کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث فيلم و سينما به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4734 بار
سپاس‌های دریافتی: 7036 بار

Re: کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی

پست توسط bamn »

Irmorteza نوشته شده: یک‌شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۷, ۱۰:۵۶ ب.ظسلام لطفا به من کمک کنید تا اسم این فیلمو پیدا کنم. فیلم سبک تاریخی داشت خیلی وقت پیش دیدم که توی اون فکر میکنم پادشاه مجبور میشه به یه سفر دریایی بره ولی بعد از رفتنش عده ایی حالا نمیدونم به صورت حمله یا اینکه به روشی وارد قصر میشن زن این مرد شروع به بافتن کفنی میکنه و تا اتمام آن منتظر برگشت شوهرش میشه اونا بهش میگن با یکی از ما بابد ازدواج کنی . ولی در نهایت زن بهشون میگه باید ذبح یه کمان رو بکشین هر کس که بتونه دبح این کمان رو بکشه و سر جاش بزاره من زن اون میشم مرد به وسیله یه طلسم و پیر به قصر بر میگرده میتونه اون ذبح رو بکشه و طلسمش که اونو پیر نشون میده از بین میره و با همون کمان همهشونو میکشه نمیدونم چقدر نزدیکه اگر میتونید خواهش میکنم کمکم کنید اسمشو پیدا کنم 🙌 ق
این داستان در واقع خلاصه ایی است از کتاب حماسی اساطیری اودیسه نوشته هومر ، که تاکنون بارها به شکل های گوناگون فیلم و سریال و در کشورهای مختلف آمریکا و اروپا مورد اقتباس قرار گرفته است . شما اگر فیلم خاصی را مد نظر دارید باید درباره فیلم های اقتباس شده از روی اودیسه تحقیق کنید تا فیلم مورد نظرتان را پیدا نمایید .
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

New Member

پست توسط Teenwolf »

گروهي كه لباس قرمز ميپوشند و لباسشون مثل لباس كار يك تيكه هست و زيپ داره لباسشون كلاه هم داره..يه ماسك هم ميزنند و سر دسته شون هم يه زني با موهاي كوتاه و مشكي هست.با تفنگ هم سر و كار دارن بنظر يه گروه گانگسترن كه با پليس ها هم درگيري دارن
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط shabnam_13 »

سلام خلاصه دو تا فیلمو میگم هر کدومو تونستین بگین اولی شخصیت اصلی فیلم یه پسر جوانه که یه لحظه میوفته زمین و خواب میبینه با ۳ ۴ نفر رزمی کار اشنا میشه اونا بهش فنون رزمی رو یاد میدن بعد یه چوب هم هستش داخل فیلم

فیلم دوم یه مرد چینی که یه چیز شبیه تومور داره و از اون محافظت میکنه بعد این مرده میاد داخل شهر و اوکجا زندگی میکنه با یه پسره اشنا میشه پسره جوانه و فیلم های لروسلی رک نگا میکنه یه گروهی هستن ک میخوان اون تومور رو بگیرن
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4734 بار
سپاس‌های دریافتی: 7036 بار

پست توسط bamn »

shabnam_13 نوشته شده: یک‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۳۹۷, ۸:۳۲ ب.ظسلام خلاصه دو تا فیلمو میگم هر کدومو تونستین بگین اولی شخصیت اصلی فیلم یه پسر جوانه که یه لحظه میوفته زمین و خواب میبینه با ۳ ۴ نفر رزمی کار اشنا میشه اونا بهش فنون رزمی رو یاد میدن بعد یه چوب هم هستش داخل فیلم

فیلم دوم یه مرد چینی که یه چیز شبیه تومور داره و از اون محافظت میکنه بعد این مرده میاد داخل شهر و اوکجا زندگی میکنه با یه پسره اشنا میشه پسره جوانه و فیلم های لروسلی رک نگا میکنه یه گروهی هستن ک میخوان اون تومور رو بگیرن
با سلام .

دوست عزیز خلاصه هایی که نوشته اید خیلی کوتاه و نامفهوم است . در مورد فیلم اول ممکن است منظورتان فیلم " پادشاهی ممنوعه " (the Forbidden Kingdom) محصول مشترک آمریکا و چین در سال 2008 با بازی جکی چان و جت لی باشد ، در مورد دوم هم گزینه ایی که به ذهنم می رسد مجموعه فیلم های " قهرمان تای چی " (Tai Chi Hero) می باشد ، با این وجود بهتر است اطلاعات بیشتری بدهید تا بهتر بتوان راهنمایی نمود .
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

New Member

پست توسط shabnam_13 »

فیلم پادشاهی ممنوعه رو پیدا کردم ولی فیلم دوم رو نه

ببینین یه مرد رزمی کار چینی هستش که از یه چیزی شبیه تومور محافظت میکنه بعد چن تا ادم فکنم پلیس هستن میان معبدش و بهش حمله میکنن رزمی کاره از یه پرتگاه به پایین پرت میشه همه فکر میکنن که مرده ولی نمیمیره میاد داخل یه شهر با یه پسره اشنا میشه که پسره تو سینما میخوابه به فیلم های بروسلی هم نگا میکنه و فک کنم پسره جیب بر هستش این فیلم هم فک کنم محصول مشترک امریکا و چین باشه
New Member

پست توسط Pishooli »

سلام
میشه کمک کنید من اسم این فیلم خارجی رو پیدا کنم

یه اتوبوسی دختر و پسر برای اردو میرن جزیره

بعد نمیدونم اتوبوس یا قایقشون میشکنه غرق میشه یا هرچی
یه عده شون میمیرن

یه عده شون برمیگردن

یه دخترو پسری میمونن تو جزیره

همونجا موندگار میشن
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 26 بار
سپاس‌های دریافتی: 77 بار

پست توسط Silver Storm »

shabnam_13 نوشته شده: دوشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۷, ۴:۱۷ ب.ظفیلم پادشاهی ممنوعه رو پیدا کردم ولی فیلم دوم رو نه

ببینین یه مرد رزمی کار چینی هستش که از یه چیزی شبیه تومور محافظت میکنه بعد چن تا ادم فکنم پلیس هستن میان معبدش و بهش حمله میکنن رزمی کاره از یه پرتگاه به پایین پرت میشه همه فکر میکنن که مرده ولی نمیمیره میاد داخل یه شهر با یه پسره اشنا میشه که پسره تو سینما میخوابه به فیلم های بروسلی هم نگا میکنه و فک کنم پسره جیب بر هستش این فیلم هم فک کنم محصول مشترک امریکا و چین باشه
راهب ضدگلوله (به [External Link Removed for Guests]: Bulletproof Monk) فیلمی [External Link Removed for Guests] به کارگردانی [External Link Removed for Guests] محصول سال ۲۰۰۳ آمریکا است که از بازیگران اصلی آن می‌توان به [External Link Removed for Guests]، [External Link Removed for Guests]، [External Link Removed for Guests]،[External Link Removed for Guests]، [External Link Removed for Guests]، [External Link Removed for Guests] اشاره کرد.خلاصه داستان[[External Link Removed for Guests]]راهبی بودایی ([External Link Removed for Guests]) سال‌ها پیش و در زمان [External Link Removed for Guests] توانست با خواندن لوح مخصوص و جادویی به قدرت خارق‌العاده دست پیدا کند این قدرت به او کمک می‌کرد تا همیشه جوان بماند و در مقابل گلوله وسایر خطرات مقاوم باشد او یک افسر نازی را که می‌خواست به هر ترتیبی به این قدرت دست یابد ناکام گذاشت.حالا بعد از سال‌ها راهب احساس می‌کند وقت این انتقال قدرت رسیده‌است و به دنبال یک جانشین می‌گردد تا اینکه با یک جوان که [External Link Removed for Guests] هم است به نام کار ([External Link Removed for Guests]) آشنا می‌شود او درحال تحقیق است که آیا کار جانشین مناسبی برای او محسوب می‌شود یا خیر از طرفی آن افسر نازی که حالا پیر شده و نوه‌اش هم به دنبال این قدرت هستند و…  منبع ویکی پدیا
ضمنا اون چیزی هم که ازش محافظت می کنه تومور نیست، طوماره
چو ايران نباشد تن من مباد بدين بوم و بر زنده يك تن مباد
New Member

پست توسط shabnam_13 »

ممنون پیدا شد
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط Azary1673 »

سلام خدمت عزیزان باسایت زیباتون.
من چندساله دنبال یک سریال ویک فیلم سینمایی میگردم.ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگردونستیدنامه این فیلمهارو زودجواب بدید...اولیش یک فیلم سینمایی فکرمیکنم فرانسوی هست که طرف تویک باشگاه تیراندازی باچندتا پولداراشنامیشه وشرط بندی میکنن که چندتاتریلی براشون ماده یی به اسم مالاکیت پیداکنن وتابندربراشون بیارن که بخاطراینکه بتونن موفق بشن حتی زنهاشونم رانندگی تریلی هارو هم به عهده میگیرن اتفاقایکی ازمحموله هاروباتریلی یکی ازراننده ها میدزده که بایک ماشین مینی مایلر یاشبیهش میرن دنبالش برش میگردونن البته فیلم تم کمدی داشت.....فیلم سریال بعدی روتقریبا بیست سال پیش تلویزیون ایران نشون میداد.فیلم زمان حال یکی ازکشورهای اروپایی بود.که یک خانواده همشون تودم دستگاه یک اداره پلیس بودن که پیرمرد خانواده نقش کاراگاه رو داشت .وهمیشه سرشام بابت اون پرونده که روش کارمیکنن صحبت وتبادل نظرمیکنن .نمیدونم فیلم شایدشایدهلندی المانی یا یکی ازهمین کشورها بود...فقط خواهش میکنم اگرمیدونید ومیتونید راهنمایی کنید مارو فراموش نکنید.خواهشا..ممنونم بازم
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط Silver Storm »

shabnam_13 نوشته شده: چهارشنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۷, ۱:۵۴ ب.ظممنون پیدا شد
موفق باشید

New Member

پست توسط Mohamad javanzade »

سلام من چند سال پیش یه فیلم دیدم اول تو پیست ماشین سواری بودن مرده می تونه اینده رو ببینه ناگهان ماشینا تصادف میکنن و یکی از لاستیک ماشینا پرت میشه سر یکی از تماشا چیارو میکه میخواستم ببینم اگه میدونین بگید اسمش چیه
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط Silver Storm »

Azary1673 نوشته شده: یک‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۷, ۷:۰۵ ق.ظسلام خدمت عزیزان باسایت زیباتون.
من چندساله دنبال یک سریال ویک فیلم سینمایی میگردم.ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگردونستیدنامه این فیلمهارو زودجواب بدید...اولیش یک فیلم سینمایی فکرمیکنم فرانسوی هست که طرف تویک باشگاه تیراندازی باچندتا پولداراشنامیشه وشرط بندی میکنن که چندتاتریلی براشون ماده یی به اسم مالاکیت پیداکنن وتابندربراشون بیارن که بخاطراینکه بتونن موفق بشن حتی زنهاشونم رانندگی تریلی هارو هم به عهده میگیرن اتفاقایکی ازمحموله هاروباتریلی یکی ازراننده ها میدزده که بایک ماشین مینی مایلر یاشبیهش میرن دنبالش برش میگردونن البته فیلم تم کمدی داشت.....

احتمالا Italian job باشه
ارسال پست

بازگشت به “فيلم و سينما”