کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث فيلم و سينما به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1326 بار
سپاس‌های دریافتی: 2342 بار
تماس:

Re: کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی

پست توسط serat&mersad »

h.etemadi27 نوشته شده: پنج‌شنبه ۱۴ فروردین ۱۳۹۹, ۴:۳۳ ق.ظ با عرض سلام وتبریک سال نو خدمت شما وخانواده گرامیتان
ببخشید من خیلی دنبال این فیلم گشتم که دانلودش کنم ولی اسمش هم یادم رفته فیلم خارجی هستش وحدودا فکر کنم برای ده۸۰ میلادییعنی حدود۳۵ سال پیش هستش چیزی که از این فیلم یادم هست اگه اشتباه با فیلم دیگه ای نکنم که بعید میدونم اینه که یه شخصی شب تو یه نقطه ای از کره زمین یه سری امواج نامفهوم دریافت میکنه مثله رمز که معلوم نبوده از کجا هست بعد درخولست کمک و...که حتی توی این فیلم فکر کنم اینطوری میشه که یه شخصی با یه سری لوازم الکترونیکی مجری برنامه های تلویزیونی رو هم به قتل میرسونده که معلوم میشه همسایه خود مقتولین هست وتا اونجایی که یادمه اسمش فکر کنم ماهواره بود ولی توی اینترنت چیزی دستگیرم نشد خیلی لطف میکنی اگه اسم فیلم روهم حتی بگی خودم دانلود بکنم ببینمش خیلی دوست دارم ببینمش دوباره ممنونم منتظر جوابتون هستم خدانگهدار.
قبلا" هم در مورد اسم این فیلم یکی از دوستان پرسیده بود اسم فیلم Kamikaze 1986 و محصول فرانسه ست.
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است.
ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه.
گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد.
اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد

[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1326 بار
سپاس‌های دریافتی: 2342 بار
تماس:

پست توسط serat&mersad »

Hossein y نوشته شده: سه‌شنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۹, ۸:۵۲ ب.ظ یه فیلمی بود که اول یه نفر خواب میدید که مثلا الان که تو ماشین هستند یه اتفاقی میوفته میمیرند بعد بیدار میشه که قراره عین اون خواب براش اتفاق بیفته اما جلوشو میگیره ولی از اون فجیع تر میمیره

به احتمال زیاد شما به دنبال سری چندگانه فیلم final destination هستید.
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است.
ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه.
گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد.
اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

New Member

پست توسط mihapari123400 »

لطفا من ۲ تا پست تو همین صفحه راجع به فیلمی با موضوع سگ گذاشتم یه نفر راهنماییم کنه تا پیداش کنم ... ممنون ...
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4794 بار
سپاس‌های دریافتی: 7086 بار

پست توسط bamn »

mihapari123400 نوشته شده: سه‌شنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۹, ۱۰:۴۴ ق.ظ لطفا من ۲ تا پست تو همین صفحه راجع به فیلمی با موضوع سگ گذاشتم یه نفر راهنماییم کنه تا پیداش کنم ... ممنون ...
.
دوست عزیز ، قبلاً هم گفته ام ، وقتی بنده و سایر دوستان ، سئوالی را جواب نمی دهیم یعنی آن فیلم را ندیده ایم یا توضیحات شما برای جستجو درباره آن فیلم کافی نبوده است .  اگر جزییات بیشتری از فیلم را بیاد دارید بنویسید تا شاید بتوانیم به جواب برسیم .
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 15 بار

پست توسط sara74 »

mihapari123400 نوشته شده: سه‌شنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۹, ۱۰:۴۴ ق.ظ لطفا من ۲ تا پست تو همین صفحه راجع به فیلمی با موضوع سگ گذاشتم یه نفر راهنماییم کنه تا پیداش کنم ... ممنون ...
من تو اینترنت سرچ کردم شاید فیلم مورد نظر شما فیلم هندی Teri Meherbaniyan (1985) باشه
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 15 بار

پست توسط sara74 »

serat&mersad نوشته شده: چهارشنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۸, ۲:۱۵ ب.ظ
sara74 نوشته شده: دوشنبه ۲ دی ۱۳۹۸, ۵:۲۷ ب.ظ سلام یه فیلمی بود که توش یه پسر بود که یه نفر پدرش رو میکشه بعد پسره تصمیم میگیره از اون شهر بره بعد وقتی میخواست بره دوست دخترش روبان سرش رو بهش میده. سالها بعد پسره برمیگرده و وقتی روبان رو به دختره میده دختره میشناستش بعدشم فک کنم میره انتقامش رو از قاتل پدرش میگیره. پسره چاقو پرتاب کن ماهری بود
کاش حداقل می گفتید محصول کدوم کشوره؟! هالیوودیه یا شرق آسیایی؟!
داستان فیلمی که میگی چقدر شبیه فیلم Gangs of New York محصول 2002 البته از قضیه روبان و دوستش یادم نمیاد :?
اما اول فیلم پسره که رئونالدو دیکپریو هست پدرش که لیام نِسون هست رو یه قصابه که اونم دنیل دِی لوئیزه میکشه :grin:
با یه دختره هم بعدا" دوست میشه،البته تو زمان بزرگیش{کامرون دیاز}البته حالا دیگه دختره برا خودش جیب بر ماهری شده خخخخ
بعدا" دیکپریو بزرگ میشه و چاقو کش و خنجر پرت کن قدری میشه :grin: و میاد تو دار و دسته قصابه و نقشه کشتن رئیسش رو میکشه و...
...
..
یه سؤال بی ربط: :shock:
چرا شکلک های سنترال بعد ارسال اینقدر کوچیک و زشتن؟!
مشکل از مرورگرمه یا برا شما هم همینطوریه؟ :/
.
سلام خیلی ممنون از کمکتون. این فیلم خیلی شبیه فیلمی که دنبالش میگردم هست ولی اون نیست. نمیدونم محصول کدوم کشوره ولی شرق آسیایی نبود. چون اون فیلم رو خیلی وقت پیش دیدم جزئیاتش یادم نمیاد

New Member

پست توسط saeedagah1359 »

سلام لطفا اسم این فیلم و برام بزارید ممنون میشم
داستان یه خانوم که بچه دار نمیشه یه تیکه چوب و به عنوان بچه نگه میداره و اون تکه چوب جون میگیره و خطرناک میشه
New Member

پست توسط mohamadsaeed saeedi »

سلام بزرگوار اسم فیلم (تریستان و ایزولد) هستش....با تشکر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4794 بار
سپاس‌های دریافتی: 7086 بار

پست توسط bamn »

mohamadsaeed saeedi نوشته شده: پنج‌شنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۹, ۲:۵۷ ق.ظ سلام بزرگوار اسم فیلم (تریستان و ایزولد) هستش....با تشکر
.
با سلام . منظور شما پاسخ به کدام سئوال دوستان بوده؟ اگر در پاسخ به saeedagah1359 بوده ، هرچند بنده فیلم مورد نظر ایشان را ندیده ام ، اما فیلم " تریستان و ایزولد " را دیده ام و می دانم که ربطی به سئوال ایشان ندارد .

لطفاً دوستانی که قصد پاسخ به سئوالات را دارند حتماً از گزینه " پاسخ به نقل قول " استفاده کنند تا مشخص باشد در پاسخ به کدام سئوال است!
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

New Member

پست توسط Mohsen704 »

سلام . یک فیلم هست خیلی دنبالش گشتم لطفا راهنمایی کنید . یک مرد سیاه پوست که خلافکار هست عاشق یک کارمند بانک میشه و میخواد خودش رو بهش نشون بده. برای همین از دوستانش میخواد که یک دزدی صوری راه بندازند و این بره تو بانک قهرمان بازی در بیاره ولی دوستانش کلک میزنند و واقعا از بانک دزدی میکنند و حتی به اون دختره کارمند بانک هم تیر اندازی میکنند . اون هم در صدد انتقام درمیاد
New Member

پست توسط Mohsen704 »

سلام . یک فیلم هست خیلی دنبالش گشتم لطفا راهنمایی کنید . یک مرد سیاه پوست که خلافکار هست عاشق یک کارمند بانک میشه و میخواد خودش رو بهش نشون بده. برای همین از دوستانش میخواد که یک دزدی صوری راه بندازند و این بره تو بانک قهرمان بازی در بیاره ولی دوستانش کلک میزنند و واقعا از بانک دزدی میکنند و حتی به اون دختره کارمند بانک هم تیر اندازی میکنند . اون هم در صدد انتقام درمیاد
New Member

پست توسط mohamadsaeed saeedi »

سلام. پسر نوجوان بختیاری هستش که میخواد بازی فوتبال ایران ژاپن را از تلویزیون ببینه که کسی از افراد طایفه و یا فامیل در اون روستا میمیره و توی این روستا رسم برین هستش که وقتی کسی میمیره تا چهلم اون مرحوم کسی نباید تلویزیون رو روشن کنه و طبیعتا عده ای هم سنت شکنی میکنن ولی بصورت پنهانی ...این نوجوان بوسلیه رادیویی که در دست دارد گزارش این مسابقه فوتبال رو توسط فردوسی پور دنبال کرده و همزمان در روستا در بدر دنبال تلوزیون روشن میگرده .....ممنونم اگه اسم فیلم رو بهم بگین
ارسال پست

بازگشت به “فيلم و سينما”