.....ّ........serat&mersad نوشته شده: ↑دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۹, ۱:۳۶ ق.ظ.mohamadsaeed saeedi نوشته شده: ↑شنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۹, ۴:۴۲ ق.ظ سلام...فیلمی از بلوک شرق آسیا هست(چین ژاپن کره)که نوجوان در معبد چوبی که در کنار رودخانه هست در خدمت استادش هست که این نوجوان سه تکه سنگ را به سه حیوان مار و قورباغه و ماهی می بنده و مار توسط رهگذر ناشناس کشته میشه(چون مار نمیتوانست حرکت کنه و طبیعتا توسط رهگذری کشته میشه)و قورباغه هر از چند گاهی به به زیر آب می ره و یهودیان بالا و توی آب شناور میشه بعلت سنگینی سنگ نیمه جان میشه و مدام توی آب شناور می مونه و ماهی اگر چه زنده می مونه ولی توی آب بعلت سنگینی سنگ دیگه نمیتونه حرکت کنه ....استادش که متوجه موضوع میشه سنگی روی دوش شاگرد نوجوان میگذارد (متناسب با سن و سالش ولی جهت تنبیه و تنبه)و به شاگردش میگه که از کوه بالا برود...بعد از چند سال که که این شاگرد به سن جوانی می رسه می ره شهر با دختری آشنا میشه و دختره به این جوان قول ازدواج میده اما بقول وفا نمی کنه و با شخص دیگری ازدواج میکنه و این جوان که شکست عشقی خورده میاد معبد و با استادش درد دل میکنه و استاد بهش میگه چرا فکر میکنی دنیا باید اون جوری باشه که تو فکر میکنی یا چرا فکر میکنی هر چیز زیبایی فقط باید مال تو باشه؟؟اتفاقا بعد چند وقت شوهر همون دختره توسط فرد ناشناس کشته میشه پلیس چون به این جوان مظنون شده میاد توی معبد و از استاد سراغ اون جوان رو میگیره و استاد هم میگه بزارین این جوان کاری رو که بهش گفتم رو به پایان برسونن بعد اگه خواستین ببرینش...اشاره به نوشته ی روی تخته چوبی حیاط معبد میکنه که جوان باید با چاقو نوشته هارو حکاکی کنه...و این دو پلیس متوجه قوطی شناور روی آب میشن و شروع به هدف گیری میکنن و نمیتونن به این هدف بزنن ولی استاد با ی نیم نگاه در حالی مشغول کار خودشه با ی تیکه سنگ کوچیک هدف رو میزنه..... ( مساله این جوان با پلیس حل میشه) جوان دوباره به معبد میاد و مردم برای حل مسایلشون میان پیش این جوان و درین حین خانمی با سرو رویی پوشیده همراه با بچه اش میان معبد و اتفاقا بچه این خانم در آب یخ زده میفته و میمیره (این خانم همون نامزد این جوان بود که بهش بی وفایی کرده بود)و دوباره جوان بعلت احساس گناه (چرا من کاری کردم که این خانم برای معذرت خواهی و داشتن احساس گناه اومد معبد و باعث کشته شدن بچه کوچکش شدم)سنگی سنگین ترو بزرگتر متناسب با سن و سالش رو روی دوش خودش میگذره و از کوه بالا می ره.... ممنونم اگه اسم فیلم رو بهم بگین
این فیلم کره ایه و اسم فیلم بهار،تابستان،پاییز،زمستان هست،فیلم متوسطیه اما نماها و جلوه های بصری جذابی داره.
Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring 2003
...
کاش همه مثل شما تک تک سکانسهای فیلم رو به یاد داشته باشن![]()
.
سلام....ممنونم....پیشتر از نهاد جان لطف تو داد دادجان@ ای همگی مراد جان پس تو بدی مریدمن