سلام لطفا کمک کنید یه فیلم خارجی بود که تلویزیون خیلی وقت پیش داده بود اسمش یادم نیست
داستانش یادمه چند تا بچه بودن میفهمن همسایشون زنش رو کشته و زیر خونش دفنش کرده بعد اینا هم یواشکی میرن خونه همسایشون تا مدرک پیدا کنن
لطفا کمک کنید
سلام
لطفا اگه کسی اسم این فیلم و میدونه راهنماییم کنه
یه موجودی هست که به صورت مایع هست و به هرشکلی که بخواد میتونه تبدیل بشه
چندنفر مامور میشن که این موجود و ازبین ببرن که فکر کنم داخل آزمایشگاه بودن آخر فیلم هم فقط یه زن زنده میمونه ـ وقتی میاد بیرون ، بخاطر اینکه کلاه نداشت همکاراش اونو میکشن
moretti نوشته شده: ↑پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۹, ۶:۰۸ ق.ظ
سلام خسته نباشید
یه فیلم قدیمی بود که فک کنم از روی اون کلش اف کلنز رو ساختن
توش یه شخص شبیه به مرلین بود که یه معجون یا spell میساخت و توی جنگ برای تکثیر نیروها ازش استفاده میکردن
نیروهاشم شبیه به بربر و جاینت بودن
:
با سلام . فیلم مورد نظر شما باید از سری فیلم های " استریکس و ابلیکس " باشد ، اما الان دقیقاً یادم نیست کدام یک . اگر پیدا نکردید بگویید تا تحقیق کنم ، الان فرصت ندارم .
سلام یه فیلیمی بود که یه مرد پولدار ۲تا بچه رو به فرزند خوندگی میگره یکیشو خودش بزرگ میکنه یکیشم میده به خانواده دیگه بعد پدرش میکشن فکر میکنن پسرش قاتله ۲تا قسمت داشت تو اسمش هم اقای ایچ داشت
فامیلی مرد اسمش فیلمش بود
Ali789 نوشته شده: ↑دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹, ۱:۳۷ ق.ظ
سلام لطفا کمک کنید یه فیلم خارجی بود که تلویزیون خیلی وقت پیش داده بود اسمش یادم نیست
داستانش یادمه چند تا بچه بودن میفهمن همسایشون زنش رو کشته و زیر خونش دفنش کرده بعد اینا هم یواشکی میرن خونه همسایشون تا مدرک پیدا کنن
لطفا کمک کنید
یه کارتنی هست با همین موضوعی که شما گفتین فکر کنم منظورتون همون باشه ـ خانه هیولا محصول ۲۰۰۶
shrmhmd نوشته شده: ↑پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹, ۳:۴۹ ق.ظ
Ali789 نوشته شده: ↑دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹, ۱:۳۷ ق.ظ
لطفا کمک کنید
یه کارتنی هست با همین موضوعی که شما گفتین فکر کنم منظورتون همون باشه ـ خانه هیولا محصول ۲۰۰۶
:
نه ، این فیلمی که دوستمون گفتند را بنده هم به خاطر دارم ، اما اسمش یادم نیست و چون یک فیلم غیر سینمایی و فاقد بازیگران معروف و شناخته شده است ، امکان جستجو برایم وجود ندارد .
سلام دوستان اسم ۲ تا فیلم هست که خیلی دنبالش گشتم ولی پیداش نکردم اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم
اولی حدود ۱۵ سال پیش فکر کنم یه سریال پلیسی ایتالیایی ۳ قسمته بود که از شبکه ۳ پخش شده بود که یه گروه از پلیس های مخفی دنبال مافیای ایتالیایی بود که تو بدنه دولت بودن اتفاقا یادمه یکی از مافیا یه خانم معلم مدرشه بود. یکی از پلیس ها که احساس تیر خوردنو دوست داشت تجربه کنه توی یه درگیری تیر میخوره و میمیره یه چیز دیگه که خوب یادم میاد رئیس پلیس هر وقت به بن بست میخورد میخواست فکر کنه میرفت تهه استخر میشست فکر میکرد.
فیلم دوم هم یه فیلم وسترن بود که چندتا قاتل حرفه ای رو میبرن جهنم بعد میگن ما توبه میکنیم بعد اینا رو میفرستن یه شهری میگن باید تا یه مدتی خلاف نکنید که توبه تون قبول بشه بعد فکر کنم تا آخرین لحظه ها تحمل میکنن ولی آخرش دوباره دست به قتل میزنن و کالسکه جهنم میاد میبردشون جهنم همین
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام یک فیلم سینمایی خارجی بود بیش از ۱۵ سال پیش از صدا و سیما پخش شد. داستان در مورد دو تا خانم میانسال بود که تو مرکز چاپ اسکناس کار میکردن و مسئول جابه جایی پول ها به بخش های مختلف بودن.. با هم نقشه کشیدن برای خارج کردن پول از اون مرکز... یک سیستمی برای شناسایی کارمندهای هر بخش بود که یک سری ها قفل سیاه داشتن و یک سری قفل سفید... این دو خانم با دور زدن این قانون شناسایی از طریق قفل ها هر روز مقدار کمی پول خارج میکردن .. متاسفانه خیلی کوچیک بودم این فیلمو دیدم و زیاد برام واضح نیس صحنه هایی که یادم مونده
سلام. یک فیلم خارجی چندین سال پیش دیدم ممنون میشم کمک کنید. یک خانواده که مادر سرپرست خانواده بوده اما برای کار کردن مجبور بود بره شهر دیگه. بچه هاش که دو تا پسر نوجون و یک دختر بودند رو پیش پدربزرگشون می گذاره. بچه ها داخل اتاقکهای ماشین کنار خونه پدربزرگ زندگی می کردند. فکر کنم کار پدربزرگه هم نجاری بود. ممنونم
سلام دوتا فیلم هست که خیلی ساله دنبالشونم
اولی یه سریاله خارجی که حدود 10 پیش شایدم بیشتر از تلویزیون پخش میشد ژانر ترسناک داشت یه گروه بودن نمیدونم شایدم پلیس بودن دنبال اتفاقای ماورای طبیعی و ترسناکی که تو شهر میوفتاد میرفتن تا حلش کنن یه قسمتش از بچگی یادم مونده یه دست قطع شده با لاک قرمز بود که زیر یه درپوش شیشه ای نگهش داشته بودن که یه لحظه با اشاره یه جایی رو نشون یکی از اون افراد گروه میداد
دومی هم یه فیلم سینمایی بود چن سال پیش یه صحنشو تو شبکه نسیم دیدم چنتا دختر و پسر تو یه هواپیما بودن یکی از پسرا قدرت اینو داشت که هرچیزی رو تصور میکرد واقعی میشد یه دفعه یه موجود بزرگ رو تو أسمون جلوی هواپیما تصور کرد بعد واقعی شد و نزدیک بودن کشته بشن تا اینکه سعی کرد ذهنشو کنترل کنه و نجات پیدا کردن
یه فیلم دیگه هم بود که درباره ی یه دختره بود که عاشق فوتبال بود میخاست توی تیم فوتبال فک کنم دبیرستانشون بازی کنه ولی خوب چون دختر بود نمیتونست اونم یه کلاه گیس پسرونه میزاشت و خودشو شبیه پسرا کرد و گفت که برادر دوقلوی خودشه بعد تونست بره تو تیم فوتبال توی یکی از بازی میفهمن که دختره میخان یه بازیکن دیگرو جاش بزارن ولی آخر قبول میکنن تو تیم باشه گل هم میزنه و اون بازی رو میبرن ماهواره پخشش میکرد
سلام دوستان اسم یه فیلم وسترن بود که چندتا قاتل حرفه ای رو میبرن جهنم بعد میگن ما توبه میکنیم بعد اینا رو میفرستن یه شهری میگن باید تا یه مدتی خلاف نکنید که توبه تون قبول بشه بعد فکر کنم تا آخرین لحظه ها تحمل میکنن ولی آخرش دوباره دست به قتل میزنن و کالسکه جهنم میاد میبردشون
یه فیلم دیگه هم بود سه قسمتی که پلیس های ایتالیایی دنبال مافیای ایتالیایی بود که تو بدنه دولت بودن یادمه یکی از مافیا یه خانم معلم بود. یکی از پلیس ها که احساس تیر خوردنو دوست داشت توی یه درگیری تیر میخوره میگه حس عجیبی دارم بعد میمیره یه چیز دیگه که خوب یادم میاد رئیس پلیس هر وقت به بن بست میخورد میخواست فکر کنه میرفت تهه استخر میشست فکر میکرد لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم.