شمشیر با بچه ها مبارزه میکرد که در پایان بچه اون مبارز را شکست دادن و مادرشونو نجات دادند ممنون میشم اگر از دوستان کسی این فیلمو دیده با نام لاتین و سال ساخت بنده رو راهنمایی کنه.با تشکر
-
Silver Storm نوشته شده: ↑یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۹, ۱:۴۷ ب.ظبا سلام خدمت دوست عزیز فیلم مورد نظر شما فیلم (مه The Mist 2007) میباشد.مهرررااان نوشته شده: ↑سهشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۸, ۳:۵۳ ق.ظ
سلام وقتتون بخیر امیداورم هر جا هستین حال دلتون عالی باشه. ببخشید من چند سال پیش یه فیلمی دیدم خیلی خیلی ممنون میشم اگه بهم کمک کنید و اسمش رو بگید. فیلم راجب ژانر علمی تخیلی بود و راجب حمله موجودات عجیب و بزرگی مثل عنکبوت خیلی بزرگ یا هشت پا و حشرات غول پیکر و امثال اینا ها بود و یکسری آدم در یه فروشگاه گیر میفتن و از اجناس داخل فروشگاه جلوی در و پنجره ها به نوعی سپر میسازن بعدش یه مرد که خانواده داره و فکر کنم دو تا بچه و زنش رو که میخواد توسط اون موجودات خورده نشن میکشه اما بعد اینکه اونا رو کشت میاد خودشم بکشه اما اون موجودات و عنکبوت غول پیکر میره. ببخشید طولانی شد ممنون از شما ♡♡♡
-
با سلام و خسته نباشید من یه فیلم هندی قدیمی فکر کنم دهه 90 بود دیدم که در قسمت اوج موزیک فیلم تکه کلام اوه لالا یا او لالااولالا تکرار میشد توسط بازیگر فیلم و خواننده دارای تن صدای مردونه و بالایی داشت در ضمن تقریبا 4یا 5 سال پیش یه فیلم ایرانی داخلی به عنوان موسیقی متن یا پس زمینه صدایی فیلم در یکی دو جا از فیلم این موسیقی رو بکار برده بود ممنمون میشم از دوستانی که این فیلم هندی یا موزیک رو بخاطر آوردن اطلاع رسانی کنند.با تشکر
-
Sajadkhazai نوشته شده: ↑شنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۷, ۳:۵۰ ب.ظ سلام.یک فیلم خون اشامی قدیمی حدود سال ۲۰۰۰ بود چند نفر به یک بیابان به دنبال خون اشام ها رفتن و در وسط بیابان یک مهمان خانه بود که پر از خون اشام بود انها وارد مهمان خانه شدن و خون اشام ها در انجا یک مهمانی به صورت پارتی گرفته بودن.فکر کنم یک موجود هم در این فیلم بود.(موجود شبیه به لوسیفر در بازی وارکرافت بود) لطفا اسم فیلم رو بهم بگید اگه میدونید
با سلام خدمت دوست عزیز فیلم مورد نظر شما فیلم از شام تا بام (1) میباشد با نام لاتین From Dusk Till Dawn 1996 در ضمن این فیلم شماره 2 و 3 نیز دارد که هر دو فیلم محصول سال 1999 میباشند.
-
Mohamad javanzade نوشته شده: ↑پنجشنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۷, ۹:۵۵ ق.ظ سلام من چند سال پیش یه فیلم دیدم اول تو پیست ماشین سواری بودن مرده می تونه اینده رو ببینه ناگهان ماشینا تصادف میکنن و یکی از لاستیک ماشینا پرت میشه سر یکی از تماشا چیارو میکه میخواستم ببینم اگه میدونین بگید اسمش چیه
با سلام خدمت دوست عزیز فیلم مورد نظر شما فیلم مقصد نهایی (4) میباشد با نام لاتین Final Destination 4 2009